Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prodigyforever8

jaki fluid polecacie?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś To jest zwykłe przaśne polskie Eveline pod inną nazwą - ten sam szajs co eveline oryginalne, tylko w innym opakowaniu i 3 razy droższe. Im się na serio wydaje, że zatrudnią takiego spamerskiego śmiecia, zmienią słoiczek i dvrni ludzie to kupią??? :O

Gość yvonna66
Od siebie mogę polecić Make Up Academie liftingujący fluid nawilżający od Bielendy, używam go już dość długo i nie zamieniła bym na inny, sprawdza się bez zarzutu. Zawarta witamina E, kwas hialuronowy i biosfery retinolu, daje efekt promiennej i gładkiej cery.

Gość Marta M

Ja polecam fluid kryjący z Semilaca. Nie tworzy on efektu maski. Jest bardzo delikatny dla cery. Ma super konsystencję dlatego starcza na długo. Przede wszystkim jest bardzo trwały, ja po 9 godzinach pracy mam dalej pełny makijaż. Gorąco polecam kobietki! 

Bardzo dobre są te fluidy z Bielendy z serii Make up Academie, ten rozświetlający fluid jest super. Rożswietla skóre, super wygląda, nie zatyka porów, ładnie kryje, daje efekt promiennego blasku i rozświetlenia. Buzia wygląda naturalnie, nawilża przy tym skórę bo zawiera nawet sok z truskawki