Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zdesperowana:((

Mam 20 lat a wyglądam na 27 wiecej ! :( Mysle o operacji plastycznej

Polecane posty

Gość sers
moja kolezanka z pracy ma to samo ,tzn ma 28 a twierdzi ze wygląda na 18 oczywiscie to tylko jej zdanie , a ja jej przytakuje ja tez tak robie:D Kolezanka ma kupe zmarszczek jak sie usmiecha, mocne lwie zmarszczki, a jest przekonana, ze wyglada jak studentka I roku:D Przestance namawiac dziewczyne na operacje:O Ja stawiam na stresy+zle odzywianie sie. Pol Polski jest np. na mega niezdrowej diecie Dukana i pewnie wszyscy mysla, ze super sie odzywiaja wpieprzajac tyle bialka. Wyglad skory wokol oczu, wszelkie cienie, worki, opuchniecia to wskaznik naszego zdrowia.

Gość tyeuky6i
autorka piszę ze wygląda starzej a ty wyskoczylas ze ty z kolei mlodziej zajebiste pocieszenie nie ma co.

Gość sers
nie karze zajrzyj lepiej do slownika, bo to wstyd w tym wieku robic takie bledy:O a 20 od 27 latki bez problemu odroznie, ale ok wmawiaj sobie dalej, ze wygladasz jak dzidzia, trzeba sobie jakos poprawic samopoczucie:D

Gość wszystkie piekne
tez mysle ,ze operacje to ostateczność - naciągnie sobie powieki/ brwi i powstanie druga Ewa Minge :O - ktory chirurg zgodzilby sie na lifting w wieku 20 lat ???!!?

"Wyglad skory wokol oczu, wszelkie cienie, worki, opuchniecia to wskaznik naszego zdrowia." Z tym się nie zgodzę, ja od dziecka mam cienie pod oczami, coprawda jako dziecko miałam problemy z nerkami, teraz nie mam żadnych a cienie jak były tak sobie są :o

Gość sers
tak, wiem, ze u niektorych to sprawa genetyczna, ale jesli ktos nigdy nie cieni, workow i nagle sie pojawiaja, to ma to zwiazek ze zdrowiem.

Gość tyeuky6i
ja mam caly czas chore nerki i cienie. ale przyzwyczailam się. po jednej operacji podniesienia brwi zrobi się Ewa Minge, jasne. Polska jest taka zacofana pod tym względem, ze szok.

Gość pokeeemoonn
U nas sensacją jest wyjscie na miasto w srodku zimy w tshircie :O Wyzej ktos dobrze napisal najpierw zrobic badania ,a potem najwzyej to chirurga - ma dziewczyna cierpieć bo wam sie operacje nie podobają ? Ja mialam podniesione czolo i operowany nos - jak minge nie wygladam :O

Gość sers
Polska jest taka zacofana pod tym względem, ze szok. taaa, jasne, szkoda tylko, ze Amerykanki, ktore pewnie wedlug ciebie nie sa zacofane i wstrzykuja i podnosza sobie wszystko co sie da wygladaja sto razy gorzej od Polek:O O ewentualnym podniesieniu brwi moze pomyslec kobieta po 50stce, a nie 20latka:O:O Czyzbys pracowala w jakiejs klinice zajmujacej sie takimi zabiegami, ze jestes tak monotematyczna?

Gość 27 latka do autorki
sers każdy popełnia błędy Ty też, więc daruj sobie ten komentarz. Myśle, ze sama wyglądasz bardzo staro i po prostu zabalało Cie, ze ktoś moze wyglądac mlodo...kto wie, moze jesteś autorką tego topicu......A tak na marginesie, to miejsce lepiej omijac z daleka, ludzie dośc dziwni.

"27 latka do autorki" Przestań się dalej ośmieszać, albo pokaż fotę to ocenimy na ile wyglądasz, nic nie wnosisz do tematu tylko się pienisz próbując udowodnić nie wiem co, nie wiem jak twój wygląd, ale mózg to napewno masz nastolatki...

Gość tyeuky6i
nie pracuję w zadnej klinice:D a chciałabym czemu nie;) poki co zapierdzielam z mopem:P sama mam 20 lat i rozumiem doskonale autorkę, bo sama mam opadajace brwi i zbieram na operację.

A ja mam prawie 23 lata , a ludzie często mnie biorą za 17 -20 latkę.. Szczególnie na wakacjach jak jestem opalona to mnie za młodszą biorą. Ale w zimie tez czasem ostatnio mnie zaczepiła dziewczyna w windzie na uczelni czy też idę zdawać egz z pierwszego roku ;) Ja osobiscie bym sobie dała tyle lat ile mam ,ale moja ocena nie jest obiektywna skoro siebie oceniam..

a jak miałam z 15 ,16 lat to czesto mnie z kolei na starszą oceniali.że mam z 17, 18.. także nie wiem jak to jest ;)

Gość tyeuky6i
tak naprawdę ile ludzi tyle opinii, jedni dadzą komuś 10 lat mniej, inni 10 lat więcej serio:)

Gość a ja mam 50 lat i daja mi
20 serio :) buahahahahaah

chociaż ja tam bym nie miała nic przeciwko żeby wyglądać na swoje 23 bo jeszcze nie mam potrzeby się odmładzać ;) a z tym ,że ile ludzi tyle opinii też się zgadzam

Gość a ja mam 90 lat i daja mi
góra 15

Gość a ja mam 30 lat i daja mi
a daja mi 10 lat..ohh jak ja cierpie z tego powodu

Gość madziikaka
moja siostra rodzona ma 28 i ja przy kazdym zakupie jakiegos alkoholu pytaja o dowod:D ogolnie wyglada na 18, w porywach na 16 :D Zazdroszcze jej szczerze bo ja mam 20 i na 20 wygladam, chyba nie bede miala tak jak ona, choc poki co jeszcze o dowod mnie pytaja :)

Gość 27 latka do autorki
Bumbumshoko no proszę kolejna oburzona...hehe "na pewno" to Ty się ośmieszasz...

a co do autorki to nie powinna robic operacji moim zdaniem tez raczej zmienić nawyki żywieniowe..

Gość madziikaka
hmmm ogolnie jedyne co to moja siostra nigdy nie palila, moze to jest teog przyczyna? nie wiem, ja tam w sumie popalalam czasami ostatnio ale rzucilam teraz, szkoda sie truc

Gość ani jednego faceta
do tej DO 27 LATKI osmieszasz się dziewczyno, więc daj sobie spokój autorka ma problem, pyta o radę a ty pieprzysz jak to młodo wyglądasz :o trochę empatii! fakt, każdy się może wypowiedziec, ale to jakbyś weszła na forum dla dziewczyn, które mają chore dzieci i chwaliła się, że ty masz zdrowe :o żenada...

Gość sers
bumbushko,a niech sobie laski zyja w przekonaniu, ze wygladaja na 18stki:D Jak im to poprawia samopoczucie, to niech sobie w to wierza:P

A ja myślę, że Moniqe chciała raczej powiedzieć, że w odwrotną stronę to też nie fajnie, jak ktoś cię bierze za gówniarę, to też jest problem.

Gość 27 latka do autorki
ani jednego faceta Ciekawe czy jeszcze ktos mnie zaatakuje.... Sami jesteście śmieszni jak macie rade dla autorki topicu to piszcie do niej....Co was obchodzi mój komentarz. Pilnujcie swoich. I na tym kończe tą rozmowe. Żegnam.

Ja mam problem biorą mnie za gówniarę i to bardzo często. Niekiedy jest śmiesznie ale wkurzam sie gdy ktoś sie dopytuje ile lat ma dziecko ile poślubie itp. czyli czy była wpadka i w jakim wieku urodziłam. A tu zaskoczenie dla nich. Tyle że problem autorki rozumiem.