Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zdesperowana:((

Mam 20 lat a wyglądam na 27 wiecej ! :( Mysle o operacji plastycznej

Polecane posty

Nie pale , prawie w ogole nie pije , przez 2 ostatnie lata strasznie się postarzałam , nie wiem dlaczego :O To na pewno nie chodzi o ubiór . Brwi mi się zapadły , oczy jakies zmęczone , sama juz nie wiem :O Zapytałam młodszą siostre mojej kolezanki na ile lat mnie ocenia : 27-28 :O musze cos z tym zrobic :(

Gość 234234
to wyglądasz na 7 więcej, nie 27... Daj tu kiedyś swoje zdjęcie jak masz mozne nerwy i spytaj, To najlepszy test, bo nikt cię nie zna. Nie bazuj na opinii jednej osoby.

Gość 27 latka do autorki
hmmm....ja z kolei mam prawie 27 lat a wyglądam na max 20. Ostatnio na dodatkowych jazdach instruktor zapytał mnie ile mam lat, nie odpiewiedziałam, bo to nie powinno go obchodzic. Zapytał czy mam 18 lat, kiedy nie dostał odpowiedzi dopytał ze zdzwieniem czy 19 lat.....Tak mi glupio, nowo poznanym osobon nie przyznaje się do wieku, nawet nie probuje tego prostowac jesli ktos mi daje mniej, wszyscy od razu z góry traktują mnie jak 20-latke.

Gość naatalkjaaa
A odżywiasz się prawidłowo? Może masz anemię i stad te zmęczone zapadnięte oczy?

Gość naatalkjaaa
Albo może po prostu stres zmęczenie, kazdy chyba jak ma dużo stresów, to gorzej wygląda.

Gość sers
o ludzie, zawsze znajdzie sie jakas kretynka, ktora musi wpieprzyc sie ze swoja historia o tym, jak to wyglada na 10 lat i nie moze papierosow bez dowodu kupic, idz sie dowartosciowywac gdzie indziej:O Do autorki: Mialas jakies stresy ostatnio? Dobrze sie odzywiasz? Masz sucha skore? Przy odwodnionej skorze, podkrazonych oczach mozna wygladac faktycznie starzej o pare lat.

Gość 27 latka do autorki
do sers a Ty sie nie wpieprzaj do mnie...nikt cie o zdanie nie prosil. Masz topic? to się nim zajmij a nie czytaniem innych wypowiedzi.

Gość mloda madra
"o ludzie, zawsze znajdzie sie jakas kretynka, ktora musi wpieprzyc sie ze swoja historia o tym, jak to wyglada na 10 lat i nie moze papierosow bez dowodu kupic, idz sie dowartosciowywac gdzie indziej" A co, zazdrosisz, bo Ty wygladasz staro?:o Sa takie osoby, ja tez wygladam na mlodsza niz jestem.

Gość kldfi
masz 20 lat, zapytałaś młodszej dziewczyny ile ci daje i juz wyrokujesz ze wygladasz na 27? :o Ja jak mialam te 16 lat to tez wszystkim starszym dziewczynom dawalabym po 30... tez mi wyrocznia, mlodsza siostra kolezanki :D i ty po takim tekscie pewnie zaczelas szukac u siebie oznak starzenia :P

Gość no to sruuuuu
ona tu się wam żali , a inni się chwalą ze wygladają mlodo omg :O moja rada : rzeczywiscie najpierw idz na badanie krwi - zelazo i TIBC - to powie czy masz anemie czy nie , bo jesli tak to przy anemii wygląda sie bardzo zle - sama to mialam kiedys , podkrązone oczy ,czulam ze nie moge ich otworzyc - i robi sie efekt ''zapadnietych powiek'' . Kolejna rzecz : tarczyca , i ogolne elektrolity : potas ,sod , magnez . Sprobuj przez ten czas brac witaminy B-complex - kilka tabletek dziennie ... Jesli siedzisz ciagle przy komputerze , malo ruchu ( spacer na przystanek to nie ruch ! :D ) to moze byc kolejny powod . Jesli wszystko bedzie OK i nadal bedziesz zle wygladala wtedy idz na konsultacje do chirurga jak tak bardzo chcesz , oceni sprawnosc mięsni powiek i twoj wyglad .

Gość kldfi
no i popieram sers, kurna topik o 20 latce ktora niby wyglada na 27, a tu wpieprzy ci sie dziunia ze swoja historia o tym ze ona wyglada mlodziej :o kurwa, a co to wnosi do dyskusji? Żałosne.

Gość sers
Nie kretynko, nie zazdroszcze, ale potrafie wczuc sie w sytuacje innych i jak autorka ma problem z tym, ze wyglada starzej i zaklada watek to nie po to, aby jakies idiotki przchwalaly sie jak o wygladaja na niemowlaki. Tez mam taka kumpele, ktora sobie wmawia, ze wyglada jak 20 latka, szkoda, ze tylko ona tak twierdzi:D A teraz idzcie spac i bajeczki sobie poczytajcie🖐️

Gość mloda madra
zazdroscisz. Kretynko :o

Gość do 27 latki och ach
to jest forum wiec kazdy moze sie wypowiedziec. Rownie dobrze mozna powiiedziec do ciebie ze nikt sie ciebie o zdanie nie pytal i zaloz sobie swoj topic na ktorym sie pochwalisz jak to ty mlodo wygladasz. Szkoda ze na swiecie sa takie puste kobiety jak 27 latka:/

Gość sers
sram do zlewu

Gość sers
a tu wpieprzy ci sie dziunia ze swoja historia o tym ze ona wyglada mlodziej Niektore tak maja, a juz najwieksza plaga jest wsrod 40stek, ktore wmawiaja wszystkim jak to inni daja im 25 lat, a zartobliwe teksty "wygladacie z corka jak siostry" odbieraja smiertelnie powaznie:D

anemii chyba nie mam ? Przynajmniej brak objawów. Skore mam tlustą - nie suchą odzywiam sie zdrowo - rok temu zrzygnowalam calkowicie z chipsów , batoników ,paluszków ,frytek i tak dalej Ogladalam swoje zdjecia i rzeczywiscie inaczej wygladam , najgorsze są te oczy , brwi tworzyły naturalny łuk a teraz poszły w dół i to bardzo - to mnie postarza :O dlatego chce isc i to jakoś naciągnąc to nie tylko opinia 17 latki ,ale dwoch osob na uczelni ...

Gość sers
wpieprzam kupe

Gość sers
dlatego chce isc i to jakoś naciągnąc nie rob glupstw! wszelkie zabiegi wokol oczu sa strasznie niebezpieczne i moga cie tylko oszczpecic!

Gość 234234
zle wykonany makijaz postarza. Ja w ogóle sie nie maluję, i z reguły odmładzają mnie 5-10 lat. Mam 32 lata, dałam tu kiedys na kafe moje zdjęcie... Zasłuchałam sie oczywiście jakim to paszczurem jestem, :) itp. Dawali mi między 22-27 i mówili że wyglądam strasznie staro... Ale sie uśmiałam...

Gość tyeuky6i
no zalosne są te co tak niby młodo wyglądają, mam taką koleżankę co ma 19 lat a mówi, że wygląda na 13, faktycznie jest niska i chuda, ale oczy ma podkrązone i z twarzy wygląda na 30 lat, serio moja siostra ją zobaczyła na zdjęciu i sama tak stwierdziła, ja jej nawet nie mowilam, ze uwaza ze wyglada na13. podniesienie brwi odmladza autorko:) najlepiej się udaj na konsultacje do chirurga.

Pokaż wykadrowane zdjęcie swoich oczu, może cos poradzimy. I uprasza się tu nie przechwalać kto na ile wygląda bo to subiektywna ocena osób trzecich mnie nie obchodzi za wiele.

Gość jedvjndvdvkjsdjkv
a moze jednak nie odzywiasz sie zbyt zdrowo? czasami samo odstawienie smieci nie wystarczy. Jedz duzo morskich ryb, witamin z grupy b, moze jakis suplement a+e. A poza tym to moze za duzo siedzisz w zamknetych pomieszczeniach? zauwazylam ze po porzadnym spacerze w lesie moja skora promienieje, a po calym dniu przy kompie wygladam jak smierc...Moze dotlenienie skory pomoze? No i jeszcze mam jedna teorie, niestety niezbyt pozytywna... Moze po prostu tak wygladaja Twoje 'dorosle' rysy? Jeszcze niedawno jak na siebie patrzylas, bylas nastolatka. to jest czas kiedy rysy sie dosc szybko zmieniaja, teraz moze wyostrzyly Ci sie rysy bo wydoroslalas

Gość tyeuky6i
rozne sa techniki podnoszenia brwi, np. nacina się skorę przy lini włosów na czole i ją sie podciąga do góry.

Macie moje zdjęcie teraz sami oceńcie http://qck.pl/9qM

Gość wszystkie piekne
moja kolezanka z pracy ma to samo ,tzn ma 28 a twierdzi ze wygląda na 18 :classic_cool: oczywiscie to tylko jej zdanie , a ja jej przytakuje :D jest cos takiego jaki mini-lift , tylko jedno ale : zmienia się kształt oka na koci ,azjatycki :O , podniesiebie brwi - cięcie we wlosach i naciąganie skóry brrr

Ja także się nie maluję i to odejmuje lat. Ubieram się raczej miej "sztywno". Może też powinnaś.

Gość 27 latka do autorki
srers, kldfi nie mam czym się chwalic, wręcz przeciwnie to stanowi duży problem. Wyobraźcie sobie jak przyszły pracodawca juz przy przywitaniu patrzy na Was jak na dzieciaka...Z góry jestem przekreślona. Może chciałam tym wpisem pocieszyc autorkę, z resztą to nie jest Wasza sprawa, nikt wam nie karze czytac moich wypowiedzi.