Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Roksia25.09.93

POMÓŻCIE!!!Jaką dietą schudnąć ok 30kg w 5 miesięcy?!?!?!?!

Polecane posty

Hej dziewczyny! Mam wielką prośbę!! POMÓŻCIE:) Jaką dietą mogę schudnąć ok 30 kg, waże 90kg przy wzroście 167cm oraz wieku 17 lat i chciałabym ważyc ok 60 kg ale chcem schudnąć chociaż ok 20 kg to już było by dobrze:). Ostatnio byłam na diecie dukana i wytrzymalam 2,5 tygodnia i schudłam tylko 4 kg:( ale ona mi nie odpowiada:(:(...jestem ospała, zmęczona, mam zaparcia, i nie lubie białka w dużej ilości(byłam już na niej 3 razy i zawsze przerywalam po 1 fazie ponieważ na nerki mi siadalo). Dlatego chciałabym dietę składającą się ze wszystkich składników odżywczych. Czy dieta 1000 kalorii była by odpowiednia na zrzucenie tylu kg? Czy może lepiej dieta South Beach a może jednak Haya?????? Proszę podzielcie się swoimi doświadczeniami i poradzcie mi co do wyboru diety...:) [Dodaję że chodzę na fitness ok.3-4 razy w tygodniu, i smaruję ciało kremem wyszczuplająco-antycellulitowym w wybranich miejscach, zawijam folią spożywczą i na to bandaż oraz posiadam stojącą maszynę do masażu z której planuje korzystać:p]

Gość co robić?
zastąpić chleb wasą nie jeść ziemniaków i słodyczy