Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia12755

Czy mogę być w ciąży ?

Polecane posty

Gość Kasia12755

Czesć . w 4 dzień cyklu pieściłam sie z moim chłopakiem . nie było wytrysku . nie wiem czy miał śluz . dotykał penisa bez wytrysku i potem wsadzał mi palec do pochwy . jestem dziewicą . 2 dni potem byłam u ginekologa i powiedział mi że jestem dziewicą i widac niteczke śluzu płodnego < czyli ze sie dopiero zaczyna > Czy jestem w ciąży ? cykle mam 28 dniowe . robiłam test w 19 dniu cyklu rano . wyszedł negatywny . robiłam test również w 28 dniu cyklu i negatywny. niewiem czy jestem w ciąży czy nie . Proszę o pomoc i szybką odp . dziekuję . Kasia ;(

Gość kasiunia
Kasia12755 Ile chłopak ma lat?

Gość Kasia12755
17 a czemu pytasz ?

Gość kasiunia
Kasia12755 Jak nie bylo wytrysku małe szanse na ciążę.

Gość Kasia12755
tak wiem . ale sie strasznie boje . nie śpie nocami nawet ... boli mnie dół brzucha ale jutro termin okresu , strasznie sie stresuje i pewnie dlatego spóźni mi sie też miesiączka ;(( co o tym myślisz ?

Gość robool
nieda rady nie jestes w ciazy.dziewica nie moze byc w ciazy

Gość Jelcz342
Po pirwsze idź do psychologa i niech oceni czy jesteś gotowa na współżycie z facetem.

Gość Kasia12755
otóż moze . są w niej otwory . przecież miesiączka przechodzi przez błone dziewiczą ;((

Gość paulinuchaaaaa
samo za siebie mówi NIE BYŁO WYTRYSKU.!!!!!!a o tym całym płynie możecie pisac i pisać.......jasne jesteś w ciąży i kurcze trojaczki urodzisz....

myślimy, że bez sexu nie ma ciąży. jedyny znany przypadek dziewicy, która zaszła w ciążę, miał miejsce ponad 2000 lat temu. także to raczej rzadko spotykane zjawisko. nie wkręcaj sobie ;)

Gość Kasia12755
Nie jestem i nie współżyłam . nie zamierzam . chce sie tylko poradzić . czy to coś złego ?

Gość kasiunia
Kasia12755 Jak jutro masz termin to jeszcze niemasz opóźnionej.Opóźnienie jest dopiero ja minął termin.Jak jutro niedostaniesz @ i tak parę dni wtedy zrób test możesz zrobić betę.Kosztuje 25 zł.Dla mnie małe szanse tym bardziej że miałaś 2 tesy negatwne.Czekaj spokojnie na @.

Gość Kasia12755
są przypadki dziewic w ciąży . niewiele lecz jest .

Gość Kasia12755
Dzięki Kasiunia . dodajesz mi nadziei i otuchy ;***

Gość Kasia12755
Bety nie robią w moim mieście ;(

Gość Jelcz342
Złe to nie jest. Ale dużo stron jest poświęcone tematycewspołżycia, seksulnej, macierzyńskiej itp. Można tam poszukać informacji i też trzeba logicznie myśleć.

Gość Kasia12755
Dziękuje za mądre porady ;)

Kasia12755 >> dziewczyno, weź się zastanów co ty gadasz! do ciąży potrzebna jest SPERMA! a u was jej nie było jak piszesz! odrób lekcje z biologii lepiej, a nie się za seks bierzesz.

Gość Kasia12755
otóż w śluzie mężczyzny również występują plemniki ;) tak dla jasnośći ;)

Gość Kasia12755
dlatego stosunek przerywany nie jest pewny ;)

Gość hhdsdfuhsdfjhsf
Skoro jestes taka mądra to po co pytasz :D jeśli bedziesz w ciąży to napisz- poprawisz mi humor :D

Gość paulinuchaaaaa
otóż w śluzie mężczyzny również występują plemniki tak dla jasnośći 19:30 [zgłoś do usunięcia] Kasia12755 dlatego stosunek przerywany nie jest pewny Jasneeeeeeeee wszyscy tak gadaja a w ciąże nikt nie zachodzi tak dla jasności.!!!!jest niebezpieczny bo facet może "popuścić"tylko dlatego.Jeżeli mężczyzna jest dojrzały wie co robi...a jak nie jest wtedy zdarzaja sie wpadki..Poza tym nie udowodniono naukowo,że w tym płynie sa plemniki zdolne do zapłodnienia.!!!!!!Hej dziewczyny do książek,a nie wy sie za sex bierzecie.!

Gość Kasia12755
byłam przygotowana na takiego rodzaju odzywki . Upewniam sie . jestem młoda i głupia . to jeszcze nie czas na dziecko dlatego tak sie boję i martwię .

Gość Kasia12755
Mam 18 lat . i jestem słaba psychicznie . to dlatego nie śpie po nocach , ;/

Gość ninusiaaaa
18 lat to idealny wiek na dziecko, będziesz wspaniałą mamą

Gość Kasia12755
mogę prosić bez żartów ? proszę .

Gość Kasia12755
Liczy się dla mnie każda wasza odpowiedź ;)

Gość miut
Weź najpierw książkę z biologii albo poczytaj jakąs mądrą stronę w necie na temat zapłodnienia... Ręce opadają. Czy takiej wielkiej mądrości potrzeba, żeby wiedzieć, jak dochodzi do zapłodnienia? Czy najpierw wolicie uprawiać seks, a później umierać z głupiego strachu o ciążę, na którą w żaden sposób nie ma szans? :O Co chwila pojawia się podobny topik. Mam wrażenie, że was to w jakiś sposób kręci, bo nie wierzę, że można być aż tak... tępym - sory za określenie.

Gość Kasia12755
przed chwileczką dostałam okresu ,. w terminie co do dnia ;D jestem taaaka szczęśliwa . dziękuję za wasze odpowiedzi ;***

Hej. Kończe już brać 2 tydzień tabletki antykoncepcyjne. Zaczełam brac pierwszego dnia miesiączki. Zdziwiło mnie to że ta miesiączka trwała krócej niz zazwyczaj, czyli 3 dni a nie 5. Czy mogłam zajśc w ciąże? Skoro nie było wcześniej współżycia, a jedynie peeting?