paris:-) 0 Napisano Styczeń 26, 2011 Staram się od dzidziusia od ponad roku,bezskutecznie niestety:( jestem teraz w 16 dniu cyklu i od wczoraj pobolewa mnie podbrzusze i piersi,nigdy tak nie miałam w środku cyklu. Czy te bóle mogą być spowodowane owulacją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paris:-) 0 Napisano Styczeń 26, 2011 proszę o radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hop do gory ... Napisano Styczeń 26, 2011 Ja tak mam co miesiąc. Ok 13-16 dc - ból podbrzusza,ból piersi, kłucie w jajniku, sluź rozciagliwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ambrosia 0 Napisano Styczeń 27, 2011 moja mama tak miała gdy w ciąży była,2 dni po owulacj ból piersi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XliloX 0 Napisano Styczeń 27, 2011 ja tak miałam w trakcie owulacji - dodam, że owulacja była potwierdzona usg, więc u mnie te ból był dość jednoznaczny :) ciesz się, bo to objaw, który ułatwia zajście - wiesz kiedy działać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ally84 0 Napisano Styczeń 27, 2011 A u mnie to jest strasznie dziwnie z tym bolem. W tym cyklu np. bol pojawil sie w 8 i 9dc, potem nic. W 13dc pozytywny test owulacyjny - bez bolu, nic a nic. od 16 dnia cyklu do dzid pobolewania lewego jajnika. Dzis 20 dzien cyklu. Wczesniejsze cykle, bol raczej na kilka dni przed owulacja, nigdy po. Nie wiem sama od czego to zalezy i skad biora sie te wszystkie bole. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach