Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Domisia767676

Tabletki a zgoda matki

Polecane posty

Gość Domisia767676

Na wstępie chcę poprosić o poważne odpowiedzi Mam 16 lat i od pół roku jestem z dwa lata starszym chłopakiem Ostatnio mama zapytała mnie, czy on chce uprawiać ze mną seks Powiedziałam,że nie naciska na mnie, do niczego nie zmusza, jednak ma swoje potrzeby i chce Mama stwierdziła, że w takim razie pójdziemy do ginekologa,a ja mam z chłopakiem pogadać Tak też zrobiłam i powiedział,że bardzo by chciał jednak nie musimy Jesteśmy na etapie pettingu, ja również bym chciała z nim współżyć, jednak gdy dziś mamie o tej rozmowie z nim powiedziałam,zaczęła na mnie wrzeszczeć,że w takim razie nie będzie żadnych tabletek, bo mam na to kupę czasu a i tak pewnie niedługo się z nim rozstanę ... Co mam robić ? Wiem,że i tak niedługo z nim będę uprawiać ten seks ...

Gość Domisia767676
Proszę o pomoc ... niech ktoś mi coś doradzi

Gość Domisia767676
Twoją wypowiedź już przeczytałam, nie każdy wchodzi na tamten dział Tu jest zdecydowanie więcej osób Nie musisz już odpisywać , pozdrawiam

Gość Domisia767676
Chce mi się płakać ... nie musimy tego seksu uprawiać, chodzi mi o ten sam fakt,że z nią nie da się normalnie porozmawiać ...