Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allicccja

W jakim banku założyć konto i nie chodzi mi o internetowe.

Polecane posty

Gość Allicccja

W jakim banku założyć konto i nie chodzi mi o internetowe. Takie, żeby jak najmniej za nie płacić. Nie będę miała na nim dużych wpływów, chciałabym pieniądze móc wyciągać z konta i wpłacać w placówce. Mieszkam w dosyć dużym mieście i pewnie większość banków ma swoje placówki.

Gość tfhbea
ing prawie bezplatne

wbk jest bezpłatne płacisz tylko 12 zł za używanie karty ale to raz na rok.

Gość Allicccja
A czy kiedy zakłada się konto to trzeba wpłacić za pierwszy razem jakąś minimalną kwotę ? Będą chyba pobierane jakieś kwoty od prowadzenia konta ? Jeśli przez jakiś czas, powiedzmy miesiąc lub trochę dłużej, nie pojawią się na takim koncie pieniądze to co się wtedy dzieje ? Potrzebuję mieć konto, aby podać jego numer, już teraz, ale pieniądze na to konto mogą wpłynąć dopiero po kilku tygodniach.

ing mieli ostatnio bardzo nie mile afert, ja mam w BZ WBK i jest super, placi sie 7zl za prowadzenie(jak wplyw jest wiecej niz 1000zl to masz za darmo konto wydajesz zarabiasz za kazda tranzakcje masz 1% za daarmo na twoje konto a do tego wszystkie bankomaty za darmo ja zawsze mam kase na drugi dzien po przelewie takze super

Gość to zupełnie bezpłatne
W deutsche-bank nie musisz nic wpłacać.

i możesz założyć konto przez internet

ważne jest też to że wypłacasz bezpłatnie z każdego bankomatu

Gość tfhbea
w ing nie placi sie za nic, 5zl za karte miesiecznie a jesli dokonasz zaplaty karta za min 100zl lacznie na miesiac to ni eplaci sie nic, wszystkie bankomaty free

Gość Allicccja
Ale ja to konto potrzebuję na naprawdę małe wpłaty, takie dodatkowe. Bo pensję jak dostaję to na rękę i tak prawie wszystko od razu muszę wydać. A na tym koncie dostawałabym małe kwoty od czasu do czasu, tak 200-500 złoty miesięcznie maksymalnie. A w niektórych miesiącach nic. To w jakim banku powinnam złożyć to konto ?

Gość tfhbea
w ing nie tzreb amiec wplat stalych

Gość Allicccja
A jak przychodzę do ing i zakładam konto to wpłacam jakąś kwotę minimalną , aby mogli pobierać pieniądze za prowadzenie tego konta ?

Gość tfhbea
nic nie tzreba wplacac.

Gość Allicccja
Ale jeśli powiedzmy przez 6 tygodni nie będzie żadnych pieniędzy na tym koncie to co wtedy ? Wyślą mi sms, abym wpłaciła za prowadzenie konta jakąś sumę, te 5 złotych czy ile tam pobierają ?