Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarennnnnnnnka

BRZUSZEK A CIĄŻA !

Polecane posty

Gość sarennnnnnnnka

Witam kobietki proszę was o male porady !! otóż od jakiegoś czasu (ok. miesiąca) troszkę mi brzuszek urósł teraz troszkę mi nawet przeszkadza, nie mogę go nawet lekko wciągnąć.. oczywiście mam podejrzenie o ciąży ale mam nadzieje ze złudne ponieważ stosuje tabletki antykoncepcyjne, nie zapominam ich wziąć, ewentualnie czasem zdarzało się ze brałam z paru godzinnym opóźnieniem.. jestem ostatnio przemęczona mimo ze nie pracuje i nic takiego nie robię wyczerpującego. temperatury raczej nie mam, tylko takie uczucie bijącego ciepła.. od paru dni czasem pobolewa mnie brzuch ale to chwilowe.. zanim zrobię test ciążowy, czy na coś powinnam jeszcze zwrócić uwagę? może to zwykle jakieś problemy z żołądkiem.. dodam ze nie utyłam "na kilogramach" tylko w tym brzuszku.. Pozdrawiam i dziękuję z góry za racjonalne wypowiedzi

Gość udaj się do lekarza psychiatry
bo masz urojenia kobieto!!!

A że niby w którym miałabyś byc miesiącu? W pierwszym trymestrze nic jeszcze nie widać.

brzuch nie rośnie od razu - w zasadzie to chyba ostatni objaw ciąży :) u mnie pojawił się pod koniec 4 miesiąca. jeśli to twój jedyny objaw, to nie masz się co bać - czasami jak się bierze pigułki to się tak pęcznieje przed siedmiodniową przerwą i brzuch pobolewa. albo ci tabletki nie służą, ale o tym to rozmawiaj ze swoim ginekologiem. nie pękaj, nic ci nie jest :)

Gość jjjjjjjjjj jjjjjjjjjj
brzuszek to mi zaczal w 6 miesiacu cokolwiek rosnac, chyba masz wzdecia :-)

Gość Dziewczyno weź sobie zdrowo
piernij, to Ci się zmniejszy. Bo zbierasz w sobie te purty, a później się zamartwiasz, że masz grubszy brzuch. A może przez ostatni czas nie robiłaś kupy i z tego powodu Ci urósł?

Gość sarennnnnnnnka
XliloX chyba masz racje.. jedyne co tu moze nie pasowac to tabletki, moze od nich sie tak zle czuje.. dziekuje i pozdrawiam :) moze po zmianie mi przejdzie :)

Gość sitas
ale wy sie prostaki wypowiadacie !! pyta sie kobieta a wy jakies kocopaly !!! zrob test :)

Gość sarennnnnnnnka
chyba jutro zrobie dla swietego spokoju i tak....:) bo mimo ze brzuch rzadko kiedy mnie boli to nie czuje sie najlepiej i czesto poplakuje :D wiem ze brzuch nie rosnie w pierwszym miesiacu, ale wcale nie zakladalam ze to mogl byc poczatek ciazy.

Gość dnojakstodola
myślisz, że ludzie z kafeterii lepeij wiedzą niż test ciążowy?:O

Gość sarennnnnnnnka
mysle ze ludzie z kafeterii sa poprostu bardziej rozgadani niz on ;)

sarennnnnnnnka >> ooo, a to błyskotliwe, brawo! zaczerij się i bywaj tu częściej! :D

Gość dnojakstodola
Taaa, to sobie pogadaj albo porządnie pierdnij. Tylko zawołaj kefeteriuszy, żeby obczaili, czy to zwykły bąk, czy może bąk ciężarnej :P

Gość ja200000
też mam ten problem, duuuży brzuch! kochałam sie z chłopakiem ponad 3 mesiące temu, też brałam tabletki, ale ostatnio zrobiłam test ciążowy i wyszło ze nie jestem w ciąży, mam nadzieje ze mówi prawde. a Ty zrobiłaś ten test ???

Gość ja200000
eeeej