Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sitas

zauroczenie

Polecane posty

Gość sitas

witam was! bardzo zauroczyłam się w facecie , widzieliśmy się 4 razy, od samego początku był wpatrzony we mnie jak w obraz. Non stop się patrzy słuchał mojej rozmowy , widać było że chce być jak najbliżej mnie , ale nie podszedł do mnie ani razu , dowiedziałam się że ma dziewczynę 8 lat , i nie wiem co myśleć , przez cały czas na tych spotkaniach nie zrywał wzroku , ja też , ale nie wiem co robić , stał się dla mnie kimś wyjątkowym mam tak silne uczucie że nie wiem :( , za 2 tyg będę w jego pracy , tak jak wcześniej , ale nie wiem czy podejść ???

Gość kasiunia
sitas Ile on ma lat?

Gość hgyitcvyucgvkhjvtyvi
To sobie sama odpowiedź czy ewentualnie chcesz mieć na sumieniu 8 letni związek. Potem zastanów się, jak się poczujesz jak okaże się, że on szuka tylko odskoczni albo jak za szybko Ci z nim pójdzie i czy czasem nie będziesz się w przyszłości zastanawiać czy Ciebie też tak z czasem nie zostawi dla innej. Zauroczenie to fajne uczucie ale w przypadku osób będących w związku powinno zostac tylko zauroczeniem. Taka moja rada, zrobisz co będziesz chciała.

Gość sitas
no tak a podejsc do niego?

Gość nienienienienienienienienie
Nie :)

Gość ja volna
to co robic zabic sie?