Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna facetea...m.66...ab

poznalam faceta jego zawod mnie przerazil ....

Polecane posty

Gość a czemu strażnik miejski to
obciach? Przecież to dobra, stała praca. No kurde, nie rozumiem.

Gość a co w tym złego?
myslalam ze twoj facet jest komornikiem albo np. robi makijaż zmarlym a ty strażnik miejski :D

Gość zbulwersowana absolwentka PWSZ
myslisz ze wszyscy policjanci, to wyksztalciuchy po studiach, majacy ogromne ambicje zawodowe...chcialabys za kazdym razem kiedy on idzie na sluzbe i nie wiadomo o ktorej wroci, bo to nie tylko 8 godzin za biurkiem, denerwowac sie, kiedy nie odbierze telefonu, albo jak przychodzi z pracy wypruty jakby oral pole, ale wypruty psychicznie...? jesli pociagaja sie policjanci, to znajdz sobie mundurwego, a nie oceniasz faceta, bo mial blysk w oku a jest tylko straznikiem miejskim...slow mi brak. Po Twojej wypowiedzi widac, ze intlignecja nie jest wprost proporcjonalna, do szkoly jaka sie skonczylo...

Gość luuuuuuuuuuuuuuuu ------------
jessssssuu wchodząc tu myślałam,ze jest np grabarzem !!!!!! Matko boska co ty masz do strażnika miejskiego ?! Pewnie wolałabyś spawacza albo operatora koparki :O

Gość dokladnie tak samo pomyslalam
ze jest grabarzem, albo pracownikiem prosektorium...

Gość ja pitolee i ty jesteś po stud
iach ?!?!?! Nie ,nie wierzeeeeeeeeeeeeee !Ludzie po zawodówce mają więcej we łbie ....jak ty skończyłas te studia ...moze ty włoską kapuste studiowałas albo historie transportu mrówek? :O ....matko jak ma być lepiej na tym świecie jak takie okazy chodzą po tej ziemi 😠

Gość my jesteśmy najpiękniejsze
ja też myślałam ,że w zakładzie pogrzebowym pracuje i trupy maluje:D to byłaby lepsza prowokacja;) ale ma talony na papier i środki czystości i nie musi się do roboty ubierać w swoje ciuchy:P:D

Gość dziewczyna facetea...m.66...ab
matko przecie ja sie z nim nie spotykam gadałamz nim tylko na gg

Gość no ale my tu nie rozumiemy
dlaczego zawód faceta cie przeraził?! Masz coś na sumieniu czy co?

Gość tezmicos
mąz mojej kumpeli pracował w zakłądzei pogrzebowym, fajna fucha i dorobic na boku mozna :D i pogadac zawsze jest do kogo :D

Gość tezmicos
teraz jest stolarzem-nuda :) autorko ubolewam nad twoim poziomem intelektualnym!!!

Gość noo chodzilo mi o M jak
dobrze, ze nie jest klawiszem w wiezieniu :P

Nie cierpie takich pustych i glupich babeczek jak autorka tego topicu. Sam mam mgr przed nazwiskiem, ale pracuje fizycznie, zarabiam tyle, ze na wszystko mi wystarcza, mam wiecej niz klawisz w wiezieniu i wiecej niz zwykły żołnierz nie mowiac o zwyklym szeregowym w policji. Wypowiadasz sie autorko, ze nie patrzysz na mgr przed nazwiskiem, a jednoczesnie zachwalasz swojego bylego w kazdym swoim poscie, ze poszedl na studia, a tego ze SM ganisz, ze tych studii nie posiada. Twierdzisz, ze nie jest ambitny. Tobie przydalby sie jakis bogaty zagrzybialy staruch, ktore cale zycie zarabial swoimi ambicjami i zeby mial Dr przed nazwiskiem. Powodzenia w szukaniu!

ja to chyba jakaś ułomna chyba jestem , bo nie rozumiem. strażnik miejski, czy więzienny, pracownik prosektorium czy jakiś inny grabarz a co to ma za znaczenie. Ma być dobrym człowiekiem i tyle , a może się mylę ???To może mnie ktoś oświeci i sobie zmienię moje zapatrywania.

Gość była niaaniaaa
skończyłaś "uniwersytet medyczny" (buahahhahaaa) a jesteś głupia jak but

Gość skoro piszesz
skoro piszesz ze uniwersytet medyczny skonczylas to pewnie cos podrzędnego... biotechnologie albo kosmetologie. Ja skonczylam tez uniwersytet medyczny i nie boje sie powiedziec ze jestem farmaceuta ;) takze wiecej pokory bo tez swiata nie zawojowalas !

Gość Ty KSW nibu magistra masz
a piszesz "studii" zamiast studiów matole :O

Gość khagern
I jak tu sie nie bac sluzby zdrowia jak takie zwichrowane umysly koncza uczelnie

Gość Ty KSW nibu magistra masz
Nie ma służby zdrowia, jest ochrona zdrowia.