Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna facetea...m.66...ab

poznalam faceta jego zawod mnie przerazil ....

Polecane posty

31 lata pracuje jako straznik miejski masakra...poznalismy sie na portalu randkowym nie to zebym była jaks dziwna ale skonczyłam uniwersytet medyczny mój poprzedni mial srednie ale chociaz byl ambitny i studia potem zaczal i jak na swoje wyksztalcenie to mial calkiem dobra prace

Gość uuuuuuuuuuuu
faktycznie niewdzieczna robota i beznadziejna...ale szybko na eme pojdzie a poza tym zadna praca nie hanbi :) jakby byl jakims alfonsem to bys mogla sie bac ;)

jezu myslałam ze jest grabarzem po tym tytule... strażnik mieejski to chyba nie jakaś tragedia? Czasy mezaliansów już za nami.

budżetówka ma swoje plusy akurat. Nie mogą wywalić za byle co, jak już tam pracujesz to zwykle prace utrzymasz, sa przywileje itd. Czsem lepiej tak niz u prywaciarza.

Gość jesus thinks you are a jerk
znaczna część strażników miejskich to chodzące porażki ze skrzywioną banią, szczerze współczuję 🖐️

Gość mialam taki sam problem
a co zlego w byzciu straznikiem miejkim? nie rozumiem cie zupelnie...robisz problem z niczego...jak rpzeczytalam tytul to myslalam, ze jest alfonsem albo nie wiem zbieraczem kup psich

a jak sie spytałam go czy nie chciał isc do polciji to sie starsznie zdenerwoał i powiedzial ze czy uwazasz ze te piniadze sa wrte ryzkowania zycia ze straz miejska to co innego niz policja..to nie mundurowka itd myslałam ze mnie pobije:O

Gość fgfdhfg
tak, tylko zwykle strażnicy miejscy to najczęściej odpady, którzy się do policji nie dostali. nie że w policji są sami normalni bo też są idioci (ci zwykle się wyrabiają) ale w SM to 90% ludzie-porażki :o

no własnie tak mi sie tez kojarzy z półgłówkami zreszta on mowil ze ma dosc tej pracy itd

skończyłam uniwersytet medyczny,pracuję w Biedronce, jednak nie powiedziałam jeszcze ostatniego słowa

Gość george i bush
Pomijając fakt, że tematełe wali prowokacją po chuju, to każdy strażnik miejski, z którym miałam do czynienia porażał mnie swoim prostactwem. To już nawet policjanci nie prezentują takiego ograniczenia i chamstwa jak SM :o Ostatnio wsiadłam do tramwaju, w którym właśnie stało dwóch młodych strażników, myśleli chyba, że ich mundurki robią na kimś wrażenie, bo prężyli się jak orangutany, wrzeszcząc i robiąc wiochę na cały tramwaj. Szkoda facetów, pewnie kiedyś byli normalni :(

ogólnie facet bardzo przystojny po zdjeciach wygladal na ułozonego faceta z błyskiem w oku w dodoatku wyksztacenie miał licencjat....a tu licencjat....i staznik miejscki

Gość lgkgjf
Może on tam jest jakimś szeryfem.?

ale gadal ze mna tak ze w koncu zakonczyłam rozmowe serio tak sie zdenerwowal i agresywnie zareagował jak porownalam policje do SM ze az sam stwiwrdził ze nie bedzie o tym rozmawiał.."nic wazne..nie o to chodzi""skonczmy ten temat bo sie zdenerwowałem"

Gość koi koi koi
pewnie ma kompleksy, bo go do policji nie przyjęli :P

Gość kornelia,l;,;l,;l
jeśłi go kochasz to zawód nie ma znaczenia wydaje mi się:)

porównałam go do exa z tym ze nie jestem ztych co dyswalifikuja kogoś bo nie ma mgr przed nazwiskiem i jesli ktos ma rozum na karku jest ambitny to moge z nim zalapac swietny kontakt a jak ktos ma 31 lat i jest straznikiem miejskim to swiadczy o tym ze ambicji mu brak

Gość szajsungg
weź nie przesadzaj dziewczyno czekajc na księcia dostaniesz jedynie ropuche jeśli nie pasuje ci jego zawód to go zostaw i nie rob mu nadziei bo aż żal dupe ściska ze jestes tak nadęta

Gość nnnnnilka
a ja spotykam sie obecnie z gosciem ktory jest grabarzem, tez mnie tym zszokowal jak sie dowiedzialam.. :D lovelas totalny, ma 22 lata. w lozku jest baajka!