Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bruneti

Anorektyczki , anoreksja

Polecane posty

ja niestety jestem z Warszawy wiec dlaeko.. jem chrom on troche obrzydza jedzenie i tez jest wieksze spalanie na siłowni :)

Gość naaaatka91
a jakiej firmy dokladnie? to moze sobie jutro zakupie.. mialam do wyboru.. albo amfetamina albo wymiotowanie ;/ wiec wybralam to drugie.. nie wiem czy to dobrze czy nie. ja czuje ze moje zycie sie zmieni jesli uda mi sie schudnac do 47, wtedy bede naprawde szczesliwa.

Gość tralalalalala
powodzenia w zmądrzeniu, ja stąd spadam. niepotrzebnie się zdenerwowałam, Wam i tak nic nie przemówi. jak nie będziecie mogły ze sobą wytrzymać, będziecie chciały przestać, a nie będziecie mogły to przypomnijcie sobie moje słowa. aaa! wyrzućcie za wczas z domu wszystkie ostre narzędzia.

jutro napisze jakiej firmy bo mam w aucie by rodzice nie widzieli ;P powiem Ci ze od miesiaca chodze na siwłownie biegam po 5,8 km jezdze rowerkiem tez tak samo robie cwiczenia i nic NIC NIC.. caly czas 50 !! zawsze wazyłam 46 i teraz nagle zaczełam ważyć 48..51 zjechałam ten jeden kg ale to przypadkiem bo po operacji.. i nie moge zejsc ponizej 50.. nie jadłam prawei 3 dni i co.. 49.8...no szlag Ci emoze trafic!

Gość tralalalalala
a jeszcze jedno. zapomniałam wspomnieć o problemach fizycznych, to już nie tylko cera i włosy. serce jest bardzo obciążone, później Twoje uniesienia miłosne będą mogły się kończyć nie orgazmem, ale napadem duszności i kołataniem serca, ale to nic chudnij! stawy Ci wysiądą, pożegnaj obcasy, ale chudnij! coś jeszcze, hmmm. o problemach z trawieniem i przełykiem chyba nie muszę wspominać. poza tym staniesz się zgorzkniałą jędzą, a Twój idealny (w Twoim mniemaniu) wygląd w niczym Ci nie pomoże.

Dziewczyny zastanowiłyście się nad tym jak bardzo destrukcyjny wpływ ma na Wasz organizm takie postępowanie?? Czy brałyście kiedyś pod uwagę, aby zwrócić się specjalisty? Pozdrawiam

Gość Szymuś
Zamów już sobie trumnę. To bardzo ciężka choroba psychiczna. Jeśli Cię nie wyleczą, to skończysz w grobie.

Gość dcxscscs
kobity opanujcie sie lubię szczupłe dziewczyny ale przy wzroście 170 poniżej 53 kg wyglądacie niesmacznie nawet przy moim fetyszu

Gość ggdryub
Psychologa albo lepiej pdychiatre polecam

jak mnie wkurwiają te wszystkie dziewczyny "chcę mieć anoreksję" przepraszam bardzo, co jest fajnego w chęci wyniszczenia się? jak wam tak się życie nie podoba, to się zabijcie, szybko i będzie spokój od waszych idiotycznych pytań. (denerwuje mnie to niesamowicie, bo moja problemowa siostra o mało nie skończyła w ten sposób, poza tym wywinęła nam jeszcze parę numerów, ale o tym już pisałam gdzie indziej)

Gość msjh
Dziewczyny to, co piszecie jest przerażające. Niszczycie siebie, to jest straszne i bardzo mi was żal. To jest śmiertelna choroba! Powinnyście zastanowić się nad pójściem do psychologa!

Gość msjh
Dziewczyny to, co piszecie jest przerażające. Niszczycie siebie, to jest straszne i bardzo mi was żal. To jest śmiertelna choroba! Powinnyście zastanowić się nad pójściem do psychologa!

Bruneti, bardzo głupio robisz. Anoreksja jest podstępna, nawet nie zdajesz sobie sprawy jaki to koszmar, gdy jedzenie jest wrogiem.

Gość kinrecnap
obrazanie chorych na anoreksję dziewczyn na pewno nie pomoże im wyzdrowieć. Trzeba jasno powiedzieć, że to choroba, powinno się ją leczyć przy pomocy odpowiednich specjalistow, agresywna krytyka nic nie pomoze.

Gość max donna
Ale jak są głupie to trzeba im to wyjaśnić hyhyh rzadne normalne osoby nie głodzą się na śmierć jak im śpieszno do grobu to szeroka droga

Gość msjh
Jak mozesz nazywac chore osoby glupimi??!!

Gość kasia1990
cześc. mam 21 lat, 156cm wzrostu i 42kig. Jestem tak chuda ze musze kupowac ciuchy w dzieciecym... wsszyscy mówia ze wygladam jak anorektyczka ale mi sie to podoba i to jest najgorsze. potrafie przez caly dzien zjesc tylko kanapke i mały obiad ktory potem i tak zwymiotuje. Chciałabym byc jeszcze chudsza

Gość a ja podstawowe pytanie mam
Dlaczego założyłaś temat o odchudzaniu na dziale erotycznym, zagłodzona idiotko? :O Wiesz, że mózg pracuje wyłącznie na cukrze? Nie jesz, więc ci się wyłączył niestety. Zmień dział, a najlepiej spadaj na jakiś blog czy forum dla "motylków" 🖐️

Gość mężczyzna w sukience
niejedzenie wcale nie prowadzi do chudnięcia. Im mniej jecie, tym mniej się ruszanie, mimo, że wam się wydaje, że się dużo ruszacie. Musicie bardzo regularnie jeść,równo co 3 godziny, tylko zdrowo: przede wszystkim zielennę. A kalorie najlepiej spala się podczas seksu.

Gość Jagódkowa
Dziewczyny błagam ! Przy 161 cm 54 kg - 56 kg czy ile wy tam mówicie to nie jest żaden problem ! Wy chyba nie macie pojęcia co to jest problem z anoreksją ;) Jakiekolwiek podejrzenia o anoreksje można mieć kiedy: wskaźnik BMI wynosi od 14 w dół nie widzi się, że ma się jakikolwiek problem czyli wszystkie dziewczyny, które czują, że z nimi jest coś nie tak ( czują, że ważą za mało, ale chcą ważyć mniej ) to nie jest problem problem mają osoby, które nie proszą o pomoc tylko ją stanowczo odrzucają, myśląc naprawdę, że nie mają problemów z wagą, a przede wszystkim nie proszą o pomoc w tych sprawach tak jak Ty ;) typowa anorektyczka wymiotuje po większości posiłkach, ale sama z siebie, a nie, że się to jakoś samemu powoduje ( nie przyczyniając się i tak wymiotuję ) a potwierdzeniem anoreksji między innymi jest zanik okresu tylko nie przesunięcie się jego w czasie, tylko całkowity zanik. I jeszcze jedno, anorektyczka nie żyje z myślą chce być anorektyczką i o już nią jestem stop ! Tylko żyje z myślą chciałabym tak wyglądać i chodź tak wygląda to o tym nie wie i ciągnie to dalej, dla takiej osoby dopóki nie wyzdrowieje nie ma czegoś takiego jak stop to jest idealna waga :)

Gość gość
ja poszlam do psychologa z tym wszystkim, bo juz nie dalam rady :) ciagle ktos cos do mnie gadal, ze tak, ze siak... wiec wygadalam sie w koncu tej pani www.psychologguglas.pl/oferta.html i od trzech miesiecy jestem na terapii, jak na razie wszystko dobrze idzie.

Witam. Pracuje w telewizji i szukam par do programu, w których kobieta ma problem z nadmiernym odchudzaniem, utratą wagi lub anoreksją. Zainteresowane osoby, oraz osoby znające takie pary, bardzo proszę o kontakt: qbagolab@gmail.com Pozdrawiam.