Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fbjbjbjlbwe

od ilu centymow w dol zaczyna sie facet kurdupel? od ilu kobieta kurdupel?

Polecane posty

Gość IMO13246
Ginorossi, ale ty mnie denerwujesz! Chyba ci po gołej pupie przyłoże! Złośliwa laska z Ciebie, nie zmuszaj mnie żebym Ci udowodnił, że w łużku wzrost nie ma znaczenia ;)

Gość herterdr45
avpll : :| bez przesady, mam 156 cm i nie czuje sie jak karzeł :" czuje ze jestem niska, ale znowu nie przesadzajmy. karły to są od 140 cm w dół. jeśli kobieta 155 to karzeł, to chłopak 170 to liliput ;]

Gość ioefioewjie
od 140 w dól to maja przedszklaki :D :D :D :D :D :D :Dc:D :D: Dc:D

Gość bez VAT
fgfdhfg , bzdety opowiadasz , kiedy Pan Bóg rzucił kutasy do góry i zawołał do facetów 'zbierajcie' to ci co byli blisko gleby zbierali największe a wysoki zanim się schylił to odpad skóry otrzymał , czyli milimetry trzy :)

Gość herterdr45
ioefioewjie i karły głąbie. podaj mi wzrost najnizszego czlowieka dorosłego na świecie :]

Gość Annieee
kurdupel? chyba KARZEŁ błbahahah you're schriiiimp :D

Gość herterdr45
nie, mam omamy

Gość IMO13246
Swoim mieczem to niejednego smoka ubiłem :P Ty tez byś sie nieoparła, szczególnie, że małym facetom natura w inny sposób brak wzrostu wynagradza ;)

Gość IMO13246
Chyba, że ty z tych co z wiadrami miedzy nogami lataja...

Gość ioefioewjie
imo, hahaha niezle kombinujesz :D :D niestety, dl przyrodzenia jest wprost proporconalna do wzrostu

Gość fgfdhfg
bez VAT nie twierdzę, że wysocy mają większe bo to nie ma ze sobą nic wspólnego (poza niektórymi schorzeniami, wadami rozwojowymi etc) trudno mi wyrazić własnymi słowami ale spróbuję: 10 cm różnicy we wzroście ma się jak różnica 2,9 cm w długości penisa

Gość herterdr45
ioefioewjie - zaskocze cie, IMO ma racje :] co jak co ale to przyznaje chociaz bym w zyciu nie powiedziala. mialam chlopaka ktory mial 171 cm wzrostu i mial powanzie wielkiego penisa. aktualnie moj chlopak ma ok 180 i ma mniejszego niz tamten. pewnie to zalezy od osoby, ale faktycznie ten mniejszy mial wiekszego.

Gość ioefioewjie
A no wlasnie nie.. najczęsciej wielkosc wsyzstkich narzadow jest proporcjolanie duza

Gość fgfdhfg
"niestety, dl przyrodzenia jest wprost proporconalna do wzrostu" jasne, jeszcze napisz, że grubas ma grubszy penis niż chudzielec a głodującym murzynom to już same cewki moczowe zwisają... :o🖐️))

Gość herterdr45
wez czlowieku jak ci mowie to chyba faktycznie tak bylo nie ? dobrze pamietam i do dzis mnie to dziwi dlaczego tak było. nie mowie ze kazdy mały ma duzego penisa, ale tamten mial faktycznie wiekszego niz jego poprzednicy i następcy.......... a on był najmniejszy z ktorym chodzilam takze wiesz.

Gość buehehehehehehe
rozpierdolil mnie ten debilny temat :classic_cool: podzial dla facetow: ponizej 170 niski 170-180 sredni powyzej tego wysoki dla kobiet: ponizej 160 niska 160-170 srednia powyzej wysoka. Pozdro dla normalnych 🖐️

Gość ioefioewjie
herterdr45, to nic nie znaczy. Wiesz, co oznacza słowo "najczesciej"?

Gość zauwazylam ze 175 cm facet
to tylko w necie zle brzmi. W realu taki chlopak moze byc bardzo atrakcyjny. i odwrotnie co do tych np 185 i wiecej :) przejdzcie sie po ulicy

Facet poniżej 180 jest dla mnie niski i kropka. Ja w normalnych butach tzn. np. kozakach na obcac\sie (lubie i bede nosic) mam 176 wzrostu. Bardzo niski facet to poniżej 170 jest. Niska laska to poniżej 165, a bardzo niska ponizej 160. O! :)

Gość fgfdhfg
a ty wiesz, co oznacza słowo proporcjonalnie? fakt, niektóre narządy u wysokich są nieco większe a jest to związane z fizjologią np. większe serce bo potrzeba wytworzenia większego ciśnienia by natlenowana krew dotarła do każdej komórki

laska ktora ma 160 cm wzrostu jest w sam raz moim zdaniem, ponizej jest niska, a ponizej 150 jest bardzo niska. facet od 170-173 jest niski, od 174-183 jest w sam raz, powyzej ejst za wysoki

Gość ioefioewjie
oczywiscie, ze facet 175 moze byc atrakcyjny.. co nie zmienia faktu, ze jest niskawy

Gość keellybb
laska 164 to karzeł a facet 175

Gość IMO13246
Hhahaha! Dzisiaj od niejakiej Izabeli Kraty dowiedziałem sie, że buty są integralną częścią kobiecego ciała :D

Gość dajcie se sianaa
twarz tez ma znaczenie, ale tu nie ma zadnej zaleznosci jesli chodzi o wzrost :O :O :O :O :O :O 175 nawet przystojny i tak bedzie niski :O :O :O

Gość zauwazylam ze 175 cm facet
moim zdaniem (mam 165 cm) nazywanie 175 faceta niskim jest lekkim przegieciem juz. Troche to smieszne sie wydaje :) od 170 w dol zgodze sie ale 175, bez przesady. Badzmy normalni.