Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja volna

zauroczona w nieznajomym

Polecane posty

a pod uwagę to moge ale pod rozwage to raczej - pas :D jak ładnie to okreslilas Lucy moja slowianska (rasa) nie zna problemu umiaru :)

Ale teraz to się wszystko wymieszało. I czy tylko na Słwwian mamy stawiać. (Lub im. :D )

Czizas, nie wiem, czy zrozumiałaś do czego był ten umiar Mr Too Big, był za duzy nawet dla Samanthy Jones :-)

wiem Lucy, nie mam umiaru, ale mam resztki rozsadku i mysle ze przed nadzianiem na kozacki pal zastanowilabym sie kilka razy :D

Gość lala_on_24
hej dziewczyny, jestem facetem, 24 lata, ale takim troche niesmialym ;) Powiem wam, ze na prawde warto jak dajecie jakis sygnal... wcale nie jest to zle odbierane przez nas, tzn tutaj moge mowic glownie o sobie, z kolegami nie rozmaiwamy na tkie tematy. Zdarzało sie w moim zyciu, ze to dziewcyzny robly jakies tam pierwsze kroki i do tej pory milo to wspominam :) Nawet jesli dziewczyna mi sie nie podobala, to zawsze odbieralem to bardzo milo i nigdy nie powiedzialem jej nic niemilego z tego powodu czy cos... Wrecz przeciwnie, kazda z nich tylko zyskala w moich oczach :) Zycze powodzenia ;)

"nie mam umiaru, ale mam resztki rozsadku" w sumie trochę szkoda, moze byś się potem podzieliła wrażeniami, gdyby tego rozsądku zabrakło ;-)

Lucy napisalam tylko ze zastanowilabym sie kilka razy :D jeszcze nic straconego