Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja volna

zauroczona w nieznajomym

Polecane posty

Gość ja volna

heja! zauroczyłam sie w nieznajomym , i nie wiem co zrobic??? nie mam konaktu ani nic , on na mnie zwracal uwage , i niedlugo bede miala okazje go zobaczyc co robic? jak sie zachowywac?

Gość Autorko droga droga droga
To chyba normalne, że teraz dostaniesz nieco inne odpowiedzi :). Nie martw się jednak, jak rozmowa na topiku się rozrośnie i powiedz wreszcie, że on od 8 lat ma dziewczyną to pewnie znów będzie więcej odpowiedzi na NIE :). Takie życie.

Gość ja volna
??????????????????????????????????

Gość Autorko droga droga droga
Nie rób z ludzi z idiotów - na jednym ze swoich licznych topików nie zmieniłaś obecnego nicka :).

Gość ehhh.. Ja mam podobnie
Widujemy się na uczelni... Zanlazłam go na jednym z portali i z chęcią bym coś do niego napisała ale kompletnie nie wiem co. Nie chce wyjśc na jakąś zdesperowaną idiotkę.. Ale normalnie.. ehh.. czuje się tak jakos dziwnie jak o nim pomyśle :)

I co teraz zrobic??

Gość oooooooooooo
zagadac , bo kurwa nie ma na co czekac

Zagadam i co mu powiem? On jest na 1 roku ja jestem na 3. Nie wiem kompletnie co miałabym mu powiedzieć. Nie chcialabym też wyjśc na idiotke,

Gość oooooooooooo
ja tam kurde zagadam , nie bede czekala na bog wie co ,a ten twoj patrzy na ciebie , jakies gesty sa??

Gość peiwen dźentelmen
kiedyś nie było nk, fb itp a ludzie jakoś się poznawali... może masz z tym gostkiem jakąś wspólną koleżankę? ona mogłaby Was zapoznać

No ostatnio ostatnio jak ja wchodzilam na uczelnie to on już był i tak fajnie popatrzył i się uśmiechnął. Poźniej szłyśmy z kumpela zapalić też się patrzył. Zresztą za każdym razem jak go mijam t tak jest.

Gość oooooooooooo
skoro sie często patrzy znaczy ze nie jestes mu obojetna , normalnie z nim zagadaj wiadomo ze to nie bedzie latwe ale , co ci szkodzi nie zje cie.

No zobaczymy. Zjeść na pewno nie zje:). Bedziemy się widziec dopiero w polowie lutego o ile bedziemy mieli w tych samych dniach zjazdy.. A jak nie no to nie wiem.. :/

Hmmm... Ale czy Autorka też? Bo o nią tu chodzi najbardziej.

Na portalu mozesz np. napisać, że ma fajną koszulę, ewentualnie, że to jego lucky day, bo został przez komputer wylosowany do przyjęcia komplementu od - póki co - nieznajomej, i że komplement do odbioru w każdej chwili.

Cześć Luśka. Ale czy każda kobieta lubi z dużym? Oto jest pytanie.

ja bym zaryzykowala odpowiedz twierdzaca lubi a jak nie lubi to znaczy ze nie byl duzy :D

w filmie sex and the city był taki odcinek z MR Too Big, więc przypominam, ze trzeba też mieć trochę umiaru. Tylko czy to dotyczy też naszej słowiańskiej rasy, oto jest pytanie? ;-)