Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam do Was głupie pytanie...

do czego służą prezerwatywy PUDROWANE?

Polecane posty

wie ktoś może do czego one służą? bo ostatnio zobaczyłam je w sklepie i nie bardzo wiem po co ten puder... czy po to, żeby się nie zsuwała, czy może w wypadku, gdy partnerka jest zbyt śliska? no nie wiem... wie ktoś?

Gość ktośtamktoś
Taka prezerwatywa to prezerwatywa bez żadnych dodatków, środków nawilżających. Ma za zadanie pochłaniać nadmiar kobiecej wydzieliny w czasie stosunku. Możesz mi powiedzieć gdzie je widziałaś ? - bo właśnie ich poszukuję.

dzięki za info:) widziałam je w zwykłym sklepie, ta firma z gołą babą na okładce - w tym wypadku blondyna na różowym tle.

Gość do czego
do czego?? są do dupy czyli można to w cudzysłowie odebrać jako seks analny, a naprawdę to to niczego, śmieć po prostu

Gość izia87
a powiedzcie mi po co sa prezerwatywy smakowe,dzisiaj sie z chłopakiem smiałam ze nie zabardzo robić ustami w gumie dobrze,my używamy zwykłych bo jakos nie czuje potrzeby zeby gumke wąchać lub lizać:P

Gość do czego
ale jak tirówka czy inna płatna pani obrabia całe kilometry laski dziennie, to smakowa guma jest pomocna..

Gość izia87
hehe fakt

Gość ktośtamktoś
W takim zwykłym osiedlowym sklepie były te gumki ? Czy może w jakimś sieciowym supermarkecie/aptece ? ( Pytam bo chciałabym znaleźć a pewnie mieszkamy w innych miastach).

tak, w zwykłym sklepie, pewnie w supermarkecie też będzie. w aptece? wątpię. bo to są te tanie - za ok 3 zł. czyli jeśli widzisz w zwykłym sklepie jakieś prezerwatywy z gołą babą, to na bank to będzie ta firma (tylko jak już wspomniałam, te pudrowane były z blondyną na różowym tle).

Gość k6
To są Unimil New Caress Natural

Gość sdadw
Albo nowsza wersja Unimila: Special Collection - Silk