Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa dyla

ziola odmladzajace

Polecane posty

Gość Ewa dyla

Mam do zaoferowania zwany w wschodnich krajacj Bio Botoks.Jest to mnieszanka ziolowa do kapieli Bo Van Tran Rewelacyjne skutki GG wiecej informacji nrgg 33188922 Ewa Dyla

Gość ooojeeeeeeeeeeeeeeee
napisz cos wiecej naten temat,jakie dzialanie itp

Gość ewadyła
Ta naturalna mieszanka ziół znanego w calej Azji fitoterapelty Bo Van Trana.Nasz organizm wydala dużą ilosc toksyn po przez gruczole potowe a skladniki zawarte w leku odpowiednio oczyszczaja i reguluja pH skóry.Odpowiednio dobrane skladniki w precyzyjnie odmiezonych proporcjach nie tylko nadaje naszej skóże efekt regeneracji ale równiez -polepszaja krążenie krwii -zwiekszaja metabolizm organizmu -zmniejszaja nadmierna potliwosc -koja ból nadwyrezonych miesni -nadaja skóze promienisty blask oraz jedwabista gladkosc. Ziola do kapieli dzieki opracowanej przez Bo Van Trana recepturz lekko rozmiekczaja warstwy rogowe naskórka co ufatwia wchlanianie cial biologicznie czynnych.takich jak(zelazo,fosfor, potas, kwas krzemowy, proteiny, sole mineralne oraz witaminy) Trzy miesieczna kuracja odmłodzi Twoia zniszczona i zmeczona skore.Juz po pierwszym miesiacu leczenia osiagniesz jedrnosc skóry i miesni a co za tym idzie zdrowy i urodziwy efekt. Ewa66wietnam@wp.pl Dystretna wysyłka Pozdrawiam -

Gość a p s i k
"ciał biologicznie czynnych" - :O

Gość ewa dyla
Tak proszę pana na wytworzenie 100gr naszych ziół potrzebujemy Zebrać ok 5kg roślin! Jest to naprawdę silna mieszanka

Gość ewa dyla
ta receptura ma to prawie 140letnia tradycja rodziny Van Tranow cenionych w całei Azji..Polecam

Gość PoProstuJurek
Gdzie mozna zlozyc zamowienie?

Gość EwaKozera
Kupilam moiemu bratu preparat na przepocone stopy Bo van Tran po tygodniu razem z reszta rodziny odetchnelismy z ulga nic nie pomagalo nawet talk w ilosci masowej.Bo van tran i odmienilismy cale życie...Tylko trzeba uwazac z dawkowaniem poniewaz sa bardzo mocne Pozdrawiam i polecam

Gość Krystynka33
Przez zapaxh smierdzacych skarpetek o malo nie wzielam z meezem rozwodu.Uwierzcie one nie smierdzialy tylko cuchnely infekcja,wszystko jak grochem o sciane .Te ziola uratowaly nasz zwiazek Krysia

Gość martapolak
Jak sobie pomysle ze nadchodzi 16 i wraca maz z pracy to mam ochote popelnic samobojstwo...To samo co u Ciebie Krystyna..Za przeposzeniem ale w ubikacji pachnie ladniej. Co z tymi ziolami? ja juz zalamuje rece ...prosze pomożcie!!

Gość Wiesiukap
Pomocy oberwalo mi sie od zony ze smierdza mi skarpetki i podobnojechalo codziennie przez 20 lat nawszego zwwiazku.Podobno na nie jednei imprezce czy jakims wypadzie do znajomych swiecila za mnieo czami.Jestem zalamany pomózcie bo zalamalem rece

Gość Marcinkaczor
To sa ziola odmladzajacy czy jakis preparat na spocone stopy?dzisiaj w grzeczny spodob zostalem uswiadomiony ze mam z tym zarabisty problem..Prosze o inofo pozdro wszystkim

Gość Malgorzata Skórniewska
Z tego co sie orietuje to jest kilka rodzaii tych ziol. Ja dostalam od szwagra z numerem 16(podobno na jedrnosc skóry)Jeszcze nie próbowałam... moj szwagier Janusz byl w austrii w klnice spa i bral udzial w jego wykladach i prezentacjach.Podobno fantastyczny czlowiek który poprostu wie co robi.Chcialam jechac do niego na wizyte w maju ale niestety nie dostane wtedy wolnego a praca jest dla mnie bardzo wazna.Ale jak przetestuje je osobiscie to napewno napisze .Badzmy dobrej mysli

Gość Krzysztof Grzelu
Pani Tereso prosze o aktualny kontakt. Chcialam wzieciem troche od pani wyrobów Bo Van Trana do swoiego sklepiku.Pamieta mnie napewno pani sklepik zielarski w Plawnie kolo stacji.Brałem od pani kilka razy przeparaty i mieszanki i tak jakos urwal sie kontakt a na towar mam jeszcze chetnych Pozdrawiam 798192854 Krzysztof Grzelu

Gość Wiedzmin
Dajcie spokoj meszczyzni pracuja to nogi maja prawo troche smierdzieć. Mi to nie pszeszkadza staram sie o tym nie myslec..Pozdrawia wszystkich Krzysiek

Gość Janek Misiek
Mnie żona dopiero po 3 latach zwiazku uswiadomiła ze mam z tym problem.Kurde troche glupio wyszło nie wiedziałem co powiedzieć.Opowiadałęm coś ze w pracy -Robilem sobie jaja na zakładzie a ona do mnie z grubej rury odrazu - Janusz Wynoś sie do łazienki i najlepiej by było jakbyś te nogi wsadził w garnek i wygotował na pełnym ogniu w roztworze solnymT.Janek ten smród jest nie do opisania to mnie [poprostu przeraza i w tej chwili wyjdz stąd. -nie wiedziaęłm co mam zrobic nie docierało to do mnie .. Później miałęm nie mała załamke nie mogłęm sie pozbierac w pracy nie dawałęm rady ale myśle że po przejściu tej kuracji stane wkoncu na nogi.

Gość Marta1960
Ja zakupiłam preparat u pani Teresy Z opini na internecie myśle że to dobry wybór.Pomyście sobie ze ja też walcze z tym od dłuższego czasu i jak sobie pomysle o smierdzących skarpetach i wogule nogach to rzygać mi sie chce.Jak nie ten preparat to sie chyba załame

Gość durnoty
ale se ktoś tu robi reklamę.Powinni to zbanować

Gość mlody6687
skoasować ? o co Ci chodzi chyba sie nie wyspałeś jak cos ci sie nie podoba to poprostu tutaj nie wchodź idiota

Gość mlody6687
Durnoty darij sobie bo to w tej chwili nie jestest snieszne..

Gość pieknor
Faina sprawa taki prepacacik jak bedzie okazja napewno wyprubóje

Gość Gabrusia
Też z chećią wypróbuje z tego co slysze to same superlatywy podpisujace sie pod tym produktem

Gość Andrzej Snap
Pewnie warto sprobowac Jak sie chytać to wszystkiego puki mamy jeszcze czas

Gość mariusz337
Preparat Warty swoich pieniedzy juz po pierwszej kuracji wraz z żona zauważylismy skutki polecam.

Gość maria65
Bylam u niego na zabiegu w klinice uzdrowiskowei w Alpach . Cierpie na chorobe skóry niestety zaden lekaż nie wie co to jest a od brania tabletek zaczynam mieć problemy z wątrobą Tzn. mam bardzo słuchą i strasznie sie łuszczy i nic mi nie pomaga. Zaopatrzył mnie wtedy w preparat ziolowy do kąpieli Bo Van Tran i na jakieś pół roku wszystko było wporządku ale niestety chyba przestalo dzialać i objawy wróciły.Mugłbyś napisać kiedy ta wizyta i czy dostane gdzies w Polsce ten preparat?

Gość mazen77
Polecam preparat na jedrnosc skóry jak dla mnie fantastyczny

Gość ahaaaaaaaaahaa
WON żałośni SPAMERZY !

Gość Mariusz328
polecam

Gość Dajcie spokój
O co wam chodzi jest temat są chętni do rozmowy to odczepcie sie ...z chęcią wypróbóje tego

Gość marcin eng
ale jaki spam człowieku opanuj sie nie masz co z rana robić szkoda mi takich ludzi jak ty bo zachowujesz sie jak dziecko umyj zęby albo zrób sobie jakąś poranna gimnastyka jak ci sie bardzo nudzi....szkoda na takich klawiatury Bo Van Tran pomógł mi uporać sie z dolegliwością żoładka na którą cierpiałem 4 lata i żaden dyplomowany lekaż nie był mi w stanie pomóc i słysze o nim same superlatywy a tobie sie coś uroiło w chorej głowie i mieszasz na forum daruj sobie pozdrawiam normalnych