Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaania

świat mi się zawalił-wczoraj mój mąż powiedział,że chce rozwód!!!!

Polecane posty

Gość trzebazycdalej
wiecie mnie się wydaje, że ktoś doniósł na mnie, że sie tym tak sobie przejęłam i dlatego mi nic nie napisali sensownego. Choć kto wie? Może akurat tak wyszło? A teraz co robić? Od nich się czegos spodziewać? Kamienia w oku. I tyle. Muszę to obmyśleć - nie chcę ich już wiecej, oby się wypalili wszyscy wiecie. Na razie :(

Gość kocham bez wzajemnosci
trzebazycdalej.....załóz se swój topic bo troche nie na temat nadajesz Autorko,ludzie maja wieksze problemy,to nie powody do rozwdodu,sa to rzeczy nad którymi mozna popracowac i zmienic.Zaproponuj moze jakas separacje?rozwód to ostatecznosc Bycie razem to kompromisy,spróbuj pogadac z mezem czy napewno to jest powodem,bo czemu nagle tak ci obwiescił ze robi wszystko to co ty chcesz.Przeciez mozna było ten temat poruszyc wczesniej a nie tak zaraz ROZWÓD

Gość trzebazycdalej
Wiecie - teraz nikt nie może wyjechać do USA na pewno z tego zakładu bo każdy powie - o juz wyjeżdżają znowu z tego zakładu. Ale to nie przeze mnie. Bo powiedzą - przez nią. Nie - nie muszą mi niczego uznawać. Może to się stało bo zachowywałam się jakbym chciała żeby mi uznali studia? Może tak myśleli, nie? Ale no niby tak było, ale jednak nie wiem... i tak mi chodziło o mieszkanie, zasiłek i kurs językowy bo gdzie tam pracę bym znalazła. O język. I wiecie teraz UPIORY tych dziewczyn będą ich ścigać - nie mnie, żeby nie wyjechali i się powiesili. Bo jeszcze im zostawał wyjazd. Małzeństwo? No już raczej bez szans. I tyle. Można rzec - po co sie dały zgwałcić. Ale to jest niespodzianie. Na początku przynajmniej było. I tyle :(

Gość waaaaarrrrrr
Ja też właśnie to usłyszałam od meża, że jest nieszczęśliwy...powiedział, że nigdy nie był wstanie podołać moim oczekiwaniom...

Gość trzebazycdalej
No wiecie co - teraz bym musiala napisać do prawnika, ze mają wyrzucić tego urzędnika bo bez kwalifikacji mi pracę dali - chcieli lepszą - i o to będą mieli pretensje słuchajcie - ale ja nie miałam uprawnień do wykonywania tej pracy. To mi powiedzą, że chyba się liczyłaś z tym , że to czy tamto. STĄD TEN WYJAZD - bo to mam do dziś w kompie i pisałam o BLIBLIOTECE bo widzę jakby to czytali i tego urzędnika nie dadzą bo rzeczywiście on też jest pedałem na pewno i NIEMCEM - bo czy ja nie rozumiem , że on jest NIEMCEm. No to rozumiem doskonale, ale człowiekiem nie nazwę go nigdy. Hieną cmentarną i tyle :( No ale to już pasuje - przez to wszyscy czarni na mnie, że BIBLIOTEKA - może nawet z tych moich listów wzięło się, że ona chyba myśli, że to jest BIBLIOTEKA. No bo słuchajcie takie brednie wygadywać to ja nie mam pojęcia skąd to wszystko. Z tych moich postów i tyle. I wiecie - w sumie się dziwię bo powiem wam - menatalność Niemca jest taka, że tak każdy sie rodzi, ale nikt nie umiera. A ON MNIE UŚMIERCIŁ - no bo dosłownie za stara. A ja miałam być mądrzejsza że 40 lat mają i na kursy chodzą. Trochę rozumu więcej miałam mieć, że mnie DYSKRYMINUJE i tyle. I sie pożalić na niego wyżej. A ja to olałam i źle. I miałam wpaść na to, że pedał. To wszystko :( Durny, głupi ale imię i nazwisko. Tyle :( Miałam mu napisać, że w Niemczech to jeszcze nikt nie umarł - chyba tylko ja. A ja to tak przyjęłam do wiadomości - zresztą nie wiem co ja miałam robić. codziennie 100 e- maili do niego, że sie zakochałam? :(

Gość trzebazycdalej
Wiecie co - teraz juz mi nie zależy, ale gnój podał moje e-maile dalej, że mnie mają wsadzić bo nie napisałam że mam zwolnienie dyscyplinarne. Chyba o to poszło i tyle. I o bibliotekę - no to ma bibliotekę. I przez to wszyscy tam na mnie - biblioteka i biblioteka. No ja tego nie rozumiem - a w koncie mi wszyscy grzebią to posty mogą przeczytać. I tyle. No mnie chodziło o kurs językowy - a zwolnienie dyscyplinarne to przecież można zadzwonić do pracy i sie zapytać o co w sumie poszło - bo wyszło, że piłam. No a to nie było tak :(

Gość trzebazycdalej
Wiecie - ja myślałam, ze to jakiś stary dziad zmierzły - z unią mi wyskoczył, że czeszka. A to młody, kochanków sobie szuka i podał moje papiery, że jakaś co chciała BIBLIOTEKA i miała trudne środowisko. Wiecie co - kto powinien wylecieć z pracy ten powinien. No ale tam jest imię i nazwisko i nie można sobie zmieniać - jeden i koniec. I źle napisałam - akurat do miasta z urzędnikiem pedałem - bo przy granicy. Może gdzie indziej byłoby lepiej? I to wszystko przez takiego, że naprawdę - wstydzić sie powienien - 45 już chyba, nie żonaty, 2 pokoje - po co ja go spotkałam. No ale ja nic. I zaraz na mnie wyskoczył, że tam nie pracowałam nigdy. No to pracowałam w Polsce - nie , ja tam po prostu nie wiem - wydalałam bez kibla? Coś w tym stylu :( Miałam być mądrzejsza i tyle :(

Gość trzebazycdalej
Wiecie - ale zera, a ja tylko chciałam kursek i do jakiejś prostej pracy z mieszkaniem. Żeby mi to mieszkanie dali. Bo nie umiałam wyjechać. A ja tylko chciałam swoje mieszkanie - wy tego nie zrozumiecie. Może sie przyuczyć do czegoś? I nie pisałam o tym zwolnieniu bo to to bez sensu - co mu tam będę pisać, że dostałam zwolnienie dysyplinarne - to sensu nie miało w ogóle TO PO PIERWSZE. Jak dla mnie. Chciałam tego uniknąć a to było sedno i się miałam iść powiesić. I tyle. I dlatego tak na mnie skoczyli wiecie, że co ja se to nie myślę - że piłam, że to. Ale wiecie - ja wiedziałam, że to tak będzie. No a w szkole zostawało mi gwałcić. Widzicie takim osobom nikt nie pomoże - miałam to samo zrobić. W następnej szkole iść powiedzieć, że nie piję, a ja poszłam do sądu i rok procesu, wszystko bez sensu :( Ja miałam przynieść papier od lekarza, że jestem trzeżwa i tyle. I dlatego poszłam do sądu, że czułam sie jakbym kogoś zabiła co najmniej :(

Gość trzebazycdalej
Wiecie - no to też jakiś pedał dla pracy bo by im tych papierów moich nie dał. Świństwo, nie? I to z grupą wyjazd. Ciekawe ile z tego Polaki wymyśliły. Już koniec stycznia, ja nie umiem wyjechać i tyle. I się mną posłużyli i wszystko przez gwałciciela z pierwszego domku. I tyle. I po co ja sobie dałam wpisać to niemieckie nazwisko wiecie. Miałam mieć polskie w tej drugiej pracy. I wiecie - już wiem - no to dlatego ja miałam papiery na magazyn i tyle a tyle godzin I REGULAMIN. Wszystko przez nich, żeby mnie spławić bo ja tam pojechałam tak dosyć pewnie bo był całkiem niezły regulamin, a to chyba - tak wygląda, że to było wszystko przygotowane i nie dali mi rady. Ale pech, nie? :( Teraz te papiery, przetłumaczyć i do sądu. Co to za wyglupy? W jakim ja państwie jestem - w RFNie? Zdurnieli. BO ONI PŁACĄ. A nie płacą? I co sie wtedy robi? :(

Gość trzebazycdalej
No wiecie teraz już to rozumiem przynajmniej, że chyba tylko ja miałam tak debilne papiery bo powiedzieli naszym papiery na magazyn bo wyleciała z magazynu - no to już pracowałam cierpiąc 5 tygodni bo po 1 dniu mnie tam nie ma. Za cięzko. I chyba tak to było. A urzędnik, żeby nie było, że dupy nie ruszył to dał papiery pedałkom z wielkiej firmy, żeby mnie przyjeli do WIELKA BIBLIOTEKA. Czy oni wszyscy są tam normalni? Że Czeszka , że samotna i nic jej się robić nie chce bo to widać, ale chciałaby wielka kariera. I taką miałam opinię i mam do dziś. No jest to jedno kłamstwo, ale tak powiedział. Lecz kto mógł takie coś powiedzieć? PEDAŁ. Trochę stara, pokręcili głowami , w razie co będzie na nia, że pije - mówili. Boże - ciekawe kto siedzi w więzieniu? :( A ten urzędnik to rzeczywiście ma kariera wielka - jak te 2 baby na poczcie wczoraj u mnie - dupy nie ruszy żeby list wysłać. TAKA KARIERA. :( Tylko się dać szujom wiecie - zera, zera i jeszcze raz zera :(

Gość trzebazycdalej
Wiecie - że PIŁA nawet nie musiało być, ze teraz piła i koniec. Takie coś. No wiecie - jakbym ja mu zaczęła to zwolnienie dysycplinarne tłumaczyć to bym oszalała chyba, a po co to komu? To bez sensu :( I tyle. I chyba chodziło o to że... bo nie wiem tak do końca, ale na pewno miał mi powiedzieć, że mam przyjechać i to miejscu się takie rzeczy omawia. Musiałby mi jakieś mieszkanie dać, kurs językowy i pracy sobie szukaj. Ja to tak zrozumiałam. No to zwolnienie dyscyplinarne i tak by dyć wyszło, ale to można wyjaśnić wszystko - przecież byle gdzie mogli zadzwonić CZY PIŁAM. Nie - za dupą przez moich mnie zrobili że piłam. No i wiecie siedzieć teraz w wielkiej bibliotece jak to żadna biblioteka nie jest. No banda zer , które powinny siedzieć. jedynie, że są Niemcami i tyle - na resztę nasrać. Nasrać im do ryjów to mało - sory :(

Gość trzebazycdalej
Ale wiecie - no już zaczynam to rozumieć. Już miał to zostawić ten urzędnik wiecie - wiadomo,że dupy mu sie nie chciało ruszyć. Jedynie chujem se porusał on w cudzym tyłku i to całe jego życie. Ale by było że nic nie zrobił. No to mieli zadzwonić czy coś - żebym przepadła w urzędach bo dosyć chytra. No cóz... ja ich po prostu już mam na amen w dupie. No tego sie nie da inaczej wytłumaczyć. Życzę mu wielu czystych dup, które pójdzie dalej wyruchać bo co on soba prezentuje, nie? Bo by mi musieli coś dać, a tak nie muszą bo się źle zachowuję i obraziłam jednego pedała bo powiedziałam,że chce do polski wyjechać kariera robić. No wiecie - ja go nie obraziłam Powinien mieć obrączkę jak Elton John i adoptować sobie dziecko w tych Niemczech. Połowa Niemców taka powinna być. Powinien jeszcze dostać tytuł SIR i tyle. I koniec. Czy ja mu źle życzę? Bo ja mu źle zyczę. Nie - ja mu życzę MĘŻA. MĘZĄ albo ŻONY mu życzę. I obrączki. Bo czego nie chcę tam jechać? Bo nie ma obrączki on. Ja tak powiem. Że jeden tam nie ma obrączki i dlatego nie chcę tam NIGDY WIECEJ JECHAĆ. i tyle :( co żle piszę? bardzo dobrze.

Gość trzebazycdalej
Wiecie - bo ja myślałam PŁAcZĄc w myślach - czemu ten głupi urzedas nie dał mi tego mieszkania. A oni się zmówili na mnie - no jak to rozumieć. Wielka biblioteka - im chyba wali na dekiel :( I tyle :( Po prostu się zmówili z tego mojego listu i tyle. Ale koniec mnie spotkał :( co ja tam miałam robić? jeszcze więcej pierdzieć i tyle :( ps. ale mają fajny układ seksualny , nie? JEDNA KARIERA DUPĄ. Wiecie mógł się mnie zapytać czy chce robić kariera? Kariera robi sie dupa - bym mu odpisała. A może nie? :( A tak? Jak ja na tym wszystkim wyszłam... :(

Gość co za bełkot jakiegoś psychola
trzebazyc dalej idiotko zapie... do psychiatry i to już! nie zaśmiecaj kafeterii!

Gość trzebazycdalej
Wecie - bo teraz bęedzie że urzędnik jest po studiach, jak dostanę SKAN dyplomu. Jakiś ciulas ostatni - mówię wam kochanków szuka w światowej firmie - żeby w razie co wyżej. Ja nie mogę :( No bo właśnie myślałam - czemu oni ludzi z urzędu nie zatrudniali? Jaki tu jest rajwag - dziki zachód istny :( No ale jednak tam z urzędu kogoś też znajdują... wiecie - jak się na nich popatrzało to sie WSZYSTKIEGO odechciewało. A JEDEN MIAŁ OBRĄCZKA - ale czyja? Chłopa czy baby? Nie wiem. Nie pytałam. I to koniec historii. :( Ale kto to nie powiem :(

Gość trzebazycdalej
A wiecie jaki morał z całości? Co trzeba mieć żeby w Niemczech zrobić kariera? PENISA. to jak będę miec na stoliku nocnym albo pod poduszką jakiegoś penisa - ale nie wiem jakiego to to jest znak, że chcę tam zrobić karierę. I tyle. Ale nie wiem czy to prawdziwy czy sztuczny i tyle :(

Gość trzebazycdalej
Wiecie a ten z obrączką czy dwóch niech mnie też nie pomawia bo jak znam życie to jego stara by po porodzie też dzieckiem o ścianę grzmotnęła żeby było...cicho, ale dzieci, dzieci, dzieci na pewno... jak oni kochają dzieci. No a po co oni mają te penisy, nie? Żeby je wsadzać do dupy? Idźcie mi - banda zer. Czego się spodziewac w pewnych pracach - ja wiem, no góra już teraz wszędzie zepsuta. Ale dół... dół Boże święty :(

Gość zająckowa
cześć Jania jak tam ząb wstawiłaś nowy?

Gość trzebazycdalej
dla mnie Niemcy to WIELII PENIS. Polska to MAŁY PENIS a oni to WIELKI PENIS i tyle :( Boże jakie zera. Nie, nie zamierzam tam robić kariery - sprzątaczki chyba w hotelu. To se poradzę bez nich i ich urzędnika. I na niego, żeby nie było, żeby sobie nie myślał ktoś, że ja siedziałam miesiąc w WIELKA BIBLIOTEKA bo jak im nakopię do dupy to im już nigdy nie wejdzie ten ich WIELKI PENIS tam :( i tyle :(

Gość trzebazycdalej
Wiecie bo ja tam chodziłam i myślałam - czemu ten zasrany urzędas nie dał mnie do czegoś takiego? Przecież takich prac jest pełno - masz tu mieszkanie, tu masz jakiś arbajt, nie podoba ci się zwalaj dalej. NIe. A ONI SIĘ ZMÓWILI ZA PLECAMI NA WIELKA BIBLIOTEKA. No wiecie co... żenujące i tyle :( Niech se sami robią wielka kariera wiecie - a kasa? Są oni normalni? Widzicie jak mają nasrane w głowach - wszystko za chuja w tylku. Ja to wiedziałam. I mi ktoś słowo powie dobrze o tej firmie to chyba normalnie łeb na miejscu oderwę. O tej firmie się nie mówi dobrze i tyle. Wcale w takim razie :(

Gość do trzebazycdalej
kazdy post zaczynasz bo "WIECIE" he he he

Gość trzebazycdalej
A bo od czegoś trzeba zacząć. Ale wiecie - przynajmniej doszłam do punktu w którym mogę napisać tu a każdemu powiedzieć jak to w Niemcach w wielka światowa firma wszyscy sobie wesoło tankują, zeby wykonać ...chińska norma. Nie mogę. Chińska norma kierownictwa - a to? Same pedały. Normalnie 5000 pedałów. i tyle. :( Ale ten urzędnik mnie załamał do końca - myślałam, że 32 lata to już rzeczywiście dupy nie musi ruszyć, nie musi, ale jak ruszył to sie aż zakopciło i tyle :( Boże - no wiecie - czemu nie napisałam o tym zwolnieniu dyscyplinarnym mu? Bo to bez sensu było. Bo ten dyrektor był chory umysłowo - tego nikt nie rozumiał co on wyprawiał, ludzie się psychicznie przez niego liczyli, cała ta szkoła była chora umysłowo jak ta światowa firma. To w ogóle jest bez sensu dla mnie pisać takie kretynizmy. No ja tego nie rozumiałam wtedy czemu on mi wstawił to zwolnienie. Myślałam, że poszło o doktorat i się obronię. Takie rzeczy. Nie - a to było nie do pojęcia. Ale wiecie papierów nie wysłałam - co tam mu będę pisać - jakbym wysyłałą papiery to wtedy i tyle. A na tłumaczenia kasy nie miałam w zadku go miałam. No bo co mu będę roczny mój proces opowiadać - to był psychiatryk i tyle. No i koniec. Nie - zaś coś do mnie. Dekle i tyle :(

Gość n bmnbj
ty jestes niezle porabana !!

Gość trzebazycdalej
ale wiecie - jak ja tam ciężko myślałam czemu to nie jest z urzędu - ta światowa firma i czemu nie mogłam tam rok wcześniej być , takie rzeczy. Coś strasznego. Oni powiedzą - podziękuj swoim I DLATEGO oni mnie tak chwycili teraz. i teraz. Ale wiecie - jak firmy sobie mogą MOJe pRYWATNE LISTY CZYTAĆ? To masz twoje prawo ci powiedzą. To proszę ich wsadzić do paki bo moja skrzynka e-mail tudzież telefon to prywatna sprawa i jest to przestępstwo i koniec. Czy ja komuś się włamują na konta prywatne? Przykro mi - kryminał i tyle :(

Gość trzebazycdalej
Za dużo wszyscy wiecie siedzą w kompie i mają nASrANE POD DEKLEM przy tym i tyle. A to w Polsce się zaczyna. ten urzędnik też pojeb jak sie patrzy. No teraz to już nie musze robić niczego chyba, że... karierę. I tyle :( Ale z kim? Znaczy u kogo tę karierę? Jak uważacie? Chyba ze śmiechu umrę :( Niemiecki urzędnik górą. Ale to jest PEDAŁ!

Gość trzebazycdalej
Wiecie - jedyne co mu moge napisać to że mógł się puknąc z szefem wielkiej światowej firmy i NAWET BY TYCH GŁUPICH EMAILI NIE MUSIAŁ wypisywać. naprawdę. I tego mu życze w przyszłości. WIELKIEJ KARIERY - bo to dla kariery jest wszystko. To został mu szef. I tyle. No góra najwyższa mu została jak już zaszedł tak wysoko. A on tu na chłoptasiów się rzucił. Uważałam, że stary pajac jakiś tam siedzi i ZGNIŁY choć kto wie. A dziś uważam, że młody, ambitny niemiecki wsadzacz wyborowy po ...maturze. Niemieckiej na szczęście. :(

Gość trzebazycdalej
I tyle widzicie - nieźli są ,nie? Później nic nie robią tylko latają na wycieczki. A ten chyba nie może i to tak smutny jest. Ale patrzcie - żadnych papierów nie potrzebują oni, niczego. TYLKO _MAIL im starczy i ...plotki. POMÓWIENIA. To im starczy, to jest ich wiedza. No i ze szkoły jeszcze mają wiedzę. I tyle. I jak to się dzieje, że tam nie ma drugiej Afryki to nikt normalny nie wie. Wszystko od diabła jak dla mnie - przykro mi :(

Gość ave cezarrr
Niestety :( pełno psycholi i debili na tym świecie :P a najgorsze, ze tacy uważają się za normalnych :D trzebazycdalej- WYNOCHA!!!!

Gość fffrfhjujhfdddfj
aaaaaania-tak nagle się stał nieszczęśliwy? dlaczego wcześniej nie porozmawiał z Tobą tylko cierpiał w milczeniu? dziwne to

Gość hallllamka
Szybko piszesz !