Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaania

świat mi się zawalił-wczoraj mój mąż powiedział,że chce rozwód!!!!

Polecane posty

Gość niech sobie popisze
tak, założyć trzeba nowy topic :D psycholka

Gość trzebazycdalej
A tam piszcie sobie co chcecie - ja wiem , że Niemcy to zboczone świnie i koniec. Nigdy zdania nie zmienię. Jak nazbieram kasy to poszukam sobie lepszej pracy gdzies DALEKO OD NICH. Do nich to NAJWYŻEJ na wycieczkę. W podzięce jak mi pięknie mieszkanie dali. ZRESZTĄ ja ich mogę reklamować PRZEZ NETA - czemu nie? Niech sobie ludzie ich zwiedzają. Mnie wystarczy jak tam 30 kg znowu stracę i widzieć zer nie chcę bo wiecie - starczyłoby, żeby ktoś do mnie podszedł i powiedział, że mogę sobie tam zostać za to, że pisałam te posty do urzędnika 2 lata temu - czy nawet więcej - w 2008. I przez to nie mogłam wyjechać do Niemiec od razu - BO PISAŁAM POSTY DO URZĘDNIKA. A oni mi wzięli opinię po 5 tygodniach pracy z WARIATKAMI CHORYMI UMYSŁOWO. Wszystkie spite. No wiecie co... mimo wszystko mogli być dla mnie trochę lepsi. Za ścianą jakaś kurew rozderta z krzyżykiem. No sorry - to wiem, że nie umiem języka i tyle. A dalej? A dajcie spokój. Zostaje mi opinia LESBIJKI holenderskiej i od razu piszę wszędzie, że mnie pomawia bo nie wie o co w jej pracy chodzi - ona myśli, że awansuje jak mnie w USA obgada. Od tego zacznę. I od zwolnienia dyscyplinarnego za nic. Że ma lesba poparcie u bandy pedałów za to, że do dziś nie umie słowa po niemiecku jebiąc sobie wesoło w niemieckich czekoladach. Na koniec adres firmy i niech sobie sprawdzają. I TO JEST PRAWDA. I ja wszystko wytłumaczę o co chodzi w tych czekoladach. PO AMERYKAŃSKU. Bo wiecie - tam w tym zakładzie mówili PO BRYTYJSKU. A mieli mówić po AMERYKAŃSKU, ale kierowniczka NiENAWIDZIŁA USA bo każdy uważał, że powinna tam wyjechać, ale ona chciała ziwdzić...Rosję. Tak mówiła za moich czasów. Że do Rosji sobie kiedyś pojedzie i to jest jej marzenie. tak powiem. Najwyżej zmieniła zdanie, że USA chciała ZWIEDZIĆ. i tyle.

Gość trzebazycdalej
Tak się opłaca być NORMALNYM słuchajcie wśród bandy lesbij i pedałów. uf uf uf...a wcześniej słuchajcie też nic nie lepiej. NIC. No bo dlaczego ta kierowniczka z Holandii nie wyjechała do USA? CHUJ WIE, że tak napiszę - tak w sumie. Już dawno powinno jej nie być i powiem, że tylko chodziło, żeby mnie poniżyć bo maszyna była stara, szła głośno nie to co w USA - a ona mi mówiła przez maszynę i ja nic nie słyszałam, a ona że powinnam. Ale ja miałam trudności. Przy maszynie jej nie słyszałam. A poza tym odkąd to się rozmawia przy maszynach. Nie rozmawia sie bo może być wypadek. A zawsze jak przyszła to tylko jak była stratka i to jej świnili, żeby PRZYPADKIEM do biura nie poszła. I tak nie pójdzie bo nie wykształcenia, ale się bali, że z poprzedniej pracy mogli by ją tam dać i po nich, ale też do końca nie kumali i tyle. A ona za durna. NO CHYBA, że ma wykształcenie kierunkowe ściśle ŚREDNIE (żeby nie było, że każdy musi być po studiach) ale bardzo wątpię bo to by od razu tam była i mi nie świniła. A ona własnie świństwa robiłam MŁODSZYM i przez to tam jest, a ze nie wróciłam się to mi będzie świnić i zmawiać się i tyle. No i i tak nic nie wskóra bo NIE ROZUMIE CO ROBI. Ale ja wiem co ona wyprawia bo ja nie rozumiałam po co ona tam jest bo taka zdolna, wybitnie inteligentna, czemu nie inna praca? Super doświadczenie HANDLOWE NA PEWNO. I tyle. Czemu akurat tam jak nie umie załatwić obiadu? Bo wiecie - jakby załatwiła im ten obiad to może i do tego biura by poszła, ale musiałaby wiedzieć o co chodzi. Lecz nie. i tyle. A ja przynajmniej wiem o co poszło znowu grupie, że mi zniszczyli dokumenty niemieckie. I też stoją o ...OBYWATELSTWO HOLENDERSKIE ONI WSZYSCY. I znowu są lepsi bo zniszczyli PRAWIE moje obywatelstwo. tak sie rozmawia z GEJAMI. I tyle. I wszystko byłoby dobrze gdyby sie ujawnili, jak dla mnie, ale NIE. Bo po co - dobrze jest jak jest, a ty zwalaj bo i tak nie pasujesz bo ze wsi i wszyscy by sie śmiali. No i dlatego pisałam sobie do urzędnika bo każdy wie jak w Polsce jest, a jak on ŚMIAŁ dać te papiery - te listy miłosne? No jest to dla mnie dziwaczne - dlatego odmawiam stałej pracy w Niemczech bo języka muszę nauczyć się sama dlatego mam ich W DUPIE jak oni mnie :( I tyle :( I tylko pytanie jak wiele osób będzie kiedyś zadawać- A PO CO MI TEN PASZPORT W SUMIE? Bo nie wiem... tylko mi w życiu namieszał. Bo miałam wyjechać do USA dawno temu i niczym się nie łudzić. Jedyna prawda o życiu. A ja zawsze Niemcy blisko, Europa i co z tego? CO Z TEGO? :(

Gość trzebazycdalej
Wiecie - i tak dostanę pracę fizyczną wszędzie. Szkoda , że po studiach nie wyjechałam do USA, jakaś tam praca W HOTELU by pasowało i przyrodniczka jako hobby. Nie pasowałoby? Szpital też by mi pasował. No Niemcy - ale zaś ten niemiecki. Rok na język i tyle. Wszyscy tak wyjeżdżali - 25-26 w pracy byle jak , autami jeździć nie chcieli i zwiewali do Niemiec - zawsze - brak pracy, uczyć się języka. A ja? Od razu to wzięłam pod uwagę i wszyscy na mnie jeszcze :( Ale kiła, nie? Spadam więc :(

Gość trzebazycdalej
Wiecie - mówcie sobie o Niemcach co chcecie. dla mnie to sa GÓWNA Z DUPY, a nawet wolę te ostatnie niż ich i tyle. No przykro mi. Jedynie że mają kasa i jakiś tam arbajt , ale jaki? Bicz nad niewolnikiem i zadupiaj! Tacy są. Innych nie znam. I jeszcze są chamscy bo za plecami listy twoje podawają dalej. Dla mnie to jest CHAMSTWO , ale mi powiedzą , że się nie znam. Wolałabym jednak by ktoś na mnie pierdnął i mnie olał niż żebym sie miała WYPALIĆ przez czyjąś KARIERĘ. No sorry :( Przykro mi :(

Gość trzebazycdalej
Wiecie - oni mi ze zdrowiem wyskakują.. Oni mają NAJEBANE w łebach. Tam sie nie jedzie chorowac tylko ARBAJTAĆ - jak w Auschwitzu. Dla mnie niech sie w całości wypalą i tyle mnie obchodzą, no ale daleko nie ma żeby pałą w łeb dostać i tyle. Co tam jest więcej? Ciuchy? Jakie - w Polsce też są. I tyle. Zdrowie se w Polsce wyleczę jak mi tam rozwalą. I tyle. Co jeszcze. Są światowe firmy, że trudno ich uniknąć, ale ta konkretna? Nic tam nie kupię - niech się nie martwią. A wstęp do każdej księgarni jak mi zamkną? A reszta? No co - ktoś musi dostać pałą w łeb, nie? I tyle :( Zydów nie ma to Polaki. I tyle :(

próbuj ratować to małżeństwo. rozmawiaj z nim, przypominaj co was połączyło, ze moze milosc troche przygasła ale wszystko mozna odbudowac. powiedz, ze nie takie maja ludzie problemy, kryzysy sie zdarzaja ale mozna je probowac przetrwac, na pewno warto sprobowac. musiscie porozmawiac, poznac swoje wazjemne oczekiwania, czy ty go korwa kiedys zapytalas jak sie czuje, czy brakuje mu czegos? jezeli dwoje ludzi ma byc szczesliwych, to trzeba o to dbac, pytac o oczekiwania itp. wiekszosc zwiazkow sie rozpada bo ludzie nie potrafia ze soba rozmawiac. rada nr 2 - jak juz nic nie pomoze to udaj obojętną i ze masz go w dupie. moze chlop potrzebuje tylko troche odetchnąć odpoczac? jesli tak, to wtedy wroci szybciusienko ja tez mam problemy jestem znerwicowany, nie moge znalezc dziewczyny, w dodatku szykuja sie u nas zwolnienia biada biada jak cholera

Gość trzebazycdalej
I samochodu, żeby mi też nikt nie wmawiał. Dojdę sobie pieszo - jak to ja. Żeby nie było, że samochód chciała. Nie chcę - niczego. Albo balkon. Nie chcę niczego, niech do mnie nawet nikt nie podchodzi bo wpierdolę w mordę i koniec. Kasa i do widzenia. Nie jest tak? Tak właśnie jest i koniec. takie to życie jest. Co jeszcze można napisać? Nie wiem. Ich ksiązki mi potrzebne jak gówna kangura. I tyle mnie to wszystko obchodzi co alfons i jego żona oraz inna rozdarta za ścianą z papieru dziwka. Może miałam docenić mury swojego domu? Nawet mi się śnił dawno temu, że się nie rozwali. Zawsze mnie to dziwiiło, ale pewnie takie jest życie bo jakie, nie? Niech się nie zabudują i nie ...zapchają. Chujami :(

podstawowy egzemplarz pytan i przeanalizowania odpoiwedzi: - czy jestes dla niego atrakcyjna? -czy wciąz o siebie dbasz? -czy chodzisz kolo niego w brudnym dresie itp? -czy go zaskakujesz? -czy wymieniasz od czasu do czasu garderobe, bielizne, fryzure? -czy chodzisz usmiechnieta? -czy zrzędzisz bez przerwy? -czy potrafisz mimo problemow zachowac optymizm i nie narzekac do przesady? -czy dbasz o porządek w domu? -czy jestes czysta i schludna? -czy robisz mu od czasu do czasu niespodzianki np w formie jego ulubionego dania na obiad? faceci do przeklęci wzrokowcy

Gość trzebazycdalej
I wiecie - tego doktoratu też nie mam z zawiści bo przeciez mogłam wyjechać sobie, miałam drugi paszport - w takim czy innym języku sie dogadać, tu coś robić. Nie wiem. Przecież to było wszystko dla mnie jak najbardziej realne, a jak nie to coś dobrze tu i tam i tak dalej. Ale teraz już nie chcę niczego. Zmieniłam zainteresowania. Przyrodniczką i tak zawsze zostanę bo to jest coś do śmierci, niemieckiego nauczę się sama NIE TO NIE WIECIE - i budy niech sobie zeżrą swoje - zawsze może mi się to przydać i niech będzie że stoję sobie o Niemców choć mam ich w dupie jak niewysrane gówno. Ale niech wszyscy się nimi zachwycają - jest czym - dosłownie i tyle. No co poza tym :(

Trzeba żyć dalej zmarnowała topic, co to jest w ogóle, jakaś porażka, tablety powinna brać :(

Gość spalona żywcem
Pierdolenie. Zarówno kobiety jak i mężczyźni są wzrokowcami.

do trzeba żyć dalej: ja chcę poczytać o założycielce tematu a nie o chorej wyobraźni kogoś postrzelonego, wynoś się z tego topicu bo ciśnienie podnosisz........aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nikt i tak tego bełkotu nie czyta, toż to bełkot. Nigdy w życiu czegoś takiego nie słyszałam, kto ją do kompa dopuścił aaaaaaaaaaaaaaaaaa ludzie.......

Gość trzebazycdalej
No wiecie - teraz jakby mieli ci Niemcy CiEŃ PRzyZWOITOŚCI. CIEŃ to powinni mi dać nowego urzędnika za jakiś czas i wszystko od początku czyli - zasiłek, mieszkanie w jakims duzym mieście i szukaj se ogłoszeń. Tyle. A tak będzie? Już to widzę :( No bo wiecie - musze mieć kasę , żeby przyjechać. I tyle. A na razie pożyczka i pożyczka i pożyczka... i obolałe krzyże...tyle :( No a wiecie taki urzędas - myślałabyś - no siedzi sobie i pierdzi w stołek - to nawet powinien się zaciekawić moimi listami. A jak nie to zostaw. Nie - to po cichu zobaczcie jaka gnida takim samym jak on mędom bo musi znaleźć sobie nowych kochanków. No cóz... jednak urzędnik powinien sobą prezentować więcej nieco. Nawet niemiecki. A tu? Tylko wyjazd tu widzę. No chyba, ze ksiązki niemieckie chce sobie poczytać, ale to do księgarni po pracy a poza tym tam nie ma sprzedaży książek na miejscu. I tyle :(

Gość trzebazycdalej
Oni wiecie choćby chcieli to nie moga mnie wrócić do ta swiatowa firma bo się będę bali. Że ...sobie nie poradzę. Że moja kierowniczka z poprzedniej firmy będzie pchała wózek z ksiązkami szybciej niż ja. Takie rzeczy. I będzie miała słuchajcie kask na głowie i lampkę górniczą z przodu albo taką lekarską bo w sumie TAM TAK POWINNO BYĆ. Tam sie powinno chodzić w kasku i mieć z przodu taką małą lampkę górniczą ,żeby było lepiej widać. CO? Ksiązki ...górnicze - ale takich tam nie ma. Znaczy może i są ale rózne inne też. I tyle. A jak mnie zapyta ktoś o urzedasa 2 lata temu. NIE PAMIĘTAM. chyba mam Alzheimera już. I co robiłaś rok temu w grudniu? Też nie pamiętam = cos tam robiłam. Czekałam na święta. Co ja mogłam robić w grudniu w zeszłym roku? Nie wiem. Ja żyję dziś, teraz, W TEJ CHWILI :(

Gość trzebazycdalej
No nic - ja idę stąd bo ktś powie, że źle używam kompa, ale napiszę wam, że to jest takie STRASZNE i ja to widzę już DOKŁADNIE i mnie to wpędza W ROZPACZ , że ja przegrałam w tym wszystkim jedynie tą cholerną wiarą. Niczym więcej. Naprawdę. Że na kościół w Polsce nie płaciłam, że się nie przejmowałam kościołem, takie rzeczy. I oni też tak wszyscy przegrali ze mną w tych Niemczech. Oni nawet nie rozumieją tego tylko mnie będą niszczyć dalej bo się nie chcę wrócić bo w sumie nikt mnie nie zapytał o nic, wszyscy po stronie dyrektora gwałciciela. No ja mam tego dosyć. Zostałoby jedynie to co zrobiła jego śp. żona - wyjazd z Polski po cichu - no ale co - dziecko mu zostawiła, tam poszła w tany - za mąż i tak nie wyszła. To wyglądało jakby wyszła za mąż, ale ona siedziała na kocią łapę. Czemu tak? Nie wiem. No ale była kariera wielka. On też - jak ona kariera, to on też. I tyle :( No i naprawdę tylko wiara, że do tych Niemiec muszę jechać - a ich nienawidzę, a katolików tam już całkiem bo tutaj byli protestanci - NA WYCIECZCE tu byli. Ale katolicy tam maja inne wycieczki. A to wszystko są katoliki - dawno temu - za 7 górami i 10 rzekami. I teraz będzie - na kursek pójdziesz, uspokoisz się - nie, na żaden kursek nie pójdę, spkkojna jestem i bez kursku. I tak dalej i tak dalej. No to nie ma o czym rozmawiać i koniec. Nie ma widać i tyle, nie? Zostało tylko poczucie krzywdy STRASZNEj i po co oni w ogóle dają te paszporty? I wiecie co - tam jak w USA zostaje zmiana wiary jak chcesz się dogadać po ludzku, a jak nie to się walić no i ja już się walę z jakimś niewidzialnym wrogiem i tak do końca życia i tyle bo nie wiedziałam że to się opinia liczy z pracy fizycznej Z GRUPĄ słuchajcie. Jedno oszustwo, matactwo - Z GRUPĄ. Kto to tak pracuje? Murzyn , Chińczyk , ale oni grupę mają, a nasi? Jedno chlanie, jeden na drugiego ale wygląda grupa wielka. Grupa Rusków- to se wyobraźcie jaka grupa - jeden drugiego wali, tu alfons, tu dziwka, tu taniec, tu pijaństwo - ruski na zachodzie. To była moja mniejszość narodowa w ostatniej pracy gdzie mam się wrócić :( Albo i nie - nie chcę nawet wiedzieć!!! Zatykam uszy - nic nie słyszę, nie widzę, pamięci - brak :(((

Gość kocham bez wzajemnosci
JEZU trzebazycdalej ale ty powalona jestes nieziemsko,kobieto wrzuc na luz,ty chyba sie nacpałas!!!

Owieczka nie jest powalona ani nacpana!!! Ona ma teraz ciezki okres w zyciu, bo stracila prace i szuka nowej, musi sie wygadac, troche zrozumienia ludzie!!!!

Gość nie moge zeeeee
dziecko sie bawi a wy wierzycie hahahahahaha,nie widzicie ze to prowo?:D:D:D:D:D

Gość trzebazycdalej
Witajcie - witaj Pasterzu Owiec - nie jestem stuknięta. Po prostu nic mi nie pasuje i tyle. Wczoraj się dopiero połapałam że wszystko przez durnego urzędasa bo już do głowy zaczęłam dostawać CO TO ZA WIELKA BIBLIOTEKA i tyle. Wiecie - wrócić tam nawet jakby - po co? To mówię prawdę każdemu jak było że wszystko przez durnego urzędnika, który dał moje papiery (??) za moim zdakiem takim dwóm, którzy no nie wiem...którzy se to przeczytali. Bez żadnego infa o tym dla mnie. TAK SIĘ TO ROBI? I oto jestem. Bo każdy będzie chciał zrozumieć o co chodzi. Czy dalej też mam mówić? Bo walę wszystko kawa na ławę bo taką miałam głupią grupę. I dlaczego miałam się nią przejąć. To niech napiszą , że kazdy uczestnik grupy ma się nią przejąć. O języku też powinno byc WYRAŹNIE - znać czy nie. Albo, że grupa ma być zgrana i tyle bo będzie na grupę wszystko. Nie - na 1 osobę, której nikt tam nie chciał. A co oni przepraszam mają do gadania? Bo oni stali o stałą pracę. No to ją do cholery jak dla mnie mieli dostać bo kurza twarz były listy - 1 pani emerytka dostała tę pracę czy tam roczny kontakt. I tyle. No i co chodzi? Oni nie to mieli siedzieć cicho najwidoczniej - pani była grzeczna i dostała. A czemu odmówiła? Nie wiem. Widocznie coś jej nie pasowało. Miała prawo? Miała. I o co chodzi? A inni nie dostali i zaraz zawiść i tyle z całości pożytku - a zwłaszcza z nich , no nie? Głupsi niż to najgłupsza ustawa przewiduje. I tyle :( I jeszcze mnie szpiegują po sieci. Daremni ludzie :(

Gość praawdziwaowieczkabozazkafe
Witajcie - to znowu ja 🌼 Prąd mi wyłaczyli, że mnie nie było. I w międzyczasie doszłam do nowych wniosków.TO wszystko się stało i dlatego jestem w domu, że mi czytali skrzynkę e-mail moją PRYWATNĄ i wiecie - to jest PROCES dla 1 domku, dla tego gościa, imię i nazwisko i że mnie POMAWIA - od niego się zaczęło, że nie umiem dostać pracy. Bo wiecie wy tego nie rozumiecie ja miałam NAPRAWDĘ MULTUM PRACY na doktoracie, to była praca mojego życia, wy tego pojąć nie umiecie - nikt się tyle nie napracował co ja i że tego nie obroniłam to nie muszę robić nic. Bo nie. Bo to wiem. I wiarą w was wszystkich i wypalić mogę wszystko i nic mi się nie stanie BO MAM TAKIE PRAWO - bo przegrałam bo nie życzyłam źle nikomu. A miałam być jędzą i życzyć żle. Bo jędza staje się wtedy że życzysz komuś źle . I tyle. Ale ja wiem z czego to się stało, że ja zaczęłam tak myśleć. A powiem wam, że jak wyjechałam to już wiedziałam, że Europę ratują TYLKO stosy. I wiem, że oni to jest ich nieszczęście - za bluźniestwo przeciw BOGU kara śmierci to była, jak w starożytnym Egipcie kara krzyża. Ale oni nie wiedzą do dziś z czego sie robi JĘDZA z człowieka. Zwłaszcza z kobiety. ZE ZŁYCH ŻYCZEŃ. I co? Ja teraz też jestem jędzą już i życzę im źle. I nawet żeby ich wypalili - naprawdę. Tak sobie na to zasłuzyli już dla mnie. Bo wszyscy tam mi źle życzyli, no wszyscy. JĘDZE. I Polaki przez to tam są straszne bo tego nie rozumieją. Że oni się palili za wiarę. I są tam takimi jędzami jak ten mój pierwszy domek. Naprawdę. I jak tego gościa spotkam/usłyszę o nim wiecie to idę do sądu, że mnie pomawia i że przez niego same nieszzęścia tylko. Przez niego i jego żonę. naprawdę. Bo jest WSTRĘTNY i podam 10 powodów dla których jest wstrętny. Oczywiście znajdzie świadków, że nie jest bo każdy stanie po jego stronie bo jest z obrączką i opętany już mam nadzieję. Jak tylko zacznie wierzyć to zaraz opętany. Jak ja tam mieszkałam to on był opętany takim gościem. Mi się śniło jak już musiałam uciekać, że taki gość wchodził jakby w niego. I to wszystko sie stało przez to. Że oni myśleli wiecie, że taki gość coś tam do mnie ma i bali się mnie bo MUSIAŁBY odwiedzić mnie w domku a tu nic, nie? I mi się śniło? że jakby ten gość z pracy opętuje tego gościa z domku i po prostu jakby jest jego szatanem - no wiecie oni są po jednych pieniądzach jakby to napisać, ale ten z pracy był przystojny a on nie. I tyle. On mi się wydawał brzydki i nic nie warty. I wariat - chory umysłowo. Ten w pracy to tam, ale OK w tej pracy choć też tam swoje ma za uszami, ale ten w domku to wariat. I wiecie on dalej jest ateistą bo bym go zaraz opętała i by nie gwałcił, a tak on się chyba przymierza do ataku i co? No to ja w razie co sie przyłączam, że w roku 2010 był afresywny, nie umiałam się wyprowadzić BEZ POMÓWIEŃ, a całość jest, że czytali moje listy prywatne - tylko tego nie udowodnię wiecie - i tam była korespondencja z urzędnikiem prywatna i powiem wam - tam nic nie ma, ale śmiali się z tego - jak wypili zwłaszcza - i orzekli że jedynie nie pochwaliłam sie zwolnienienie dyscyplinarne - za pijaństwo. No za co można dostać zwolnienie dyscyplinarne. I teraz będzie wielka afera bo urzędnik ma imię i nazwisko, a firma ma ... cóz... nic nie ma i tyle :( Firma ma nazwę. I tyle. No i teraz wielki problem czy ja mam imię i nazwisko wiecie i czy stoję o stałą pracę (ale mam szanse po bandzie pijaków) czy jestem firmą i nie stoję w takim razie o stałą pracę. Bo teraz wiecie - ta ostatnia grupa zwłaszcza I KAŻDY kto stoi o stałą pracę to musi mieć imię i nazwisko. I oni chyba uznali, że ja chcę mieć tam imię i nazwisko A GUZICZEK PRAWDA ponieważ ja chciałam mieć ... pracę na 3 miesiące w 1 zakładzie I ŚWIĘTY SPOKÓJ. Bo tak i już. No to czego ja chciałam? Imię i nazwisko tak, bez grosza przy duszy. No to nikt normalny w to nie uwierzy, nie? I wiecie - od początku była chaja o awans . Ja nie miałam ani grosza - jak ja mogłam awansować bez grosza? Nonsens. A brygadzista był świnią. Ten w pracy ICHNI se go wybrał bo miał swoje powody. I to nie ma co wnikać a on? No robił se co chciał. Raz tam był lepszy raz gorszy. To nie są moje sprawy, ale świnił. I teraz zależy co on pierdzieli słuchajcie bo jak coś to coś tam, coś tam i jeszcze przyszedł i wsadził ci rękę do gówna. Taki tam - 2 pijaczki młodociane go tam lubiły. On w ogóle U MNIE stracił szacunek bo po prostu on w liceum MOIM ZDANIEM ćpał. Bo nie powinien być w tym państwie. On powinien być w innym państwie , a że ćpał to sie nauczył takiego języka a nie innego bo to było i jest dziwne, i sobie coś tam farbił coś od rzeczy i mnie to bawiło. No i tyle. Co w tym więcej. No i że się wyniósł to uważałam że dobrze zrobił od grupy. Teraz będzie słuchajcie , że grupa go lubiła/lubi/wszyscy go kochają. A jej nikt. Mnie. No trudno - a ja go nie lubiłam. Taki wrzaskot niemiecki. Znaczy ja wszystko wiedziałam o nim - ja mu nawet powiem co on tam robi, a ten co go wybrał też by tak dostał w ryja swojego pięknego i zaraz by sobie siadł na zadek co on to ma za iluzje bo jemu się wymarzyła piękna polska rodzina na Pomorzu. Znaczy nie jego, ale ogólnie Soplicowo sobie wymyślił w wersji oczywiście Arbeit macht frei. Zaś by było, że pomawiam. No, no , no - już tam już tam - prawda sama i koniec. No ale niech im będzie wiecie. No jednak całość była tak straszna że nie dało sie mnie przeżyć. I on po alkoholu ten dupek w tym moim domku, z którego się nie mogłam wynieść dostał halucynacji - może ja miałam do biura iść,że on na mnie nastaje. On już knuł co dalej wtedy i tyle. Ja wiecie - byleby mnie zaś w 5 minut nie wywalili i tyle. To wszystko. No ale ja byłam trzeźwa. Nawet jak coś to troszeczkę alkoholu. A to nie jest zatrucie i pijaństwo. To są śladowe ilości - dosłownie. I tyle. No i oni mysleli,że zasłużyłam na to zwolnienie dyscyplinarne i że mnie obalą - że mnie tym wykończą. Nie umieli. Że ja przez to wyjechałam. No niekoniecznie przez to. To było 5 lat temu, ale nic to. I boli mnie wiecie, że cały rok siedziałam w domu CAŁY ROK żeby tylko nie pić za granicą bo to wygląda jak pijaństwo i kara za to. Coś strasznego. także w razie co idę do sądu na zboka i tyle, że żonę bił w mojej obecności, ordynarnie mnie wyzywał, mówił, że jestem KRYMIALISTKĄ - ja tego nie rozumiałam. Coś tam bąknął - kryminalistka. I wszyscy na mnie - blond ropucha bez zęba też i sprzątaczka i wszyscy. I jego żona. Jak ktoś na niego to mnie można podać jakby komuś krzywdę zrobił to ja do sądu przyjdę w razie co , że mnie też - zjechać przez niego musiałam, z pracy mnie wyrzucił, pomówił, zepsuł opinie, a ja go PODEJRZEWAŁAM o gwałty w Polsce, stręczył kobietę w mojej obecności , która przybyła do pracy bez biura - to nie poszłam żebym kablem nie była i tyle, I tak cały czas na to zwolnienie dyscyplinarne, ale to jest BEZ SENSU bo ja miałam jeszcze proces o MOBBING i to też był MOBBING. czyli o znęcanie się w pracy nade mną. I co? Czy ja mam znowu słuchajcie takie coś napisać? No bo drugi raz inna praca i ja go mogę znowu to samo zrobić i co wtedy? I wtedy należy zapytać te zera ichnie czemu nie dają obywatelstw tym deklom tam naszym - bo wszystko co najgorsze przez nich - kiła, syf i mogiła. I ja bym sie to zapytała - bo ONI ONI MAJĄ O NICH DOBRĄ OPINIĘ. To czemu oni mi dokumenty niszczą, co? Tak sie przejmują dobrą opinią? To niech mają złą bo to i tak za darmo, nie? Nie - dobrą opinię mają. No to ja mam złą bo chodziło mi wyłącznie o pieniądze. Opinię myślałam, że nie jest ważna. Żeby wrócić. Ale no to mam złą i nie mogę sobie znowu przyrobić. I tyle :( Bo jestem pomówiona przez osobę, która dla mnie zmierzała do przestępstwa na mnie - i owszem już sie go dopuściła - wyrzucając mnie z pracy - to on mnie wyrzucił i tyle. I koniec. PO CO ZA MNĄ DO PRACY PRZYLAZŁ? A ja? No wiecie - na 3 miesiące i ja miałam patrzeć co on znowu robi. Bawi się swoim penisem. Tak go miałam obserwować? Albo uprawia seks z żoną? No przestańcie. A wynieść się na przeciw nie mógł bo to jest NIELUDZKIE, a to, że on wyzywa kogoś ordynarnie i kradnie mu rzeczy TO JEST LUDZKIE i bije żonę wyzywając ją od kretynek, a mnie od BARANIC. TY BARANICO wołał na mnie. No wiecie - zostawało go w mordę. I co? Na policję. A wynieść się miałam GDZIE CHCIAŁAm bo i tak nie miałam klucza. Przykro mi :(

Gość asasddsa
Nie czytalem calosci, bo pwnei glupoty same, ale powiem jesdno: HAHAHA... tak kurwy, dobrze wam tak. Tak to jest, ajk sie faceta na kase chcialo zlapac, z teo milosci nigdy nie bedzie!!! A teraz cierpcie kurwiszony !!!

całości nie ma co czytać, bo uaktywniła się znowu pani psychiczna od Alicji Bachledy znowu ma słowotok, biedaczka

Wiecie ja to wszystko źle zrobiłam bo miałam umowę, ale co to wszystko było warte? Póżniej miałam lepsze papiery. No ja nie mogłam się wynieść z domku BEZ KLUCZA jak dla mnie. co to - idę do domku gdzieś i klucza nie mam? NO a opłata za domek. BO ONI MI PRACĘ ZAŁATWIAJĄ to robią co chcą - oni tam za granicą. No słuchajcie to to jest ich PRACA czy ŁASKA ich, że mi tę pracę załatwią bo wiecie... no 3 miesiące tak można było przeżyć,ale dłużej to sie robi HAJA czy oni są normalni czy spici. Bo chyba to drugie - przykro mi :(

Mnie sie ydaje, że chyba im chodziło o to, żeby chodzić od domku do domku i zbierać raz na tydzieć po 100 euro za łózko. I tyle. Że do tego zmierzają. A czy oni tam gdzieś dzwonią to nie mam pojęcia. I wiecie - to są wszystko pomówienia i tyle. Zobaczymy co będzie dalej, ale przez zera czytające prywatne e-maile nie mam szans na stałą pracę w Niemczech i koniec. A gdzie indziej? Nie wiem. Do szkoły też nie pójdę bo jestem tak ...OKRADZIONA. I ja przez to poszłam, że nie mam papierów. I to wszystko. Przez dyrektora gwałciciela a drugiego pijaka choć to tam no... ale pierwszy gwałciciel. I tyle . No i co dalej? Z takiego czegoś po cichu tylko mogłam uciec i zostać NIEMIECKĄ FRAU SZMATĄ bo wszystko tylko o to, żebym nie zaszła za daleko. A teraz wiecie - jak ja się sponiewierana tam bo ja mam imię i nazwisko w tej firmie światowej - teraz tak polecą bo KAŻDY MA TAM PRAWO STAĆ O STAŁĄ PRACĘ BO MA OBYWATELSTWO. I to jest prawda. Ale oni tak tam dbają o zdrowie że po 2 dniach ja byłam ślepa i ...nie stałam o stałą pracę tam BO ZA CIĘŻKO. Dokładnie miesiąc starczyło mi siły a póżniej nie. I dlatego nie poszłam bo było Boże Narodzenie, ale co o tym mogą wiedzieć wszystkie pedały na świecie. Nie wiem może coś tam wiedzą. I wiecie - teraz mnie gonią, nie żeby mnie przeprosić choć w sumie na nich pierdłam no to już trudno, ale żeby PRZEZE MNIE nie zabroniono im w przyszłości....DZIECI ADOPTOWAĆ.Bo przeze mnie im nie pozwolą i tyle. Bo powiedzą że wszystko , wszystko robią dla kariery i dzieci też. I tyle. A to przecież jest nieprawda. Dlaczego geje nie mogą adoptować dzieci? Jakby sie ktoś ich zapytał - to o to im chodzi. Nie, nie oni chcą mi pomóc. To mogli mi pomóc od razu, nie? POMOC GEJÓW - no wiecie co :( W szkole mnie jedynie okradli, ja wiem, że w szkole też gwałcą , ale mnie nikt nie zgwałcił. No mimo wszystko odmawiam. Wiecie - w takich firmach dużych to po prostu powinna byc KARA ŚMIERCI dla niewolnika. No bo słuchajcie co to za życie - zero wolności. Od czasu do czasu kogoś trzeba zabić i tyle. I ja idę na gilotynę. Na stryczek, ale gilotyna - głowę mi utnijcie - mam dosyć. Tak jak Tomaszowi Morusowi. Bo np. Elton John adoptował dziecko, a Tomasz Morus powiedział - MAM DOSYĆ. Zawsze są 2 wyjścia i tyle, nie? :(

Zobaczcie sobie - oto jest coś o Tomaszu Morusie. Dlaczego go wspominam? Bo idealne państwo to jedynie jego UTOPIA i tyle. Może to pomoże kiedyś mi/ To patron wszystkich polityków - powinni siedo niego modlić. Zwłaszcza te wstrętne Angole. ========================================================= Został osądzony, skazany i ścięty na Tower Hill w dniu 6 lipca. Ostatnie jego słowa to "Umieram jako dobry sługa króla, ale przede wszystkim sługa Boga". Jego głowa była zatknięta na Moście Londyńskim przez miesiąc, potem odzyskała ją jego córka, Margaret Roper. More został beatyfikowany w 1886 przez Leona XIII a kanonizowany przez Kościół katolicki przez Piusa XI w roku 1935. Jego święto przypada 22 czerwca. W 2000 Jan Paweł II ogłosił go "patronem mężów stanu i polityków". ==================================== Wiecie co - teraz będzie na pewno, że odmówiłam stałej pracy w Wielkiej Światowej Firmie, ale to nie tak. Powiem że odmówiłam pracy bo ZAPOMNIAŁAM gdy tam pracowałam, że mam 2 wady wzroku - jedna okularowa, druga operacyjna i ja miałam spadać ze względu na oczy, ale cóz...przez światło straszne ZAPOMNIAŁAM O TYM. I to jest prawda. Zapomniałam. Wiecie - np. więżniowie niektórzy są tak traktowani - straszne światło w oczy, żeby oślepł i się poddał. I ja tak się czułam. Ale kasy nie miałam , musiałam rypać. I tyle. Oczywiście to że tam odmówiłam tej pracy stałej to taka prawda nieprawda powiem - o tam coś bąknę,że bez sensu bo oczy mam chore , nie chcę zaczynać - musiałabym w sumie na operację iść bo co tu robić jak mi chcą dać stały arbajt, nie? Od czegoś trzeba zacząć. I tyle. No chciałam poprawić opinię o mnie - nie wiem czemu taką złą , ale mi się nie udało no to zostawałaby jeszcze operacja oczu. Bo mam skośny wzrok i nie widzę jak te książki zbieram co to zbieram. Źle mi się czyta idąc. Bo mam wadę wzroku. Wiecie - takie rzeczy. To nie jest zez, ale... a wiecie operacja to jest RyZYKo - może się udać a nie musi i wtedy może lepiej poszukać sobie inny stały arbajt. Bo wiecie co ja co - ale oczy. Oczy - idziecie na operację albo nie? Taka Janina - kiedy pójdzie na operację? Jak jej się wódka skończy. Ale ja nie piję i co dalej? :(