Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet_32

kobiety i ocieranie się

Polecane posty

Czy zdarzyło się wam ocierać specjalnie o jakiegoś fazeta np. w autobusie albo w jakims zatłoczonym miejscu?

bo juz myslalam ze mnie unikasz........ze ci zle bylo.......... :p ja luzy mam,zakonczylam dzis bardzo wazna sprawe i mysle,ze wekeend moge juz rozpoczac.weekend dzikiego sexu oczywiscie. terie pojawia sie i znika...kusi,bawi sie...niegrzeczny. a co u ciebie ciekawego?

Haha oszalalas? zle mi bylo? bzdurki opowiadasz:P A u mnie dobrze a nawet bardzo dobrze, dzieki jednemu panu mam bardzo ciekawe/nowe doznania erotyczne :D strasznie zla kobieta jestem! :P

No nie moge wlasnie za bardzo :( Wiem ze zle robie i mnie to kreci czy ja jestem normalna? :P

Gość Bubble Puzzle
twoim fetyszem jest autobus

Hehehe dobre ;) jak to jest ze bedac w zwiazku pojawia sie ktos kto dziala na nas jeszcze bardziej niz partner? chyba jestem za otwartymi zwiazkami :D

no widzisz,bo czlowiek to taki ciekawski jest,a jak tak jeszcze cosik nowego podpasuje to... tylko nie mow,ze to terie,bo bede nalegala jednak na trojkacik.... kurcze,myslalam ze sie troche poocieramy,ale ja sie wzijam zaraz...............eh!

Musze uciekac, jednak praca wzywa :( Ps. mozesz juz zaczac nalegac na trojkacik :D:D:D