Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ert23

Ciąża - obawy

Polecane posty

Gość ert23

Witajcie, jestem po ślubie już pół roku, mam 24 lata :) I chciałabym mieć już dziecko, ale mam jeszcze takie obawy, że się boję. Z mężem ustaliliśmy, że zaczniemy starać się po wakacjach. I z jednej strony bardzo pragnę być już w ciąży, a z drugiej strony czuję strach... I niby chcę, a nie chcę. Mieliście tak może? Opiszcie jak to jest być mamą? Pozdrawiam serdecznie.

Gość JOANN 712
JA TAK MIALAM DLUGO DLUGO SIE ZASTANAWIALAM NAD CIAZA A TO BO PRACA DOBRA ,BO SIE TRZEBA NAJPIERW DOROBIC I TAK Z MIESIACA NA MIESIAC MOWILAM SOBIE W NASTEPNYM CYKLU STARAM SIE O DZIECKO.A TERAZ MAM 33 LATA I JESTEM W 4 MIESIACU CIAZY BARDZO SIE CIESZE ALE ZALUJE ZE TO SIE NIE STALO WCZESNIEJ,WIEC WIERZ MI NIE MA SIE CZEGO BAC I NA CO CZEKAC DODAM ZE JESTEM 6 LAT PO SLUBIE.

Gość carlsberg-zielona
to wszystko zalezy od sytuacji. sama bardzo chciałabym mieć już dziecko (też mam 24 lata i w tym roku wychodze za maz) ale wiem że nie mamy narazie mieszkania, musze zdobyc jakies doswiadczenie zawodowe i ogolnie zdaje sobie sparwe ze jakbym teraz zaszla w ciaze to mogloby nam byc ciezko. wole te 2-3 lata poczekac. ale jakbym miala swoje cztery sciany, komfort finansowy to zdecydowalabym sie teraz napewno. jak nie jestes pewna to lepiej poczekajcie jeszcze troche. przyjdzie taki moment ze nie bedziesz czula niepewnosci