Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poomagaggająca

mama bez pieniędzy.... mąż nie daje pieniedzy a mieszkamy razem!

Polecane posty

Gość jak ja ich nienawidzeee
tylko nie dorób sobie drugiego, bo dużo bab tak ma, że rozkłada nogi a później dziecko za dzieckiem i wtedy bierze rozwód bo nie wyrabia i później jęczy, że jest biedną samotną matką z dziecmi.

Gość nuddddyyyy
no ale na gumki chociaz daje?albo sam kupuje?

Gość gość
Ja jestem z andiagramu 8 ze skrzydłem 7 i numerologiczną 1. Powiedziałam, że idę do pracy i cześć a co zrobi z dzieckiem jego zmartwienie, może nawet oddać do adopcji. A jak mu się taki układ nie podoba niech daje mi 20 zł dziennie. Pewnie byłoby ostro bo ja jestem nieustępliwa i tylko czubek własnego nosa widze, może to z powodu charakteru a może wychowania. Jak się nie podoba bierzemy rozwód a dziecko za karę tobie zostawiam byś się meczył hahhahahah. Bo ponoć nie lubisz się nim zajmować to się mecz hahahha . Problem z takimi kobietami, że nie umieją się postawić a potem sa takie historie. Ja mojego poustawiałam i chodzi jak w zegarku.

Gość gość
Autorko jesli Ty nie pracujesz i jestes w domu z malym dzieckiem,a maz nie daje Ci kasy to podaj go o alimenty.Ja tak kiedys zrobilam,bo tez pan i wladca kasy mi nie dawal o kazdy grosz musialam go prosic.Jak dziecko podroslo poszlam do pracy ale alimenty tak czy siak placil.