Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarysiaPiaseczno

Mamy z piaseczna

Polecane posty

Gość MarysiaPiaseczno

Czy są tu jakieś?

Gość happy mummy...:)))
ja za niedlugo bede :)))

Gość mamuska filipka :)
ja jestem z okolic :)

Gość Monicue.
Ja jestem z Konstancina :)

Gość MarysiaPiaseczno
Ja też za nie długo będe mamą i tak sobie myślę że w piasecznie za dużo atrakcji nie ma.....przydałby się jakiś park czy coś gdzie mogłąbym chodzić na spacery,myślę że fajnie byłoby zapoznać jakąś mamę i razem na spacerki chodzić bo Ja tu nikogo nie znam;D

Gość MarysiaPiaseczno
Dziewczyny a ile wasze dzieci mają? happy mummy na kiedy masz termin?

MarysiaPiaseczno, ja mam na luty, a ty?

Gość MarysiaPiaseczno
Ja na marzec ;)

Gość MarysiaPiaseczno
a z której części piaseczna jesteś może okaże się że mieszkamy po sąsiedzku;D

marysiapiaseczno, jakby co podaje mojego maila,bo nie chce zasmiecac watku: mmebutterfly25@gmail.com i pozdrawiam wszystkie mamusie z piaseczna

marysiapiaseczno, zeby nie zasmiecac watku, podaje mojego maila: mmebutterfly25@gmail.com pozdrawiam mamuski z piaseczna

Gość MarysiaPiaseczno
Do wszystkim mam piaseczna i okolic;) Chciałabym się dowiedzieć jak spędzacie czas z dziećmi czy jeżdzicie do warszawy na spacery itp.....Bo Ja myślę cały czas że będe musiała jeżdzić do wawy z dzieckiem do parku czy nawet do kabat by się rozerwać w jakiś sposób bo tu nigdzie nie ma miejsca fajnego widziałam jeden plac zabaw ale to jak dzieci starsze.....Piszcie proszę co gdzie i jak może wiecie o czymś ciekawym lub macie jakieś pomysły...pozdrawiam cieplutko

Gość MarysiaPiaseczno
Widzę że mamy z piaseczna nie chcą pisać;( albo jest ich mało.......

Gość grosio
szukam mamy na na wspolne spacery

Gość cimkusinka986
hehh ja mam rodzinke blisko Piaseczna, dokładnie Zgorzelec, Pieńsk i Stojanów :)

Gość cimkusinka986
teraz żebym sie nie wygłupiła... chodzi o Piaseczno z woj dolnośląskiego?

Gość grosio
piaseczno za warszawa ul strusia

Gość cimkusinka986
buuu a to przepraszam :)

Gość grosio
cc hyba brak mam w piasecznie

Ja jestem mamą z Piaseczna i też mam dylemat jesli chodzi o spacery. Bryndza, bo żadnego parku ani skwerku a chodniki w opłakanym stanie. Chodzimy sobuie na bazarek i do nowej fontanny. Czasem na wzgórza Szymona, ale to już dalsza wyprawa. Pozdrawiam ciepło.

Gość uhuh83
w piasecznie jest park..ale szczerze to niepolecam na spacery z dziecmi.no moze w lato to jeszcze pół biedy zebytam isc,ale jesienia czy zima na pewno nie:/ a chodniki faktycznie..tragedia. mi sie ciezko jezdzi moim wozkiem spacerówka z 14 kg coreczka:)

Uhuh83, a może znasz jakaś fajną kawiarnię w Piasecznie, w której można umówić się z koleżanką na kawkę i zabrać ze sobą malucha w wózku? Boję się, zę jak wezmę dziecko w wózku to "zagracę" nim caly lokal, a mój maluszek ma dopiero 6 miesięcy i bez karocy ani rusz.

Gość wamusie
W oczekiwaniu na rozpakowanie zapraszam przyszłe i obecne mamusie do wiosennego konkursu W poszukiwaniu Wiosny.... szczegóły: http://www.facebook.com/events/29268827413351 8/ czas trwania: 26.04 - 26.05 nagroda: odzież ciążowa (świetna też jako pociążowa) książki, niespodzianki organizator: Wamusie i Brzuchatki.pl regulamin: http://www.facebook.com/events/29268827413351 8/

A mój synek 18 października, 8 dni przed terminem :) Jak się córa chowa? I jak ma na imię?

corka urodzila sie 10 dni przed terminem.na wielkanoc bedzie miala 6 mscy.chowa sie dobrze.urodzila sie wazyla 3600 teraz 8300.a twoj?

Mały jak się urodzil to ważył 3270 i miał 52 cm. Teraz już dawno nie byl ważony, ale jak mial pięć miesięcy to ważył ponad 6600 i mial 70 cm. Taka chudzina już jest. Od samego początku 10 centyl waga i 75 centyl wzrost, czyli dlugi i szczupły, podobno taka już jego uroda. Niestety przez ten wzrost to nosi już ubrania w rozmiarze 74, czyli 6/9 miesiąc, a niektórych to nawet nie zdążył założyć. Do siadania mu się jeszcze nie spieszy, ale turla się już na macie na podlodze. No i ząbki mu idą. Wszystko gryzie i ślini się przeokropnie. Jak go karmię zupką to przygryza łyżeczkę, żeby sobie dziąsełka podrapać. Czasami jak go mocno swędzi to nawet Dentinox nie pomaga, a jak ząbki Twojej córy? Też masz tak mało czasu dla siebie? Ja nie mam prawie wcale :( Non stop pranie, prasowanie, obiadek trzeba ugotować, posprzątać, a mały malutko w dzień śpi.