Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasias23456

Jednak Polki sa ladne i atrakcyjne !!!

Polecane posty

Gość kasias23456

Niedawno zjezdzilam Anglie, Holandie, Niemcy, Danie i powiem wam, ze naprawde Polki sie wyrozniaja. Juz wole wypacykowane Polki ,zrobione na lale niz brzydule z tamtym krajow. A tak tez zastanawiam sie, dlaczego kobiety tam chodza ubrane jak obdartusy skoro maja tyle zajebistych sklepow z przecenami !!!! Na ich pensje to grosze. Co 2 wyglada jak kloszard !

Gość no wiesz...
Europejki z krajów rozwiniętych stawiają przede wszytskim na zdrowie i wygodę, preferują strój sportowy i wygodne obówie niż szpilki z odciskami na stopach i kg tapety niszczący cerę. Są naturalnie kobiety ubierające się z klasą, którym gustu można tylko pozazdrościć niezależnie od kraju pochodzenia czy zamieszkania.

Gość knlkjh
taaaaa sranie w banie jak zyje , jak podruzowalem tak przyznam ze jest roznie , ale slowianki to slowianki , maja lepszy gust , klase i wyglad ! tyle

Gość kasias23456
no jakos nie zauwazylam aby mialy zadbane wysportowane cialo i swietlista cere, co 2 ma problemy skorne i wyglada jakby sie nie myla z rana

Gość kasias23456
z takim wyborem ciuchow podczas przecen, to powinny chodzic ubrane super a co 2 z rana wsiada do metra nieuczesana, zero makijazu, problemy skorne, spodnie w kropki, bluzka w paski, zero kobiecosci!

Gość pageuppagedown
Wszystkie programy typu 10 lat mniej i etc.. pokazują właśnie te zdrowe kobiety z zachodu. Nie dość że paskudne to zazwyczaj spaślaki takie, że u nas jedna kobieta trafia się na cały powiat. Polki mają nadwagę ale nie sa monstrualnie grube, jak np. w programie schudnę do ślubu. Nie wpierdalają tyle tego świństwa. Kto ogląda Gilian wie o czym mówię. One są nie dość ze paskudne z urody to jeszcze zanidbane i brudne. Feeee

Gość tiamkaramka
"no jakos nie zauwazylam aby mialy zadbane wysportowane cialo i swietlista cereę no to tylko pozazdroscic

Gość masz racje w holandii
to zauważyłam. kobiety tam są koszmarne

Gość kasias23456
w holandii faceci tez sa koszmarni a kobiety szkoda gadacw anglii to samo

Gość tiamkaramka
myslałam ze piszesz to o sobie :P ze ty masz ładna wysportowana sylwetke i swietlista cere.

Najlepsze są angielki w piżamach i wałkach na głowie w Tesco :P i na dodatek niezłe paszteciary

Gość kasias23456
ok moze ubieraja sie jak klony ale sa zadbane, makijaz,m perfumy, nie mowie o jakis lodziarach

Gość co kto woli;;;;
Cream napisal drugie mądre zdanie ! :classic_cool: co kto woli , mi się Polki w ogole nie podobaja, nie lubie słowianskich rysow twarzy ,mdłych. Preferuje Hiszpanki :classic_cool:

Gość co kto woli;;;;
i po co ten wątek ? podobnych było ze sto czyzby jakas Angielka zalazla ci za skóre czy chcesz sie dowartosciowac ?:D wszedzie sa brzydkie i ładne - pojedz na polską wieś - porzygac sie mozna jakie pasztety :O

Gość ludzie!!!
wygląd to nie wszystko!! chciałybyście być oceniane przez pryzmat waszej osobowości, super charakteru, inteligencji itd, a same narzucacie styl na to by facet oceniał was jedynie na podstawie wyglądu , sylwetki i ciuchów! A potem kurwa zrozpaczone nagle że kopnął was w dupe albo sie za innymi ogląda! same tego chcecie. nie chcecie być doceniane za to jakie jesteście, tylko za to która bardziej jest zrobiona na bóstwo. puste i żałosne.

wygląd to nie wszystko!!" na poczatku znajomosci to w 99% najwazniejszy aspekt :D

rosjanki są ładne regres tobie podobają sie włoszki rosjanki oraz megan fox w legginsach

Gość tiamkaramka
"mnie sie podobają Włoszki i Rosjanki" - zycze ci z całego serca abys miał za zone :) to sa naprawde fajne dziewczyny otwerte z temperamentem, bez zadnych zachamowan. Polecam

Gość tiamkaramka
mam kolezanke która wyglada jak megan fox

Gość tiamkaramka
i jest nieziemską kur.wą

regres tobie podobają sie włoszki rosjanki oraz megan fox w legginsach " cream coraz więcej o mnie wiesz ;) widziałem ładne tez czeszki ;)

Gość tiamkaramka
"tiamkaramka i jest nieziemską kur.wą" to jest podszyw Nie jest kurwa. Jest super fajna dziewczyna, miła wesoła i zajebiscie pracowita.

zycze ci z całego serca abys miał za zone" tiamkaramka zycie tak mi sie ułozyło że moją żoną będzie polka :) z czego sie bardzo cieszę :)

Gość defcyhgjkl;pl,/
mo by wystarczyła ładna polka no moze dwie ładne polki " kurwa cream ty nawet nie potrafisz zdobyc 1/2 polki :D

Gość tiamkaramka
zajebiscie sobie w zyciu daje rade i ja podziwiam. super panna. Fajna otwarta, wesoła. Nie ma problemów z niczym tak narawde. Gdzie pojdzie dostaje prace (dobrze wykształcona, ambitna) i do tego piekna.

Gość tiamkaramka
jak megan fox

Gość Agent Romek
akurat na kaffe zbyt wielu ładnych nie ma :D