Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasias23456

Jednak Polki sa ladne i atrakcyjne !!!

Polecane posty

Gość tiamkaramka
a po czym oceniasz? no kolorze nicka?

Gość tiamkaramka
""tiamkaramka i jest nieziemską kur.wą" chociaz nie, rzczywiscie jest. Teraz po rozstaniu bzyka sie z kazdym (prawie bo nie wiem ale z opowiesci jej tak to wyglada) boli mnie to jakis burak moze zaliczyc tak ładna i fajna dziewczyne... powinna szukac wyzej ale najwidoczniej troche saoocena jej spadła :/

Gość tiamkaramka
"mi sie podoba Jessica Alba" a wiesz ze taka kolezanke tez mam .... no niestety ma troche chyba ciensze włosy i jest delikatniejsz (duzo mdleje) ale jest urocza. Była nasza gwiazdka klasowa (to było dobre z 15 lat temu). Oststnio widziałam jej zdjecie. Wyglada dokładnie jak Jessica Alba. Ma meza. Szczesciarz :)

Gość Agent Romek
po fociach w stopkach :o same paszczydua

Gość tiamkaramka
"po fociach w stopkach same paszczydua" - przykro mi

Gość wredna suczzz
zapomniales dodac ,ze marzą tylko o facecie i dziecku :D

Gość tiamkaramka
"ze marzą tylko o facecie i dziecku" zgadza sie, i jak to dostana to marza o fajnej rodzince i o rozwijaniu sie zawodowo i inwestowaniu w dzieci :)

Gość wredna suczzz
szkoda ,ze zapominają o sobie :O a potem mamy 40-50 latki bez zainteresowan i przyjaciol poza kolezankami ze spozywczego i serialami w telewizji :O

Gość polki przesadzają!!!!
i to ostro!! za dużo poświęcają na wygląd - zupełnie bez sensu. więcej luzu baby! zaczęła się era służebnic era zaspokajających panów!! z gejszami mi się to kojarzy!!! polki zatracają swoją godność wypindrzone, wypacykowane, sztuczne, wydają sporo kasy... i po co to? facet i tak zawiesi oko na waszej bardziej zrobionej i odstrzelonej kumpeli. bo faceci to poligamiści! a to tylko dzięki wam i waszej głupocie - mają w polsce raj na ziemi, co jedna to lepsza szmata i więcej pokazuje, więcej obnaża.

Gość POLKI TO DESPERATKI
i to desperatki jakich mało :D:D:D z kumplami niezłą zwałe mamy :D:D naoglądały się filmów, teledysków i teraz myślą, że tak musi być, że tak trzeba wyglądać hahahaha 🖐️

Gość tiamkaramka
"szkoda ,ze zapominają o sobie a potem mamy 40-50 latki bez zainteresowan i przyjaciol poza kolezankami ze spozywczego i serialami w telewizji " własnie jak juz maja dziecko, to dąrza do innych zeczy, chca jeszcze bardziej wzbogacic swoje zycie, poswiecaja sie tez pasjom, zawodowo sie rozwijaja. Maja czas na prace, dom, rodzine, pasje. A reszta to sa poprostu leniwe baby które zwalaja ospowiedzialnosc za swoje zycie na kogos innego (bo to maz, bo to dziecko, bo to to, bo to sramto). Prosze cie, leniwe baby i juz.

i nastąpiła wielka generalizacja tępych ludzi NIE ZAUWAŻYLIŚCIE ŻE KAŻDA POLKA JEST INNA , SĄ TĘPE SĄ BRZYDKE JAK WSZĘDZIE ALE TEŻ SĄ PIĘKNE ORAZ INTELIGENTNE nie mozna mowic ze wszystkie takie są albo poprostu na was takie lecą bo jak mówią swój do swego pozdrawiam was serdecznie ;)

Gość Jest w tym troche prawdy
ze polki sa jednak ladne przedewszystkim maja fajne figury, nie ma u nas jeszcze tego stylu zycia ze wiekszosc posilkow jest kopowana na miescie. Zachodnia europa ma straszne problemy z otyloscia wsrod mlodych ludzi. Jezeli myslicie ze np. angielki takie zadbane musicie zobaczyc te prosiaki wychodzace z klubow o 2-3 nad ranem tarzajace sie po chdnikach w swoich wymiocinach, zeczywiscie bardzo przyjemny widok.