Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CiekawaSprawa

Gej pożądający kobiety????

Polecane posty

Co o tym myślicie? Znam pewnego faceta od 2 lat. W sierpniu powiedział mi, że jest gejem. Często się przytulamy, chodzimy trzymając się za ręce. Kilka razy się pocałowaliśmy, ale czułam się tak jakbym całowała drewnianą lalkę :P Ostatnio ciągle nalegał na pocałunki, tulił się, mówił komplementy. Nie chciałam być wykorzystana, ale w końcu pomyślałam "co mi tam" i pocałowaliśmy się. Tylko że.... widziałam i wiedziałam, że on mnie pożąda, ten pocałunek i jego zachowanie było zupełnie inne niż wcześniej. Potem ciągle powtarzał, że jest gejem, jakby sam bał się tego co się stało. Myślicie, że on serio jest gejem? Mam już mętlik w głowie :P

Gość rghgrfedws
A moze jest bi ? :D Albo chcial sie przekonac jak bedzie sie czul w kontakcie z kobieta.

też się nad tym zastanawiałam, ale z nim to taka rozmowa: nie, nie, na pewno jestem 100% homo" a potem znów chce się całować :P więc co tu jest grane? :P

Gość jaaahaaaaa
myślę ze trzeba pamietać o jednym: podstawową "cechą" i wyznacznikiem geja jest BRAK POCIĄGU SEKSUALNEGO DO KOBIET! Więc moim zdaniem nie ma się nad czym zastanawiac.... :)

Gość Maleena
a po co Ty się wlasciwie z nim calujesz skoro całuje jak kukła?! nie rozumiem waszej relacji ;D a on jest albo BI albo moze "stara się zmienić" w co wątpię.