Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam pytanie do mammm

Wozicie dziecko po domu w wózku?

Polecane posty

Jak np. macie coś do zrobienia, jak nie chce zasnąć wkładacie dziecko do wózka?

Gość :P:P:P:P:P
robiłam tak, a czemu nie:D

Bo starsze pokolenie mnie potępiło za to , bo się dzieciak nauczy, bo nie będzie chciał spać w łóżeczku i takie tam... Moja mama powiedziała "ucz, ucz a zobaczysz później" A ja myślę, że jak chce spać w wózku to niech sobie śpi. Przecież to jej wózek :P

Gość Mamma Miaa
nie, nidgy nie wozilam w wozku w domu, po prostu nie mialam takiej potrzeby, a poza tym to chyba nie dobry pomysl

Gość powiem jak Twoja mama
ucz, a potem zobaczysz... Moja mama tar rozbuchała moją siostrę, też bylo: "wózek jest jej tak jak łózęczko i niech spi gdzie chce"... Tylkoze potem zaczeło się hustanie wózka i wyszło na to ze gówniara do 2 roku życia musiałabyć bujana w wózku mimo ze sie już do niego nie miesciła... Inaczej o zasnieciu nie było mowy... Dziecko powinno się kłaśc w łozeczku i broń boże w zaden sposób nie usypiać (bujanie, hustanie, noszenie na rękach). mozna posiedzieć ewentualnie przy nim... Kazde inne usypianie to potem mega kłopoty!!!!!

Gość :P:P:P:P:P
eeee tam , najwyżej się nauczy:D to będziesz nosić co wcale nie powiedziane ,że będziesz :D Rób jak ci teraz wygodnie i tyle.

Gość ocipiałaś chyba
Wózek służy do wozenia dziecka po dworze, nie do tego żeby w nim spało...

Gość Moje kochane ddzieckoooo3245
Ja swoja corke usypialam tak przez pare miesiecy(z pol roku chyba) bo inaczej nie chciala spac, kazdy tez mi tak gadal ze pozniej nie oducze i bedzie strasze i bede w wozku wozic, mala skonczyla rok bez problemu przestawilam ja na spanie w lozeczku do tego nauczyla sie ze sama zasypia w lozeczku jest porajej spania o 21 i ona idzie bez problemu teraz skonczy 2 lata i caly rok sama zasypia i w poludnie i wieczorem, najwazniejszy jest rytm dnia.

Gdy urodziła się córka,to moja mama zaczęła ją bujać w wózku ,wozić itp. Na szczęście w porę zareagowałam i wybiłam jej ten pomysł z głowy,gdyż później dziecko by to tego bujania przywykło i nic innego bym nie mogła zrobić tylko wozić córkę w wózku.