Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość graza45

....

Polecane posty

Gość graza45

Witam Wszystkich. Mam problem z wychowaniem syna 12 letniego . Problemy z nauką i zachowaniem. Żadnych pasji, poza komputerem .. Gdy chcę go ukarać potrafi zaszantażować mnie samobójstwem. Tracę już siły i nerwy. Nie ukrywam, że również może być to moją winą gdyż brakuje mi cierpliwości. Ojciec jest bierny w jego wychowywaniu. Uznałam ,ze jedynym ratunkiem dla nas mogłaby być szkoła katolicka z internatem. Tam gdzie mogą poświęcić uczniowi więcej uwagi i wskazać własciwą drogę życiową. Bardzo bym była wdzięczna o informacje o takich Gimnazjach z internatem. Najlepiej gdyby był w woj Warminsko Maurskim. Z góry dziękuję.

Gość jan jankowski w roli
a niech se grozi wychowalas malego socjopate stosujacego szntaz emocjonalny ojciec bierny? niech sie wlaczy w wychowanie syna zabierz z pokoju kompa odlacz net zabierz komorke duzo rozmow szlaban na wzelkie przyjemnosic obowiazki nauka wozenie do i ze szkoly co tydzien kontrola czy byl na akzdej lekcji nie bylo na jednej to tydzien duzej szlabanu na wyjscia kieszonkowe i przyjemnosci wyslij go don jakiejs pray dla mlodziey mycie samocodow noszenie ulotek a jka sie nie podoba spakuj walizke wyrzuc z domu i tyle

Gość jan jankowski w roli
co?>?? na drugi koniec kraju wywiez gnojka i tyle

Gość graza45
Wychowanie. Ostre wypowiedzi ale dziękuje próbowałam ,ale to ja wysiadam potrafi mi tak dokuczyć bo przecież trzeba wypełnić jakoś ten wolny czas a nic go nie interesuje. NAJGORSZE JEST TO , że ja muszę pamiętać o jego lekcjach, wyłączony telewizor i komputer i siedzi nic nie robi co wtedy mu sie lęże w głowie,wtedy na okrągło dopomina sie jeść odrabianie z nim lekcji to dopiero wyzwanie o każde zdanie lub wyrażenie trzeba z nim WALCZYĆ

Gość graza45
hehe był i psycholog i nic z tego

Gość n to dupa a nie matka jesteś
u jakiego niby psychologa byłaś, ze nie pomogło? a w ogóle to co- raz byłaś? no to sorry :O udaj się do szkolnego pedagoga/ psychologa albo najpierw do wychowawcy- może nauczyciel ci coś podpowie, skoro sama nie potrafisz wychować dziecka niech nie odrabia lekcji- to jest JEGO problem, JEGO wykształcenie ja wiem, że jako rodzic, to chciałąbyś, żeby miał jak najlepsze oceny, ale to nie na tym polega, żeby go prosić o cokolwiek w Twojej kwestii co do jedzenia, to jest śniadanie- obiad- kolacja jak chce m się jeść pomiędzy posiłkami, to przeciez ma sprawne ręce, niech sobie zrobi :O luduu... czy ten topik to prowokacja?!?!?!? nie masz cierpliwości? :O to jest TWÓJ KŁOPOT i niestety, ale MUSISZ ZNALEŹĆ cierpliwość, wytrwałość, stanowczość- musisz być konsekwentna a Twoje wymówki to sa żałosne

Gość GRAZA45
dz za wypowiedz,ale próbowałam wszystkiego wszyscy podchodzą do tego właśnie w ten sposób ,ze to ja mam problem z wychowaniem. U psychiatry nie byłam ale ten potrzebny jest raczej dla mnie P RZYZNAJE!!!