Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfrdgrdf

Hmm.. Czy wypada iść na ślub cywilny..

Polecane posty

Gość gfrdgrdf

do brata(tylko ślub cywilny i obiad w restauracji - małe grono rodzinne) w jakiejś ładnej tunice i legginsach? czy spódniczce i jakiejś odświętnej bluzce?

Gość gfrdgrdf
up

Gość a budyn robilas
slub to powazna ceremonia obojetnie czy jest to kosciol czy urzad,ale trzeba wygladac elegancko...sytuacja tego wymaga.tymbardziej,ze to slub brata,wiec radze ubrac jakas ladna,prosta sukienke:)

Gość gfrdgrdf
właśnie nie chce sukienki bo uważam,że będę się w niej źle czuć,ogólnie bardzo nie lubie sukienek..

Gość to kup sobie taki
2 czesciowy kostium - zakiet i spodnie - a pod spod jakas elegancka bluzeczka i bedzie ok - skoro nie lubisz kiecek Ale nie idz ubrana w leginsy - to jest dobre na domowa impreze lub disco

Gość nie nie nie i jeszcze raz nie
żadnych legginsów. Ile Ty masz lat? Może w dresie idź bo wygodny. Kiecka albo spodnium. Nic wiecej.

Gość Karolina31
kobieto, ślub to slub, jak twierdzisz że cywilny to jest "tylko' ślub a nie "aż' slub kościelny, to niedojrzała jesteś.... może najlepiej wcale nie idź.

Gość Karolina31
może było to zgryźliwe, ale trzęsę się cała jak widzę / słyszę takie wypowiedzi. multum ludzi jest niewierzących, ale tylko niewielu z nich ma odwagę nie brać ślubuw kościele, bo co rodzina lub co ludzie powiedzą, bo nie będzie wesela ani pieknej sukni i szpanu :o ja miałam ślub cywilny, piękną suknię (czerwoną), potem wspaniale przyjęcie ślubne dla rodziców, rodzeństwa, dziadków i grupy najbliższych przyjaciół, w sumie 30 parę osób. ale po co ja to piszę ... :-P

Hmmm, nie wiem. Ja tam ostatnio byłam na weselu (takim normalnym po ślubie kościelnym) i co prawda miałam suknię :P ale chyba ze 3-4 laski właśnie w leginsach i eleganckich tunikach i powiem, że źle to nie wyglądało :classic_cool:

Gość ananamana
A jaka jest roznica miedzy tunika i legginsami a sukienka i rajstopami?

Gość ananamana
w sensie wygody i lubienia oczywiscie bo co do elegancji to wiadomo ze tunika i legginsy to stroj nie na wesele

Gość a budyn robilas
prosta,koktajlowa sukienka,a nie jakas beza satynowa....jak ni widziecie roznicy miedzy sukienka i rajstopami,a tunika i leginsami to rzeczywiscie nie ma o czym gadac...:/

Gość a budyn robilas
Chrysler zle to moze nie wygladalo,ale szczytem elegancji na pewno nie bylo.w leginsach i tunice to mozna isc po bulki,a nie na slub...