Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Halinka100100

IN VITRO - POZNAŃ

Polecane posty

Dziewczyny jeżeli chodzi o in vitro, to nie mam jeszcze aż tak dużej wiedzy, bo w lutym zaczynam swoją pierwszą stymulację do in vitro właśnie. Byłam u ginekologa, który dał mi skierowanie na następujące badania: FSH, PRL, TSH i PROGESTERON, a także na chlamydię i... no właśnie nie mogę się tego specyficznego pisma lekarskiego doczytać. Na wizycie mówił tak dużo, że z tego wszystkiego się pogubiłam i już przechodzę do sedna sprawy. Te badania na hormony mam zrobić na ul. Wieniawskiego 3 (między 2 - 4 dniem cyklu), a te na chlamydię i to drugie badanie właśnie nie wiem. Stąd moje pytanie do dziewczyn, które już przez to przeszły i mogą mi udzielić informacji czy wspomniana ów chlamydia też tam? I ewentualnie jaki jest koszt tych badań? Z góry będę wdzięczna za odpowiedzi. Proszę o wyrozumiałość dla mojej skromnej osoby. Mam nadzieję, że mnie zrozumiecie i co najważniejsze pomożecie.

Gość A czy nie możesz udać się
tam gdzie chcesz tylko musisz tam? Bo ja robiłam te badania u siebie w przychodni. Koszt ok. 200 zł pół roku temu. Pozdrawiam.

Gość W moim przypadku jak
ginekolog kazał zrobić badania, to nie mówił gdzie konkretnie mam je zrobić. Być może Twój lekarz ma zaufanie do osób tam pracujących?

Gość Ja robiłam te badania
o których piszesz w szpitalu na Polnej.

Gość Badania hormonów wykonują
w każdej przychodni.