Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kalina029

małoletnie pustaki.

Polecane posty

zapisałam się na angielski ostatnio i tak sobie chodzę. trochę nudno , przedział wiekowy od 16 do 64(pani Wandzia). I jest u mnie w grupie dziewczę młode lat 16 właśnie. Nikt mnie tak nie irytuje jak ta dziewczyna. No pustak taki ze ręce opadają. Jak się dowiedziałam, jest jedynaczką, ok nie tylko ona. w domu nie robi nic , bo wszystkim zajmuje się mama! lubi telenowele i filmy o miłości, książek nie czyta bo po co!! sport nie bo woli siedzieć przed telewizorem!!! chciała by się podobać facetom i dlatego zaczęła się malować. Nadmienię iż ma jakieś 20- 25 kilo nadwagi i maluje się owszem tak ze ma brązowa twarz od pudru podkładu czy innej cholery do tego niebieskie cienie pod same brwi.Non stop ćlapie gumę i prze pani a co pani sadzi o tym , a co sadzi o tamtym , podoba się pani panu X wie pani , bo tak zerka na panią.A nie ma pani męża , wiec morze coś ... aaaaaaaaaaaaaaa . Jezu jaka ona będzie jak będzie miała 20 - 25 lat. Mamusia powiedziała jej , że jest , piękna mądra i w ogóle cudowna i będzie kimś. Z kąt się biorą tacy ludzie .

Gość podejmij temat
a co cię boli? ulżyj sobie

ale zaraz po brzuchu to nie są takie puste, tylko co się dzieje ze po jakimś czasie takie coś chodzi po tym świecie.

Znałem kiedyś dziewczynę. Mimo, że była całkiem miła do niczego nie doszło. Wyznała mi kiedyś, że chciałaby mieć ciało szesnastki, a umysł dwudziestki. Niestety, jak to zwykle bywa, bozia dała na odwrót. A tak na serio, to żalisz się jakbyś miała 16,5. Ortografii nie będę się czepiał, bo początkowo wziąłem to za wyraz ortograficznej onomatopeji, coś jak: Podeszła do mnie dziewczyna i słodkim głosem wyszeptała: "KoFfAm ĆiEm SuOnQo".

Najpierw może by tak zapisać się na lekcje języka polskiego, a później zabrać się za angielski? ;) I naprawdę nie wiem SKĄD ten pomysł i sposób wyżycia się na kimś. Owszem, również działają mi na nerwy takie dziewczyny, ale cóż, przecież nic już na to nie poradzimy! Za wszystko odpowiada sposób wychowania i jak widzimy, mama pewnie też ma kolekcję pudrów i innych w oczy bijących cieni do powiek. Może kiedyś zmądrzeje lub po prostu spojrzy w lustro i zastanowi się nad sobą.