Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pepekkk

czy wasze dzieciatka tez tak mialy?

Polecane posty

Gość pepekkk

chodzi o pepek mala ma 2 tyg jeszcze nie odpadl ale patrzec kiedy odpadnie ale martwi mnie ze jest w kolo czerwony czy tez tak u was bylo? polozna karze przecierac spirytusem a lekarz przepisal nam jakis sprej do psikania i po nim jakby bardziej czerwone? jutro ide do pediatry zeby to zobaczyl czy u was tez tak sie dzialo z pepkiem ze byl zaczerwieniony? i co na to wasi lekarze?

Gość pepekkk
dziekuje, ktos jeszcze cos napisze?

Gość aaaaaaaaines
u mojej corki byl czerwony, bo skora pepka i wokol byla podrazniona przecieraniem tym spirytusem,pepek odpadl po 3 tygodniach, potem odrobina kremu by nawilzyc sucha skore i po problemie :)

Gość deszczowa piosenka :)
U mojej córci podobnie :) Pępek odpadł jak mała miała miesiąc i jeden dzień.

Moja córka też miała zaczerwieniony pępek.Położna kazała przecierać delikatnie patyczkiem do ucha nasączonym spirytusem.Zaczerwienienie lekkie było,bo wiadomo że spirytus podrażnia skórę,ale nic się nie działo.Pępek odpadł po 3 tygodniach.

Gość Ja**28
ja mieszkam za granica, tutaj nie każą nic robić z pępkiem, żadnego przecierania spirytusem ani niczym podobnym... i poweim ci, że kikut pępka (tak ise to chyba prawidłowo nazywa?) , no, wyschnięta pępowina odpadła po ok 3 tgodniach, zero problemu, nic nie było czerwoen, nic nie było suche, wszystko pięknie. to może jendak przez ten spirytus ???

Gość Ja**28
ojoj ale literówek narobiłam. dodam tylko, że urodziłam dawno temu tzn . moje dziecko ma prawie 3 lata. tak że nie jest to świeżo "po" - dziecko ma piękny pępek z którym nigdy nie było problemów.

Gość wynter gordon
dziekuje za odpowiedzi moze macie racje ze to od spirytusu jest podrazniona skorka