Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo sama juz wiem

Co lepsze: ładna twarz i brzydkie ciało czy ładne ciało i brzydka twarz?

Polecane posty

Ja niestety mam tę drugą opcję czyli brzydka twarz i ładne ciało....

Gość z moich obserwacji wynika
ze to ty masz wlasnie lepiej

No oczywiste jest, że ładna twarz i brzydkie ciało. Brzydkie ciało da się wymodelować/ wyszczuplić a z brzydką twarzą niestety mało co można zrobić poza makijażem, a operacje plastyczne to spore ryzyko.

Gość wystarczy zerknac na
tematy w najambitniejszym forum wszechswiata czyli kafe, by odpowiedziec sobie na to pytnie pasztet=ten z grubym, starym, brzydkim cialem, geba nie wazna

własnie nie bardzo. Wszyscy mi mówia ale masz ładne nogi albo ale masz fajne cialo ale wiadomo ze jak facet chce miec dziewczyne na dłużej (nie na jedna noc) to woli patrzeć na ładna buzie bo ciało i tak się zmieni.

Gość ewelinciasksfdfdd
namezis probowalas juz z ta nafta? i co wypalilo ci wlosy...? :-P

Gość Jelcz342
Zależy co facet preferuje. Ja nie cierpie blondynek włosów w gumce kolczyków na ciele w uszach dla mnie taka osoba jest mało inteligentna, bo ciało jak przedmiot.

ewelinciasksfdfdd - haha jeszcze nie ale dziś dopiero wypróbuję :D a kupiłam u tej samej farmaceutki, co się jej pytałam ale już nic nie mówiła na ten temat tylko patrzyła podejrzliwie :D

Ja powiem tak: Nie jestem aż tak płytka i powierzchowna. Ale niestety są takie czasy w których wygląd to podstawa. Jak dla mnie ciało się nie liczy , twarz się nie liczy, Liczy się to co ma się w głowie. Nigdy nikogo nie oceniam po wyglądzie.

Gość ładne ciało co znaczy chude
Niezliczoną ilość razy widziałam laski z ryjem jak kowadło, ale chude, więc faceci jak ćmy do ognia lecieli. Widziałam też śliczne buzie, które nie miały szans z powodu kilku kilo nadwagi. Tak więc lepsze ładne ciało = chude.

Gość kldsjlhfsdno
ja mam ładną twarz,i ciutek gruba jestem,ale bez przesady;)170 i 68kg ale wszystko proporcjonalne,i mam wieksze branie niz kumpele z figura i krzywa twarzą,poza tym ja moge schudnąć a one jedyne przeszczep twarzy haha

Gość ładne ciało co znaczy chude
Sama waga niewiel mówi o wyglądzie. Ty jak najbardziej mieścisz się w normie, poza tym masz proporcjonalną figurę i może ciężkie kości na przykład. Jestem pewna, że nie wyglądasz jakbyś miała nadwagę. Ja mam doświadczenia takie, jak napisałam. Chuda i wysoka oraz zrobiona (ciuchy, makijaż), wtedy ryja faceci nie widzą.

Gość kldsjlhfsdno
no ogółem nie jestem az tak gruba ale mam kawałek tyłeczka i uda masywne,ale za to brzuszek idealny,biust tez ok,ale nie naleze do tych przeszczeópów,jestem przy sobie troszke.ale na brak powodzenia nie narzekam jak napisałam wyrzej

Na twarz nie założysz worka czy reklamówki,żeby się ukryć. Ciało można zakryć,odpowiednio się ubrać itd.

Gość endiendiendi
jak najbardziej twarz,faceci nie pokazą sie z dziewczyna która ma powykręcana gebe,juz wolą te przy kości ale piekne