Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noooo??????

Dlaczego krytykujecie zdrade ? Ja uwazam ,ze to nic zlego

Polecane posty

Gość noooo??????

gorsza jest zdrada emocjonalna ...fizyczna nie . Lepiej na to pozwolic niz cierpiec :) Popatrzcie na swingersow i otwarte zwiazki . Partnerzy uprawiaja seks z innymi za pozwoleniem i jakos są szczesliwi. A wy? strasznie sfrustrowani , niektym dziwne pomysly przychodza do lgowy : szpiegowanie itp

Gość ja naturalnej o błekitnych
nie mam nic przeciwko zdradzie czysto fizycznej ale zdrada duchowa? zakochanie sie w kimś innym i marzenie o ni? to już nie! to już coś innego - po co wtedy tkwić w takim związku.

Gość dezirers
bo Polacy są strasznie pruderyjni dlatego

Gość dziwne poplatanie masz
Nie ma emocjonalnie osobno i fizycznie osobno, nie okłamuj się , jak się dzieje fizycznie to zawsze w grę wchodzą jakieś emocje Wszystkie fakenfriendowe układy to tylko układy gdzie upośledzona jest więź i nie można tego nazwać związkiem , a o miłości to nawet nie można mówić, to tylko układy oparte czasem na namiętności a nawet czymś w rodzaju ograniczonej przyjaźni czy poddaństwa jednej ze stron bojącej się porzucenia, ze strachu akceptującej związek otwarty lub swing, ale zwykle nie jest to z własnego upodobania , ta osoba bardziej zaangażowana jednak cierpi z powodu swojej zgody na otwartość (na zdradzanie), zresztą takie układy zawsze się potem rozlatują, każdy układ otwarty kończy się rozstaniem Tak już natura stworzyła pełną relację między kobietą i mężczyzną zwaną miłością, że miłość wymaga wyłączności i jedności, a każde naruszenie to zdrada wywołująca cierpienie strony zdradzonej i w rezultacie uszczuplająca tę relację (lub niszczy)......nie ma innej możliwości. Zgoda na zdradzanie nie umniejsza cierpienia i nie oddala widma rozstania. Tak już jest. Być może rozwiązanie problemu jest rezygnacja z miłości ...zgodnie z zasadą że lepiej umrzeć niż kochać...bez miłości wszystkie pomysły z dodatkowymi seksualnymi osobami , mniej bolą lub wcale nie bolą. chyba wnioski z mojej wypowiedzi wyczerpują twoje pytanie?

Gość Róóżowo Mii
Chory temat . Widać że autor w ogóle nie był nigdy zakochany

Gość noooo??????
autorka :)

Gość noooo??????
lubie jak mnie zapychają w kakałko :classic_cool:

Gość ale argumentacja :D
facet cipka :classic_cool: znaczy facet baba... znaczy baby się pierdolą z kim popadnie jak bure suki :classic_cool: widać żeś baba :classic_cool: