Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kahanana

wybijcie mi go z głowy!

Polecane posty

Gość kahanana

Proszę pomocy... Wybijcie mi z głowy tego przystojnego, miłego, troskliwego, opiekuńczego, kochanego, zabawnego i czułego Turka !

Gość kahanana
każdy sposób dobry...

Gość jak chcesz to prosze
jestes dzifka nie szanujaca sie .Ciekawa jak dlugo potrwa romans , kiedy juz Cie obroci. Jestes naiwna, tepa co wierzy w ciapatego. Zgin , przepadnij.

Gość kahanana
nie spałam z nim i nie mam zamiaru...

Gość umrzesz za 5 dni
;)

Gość bhjhgjkg
brudasy

Gość dsdededef
kolo chuja mi lata twoj turek. Brudas zajebany, smierdzacy i czarny w dodatku bleeeeee

Gość kahanana
właśnie dlatego chcę sobie go wybić z głowy, bo boję się, że on udaje... nie wyobrażam sobie go z jakiejś drugiej - złej strony, ale podobno każda tak mówi a później czar pryska :( boję się, że zaangażowałam się zbyt mocno...

Gość kałamarniccc
lepiej bierz się za Polaczków :D

Gość Jelcz342
Ztań przed ścianą i udeż w nią z całej siły głową.

autorko idz z tego forum tutaj siedza sami idealni ludzie z idalnym zyciem NIE DESPERACI ktorzy beda ci mowic co jest dobre a co nie:) dowiesz sie tylko ze jestes desperatka, kretynką, idiotkką itp i ze im do piet nie dorastasz:D sama musisz znalezc sposob zeby sie uwolnic od tej najomosci chcoiaz wiem ze to nie proste

Gość kobieta z marsa
Współczuję.. We mnie kiedyś Irańczyk się niby zakochał i namawiał mnie,żebym poleciała z nim gdzieś tam za granicę, bo Polska jest beznadziejna :p Na szczęście nie byłam głupia, ale i nie zaiskrzyło z mojej strony. Ale koleżanka mojej koleżanki związała się z takim człowiekiem, miała z nim dziecko no i niestety, jak już wywiózł ich do swojego kraju, zmienił się o 180 stopni. Kiedy chciała się, rozstać, to dał jej ultimatum, że albo tam zostaje (na jego zasadach), albo może odejść, ale dziecka jej nie oddał.

Gość kahanana
Jelcz342 - nie pomogło :) Ameryka Południowa - jak mam znaleźć sposób? nie chcę całkiem zrywać kontaktu, to naprawdę wartościowy człowiek. sposobu brak, a uczucie rośnie...

Gość Kralonia90
nie zawsze się źle kończy, głowa do góry !!!

Gość kahanana
no tak, nie zawsze. ale w większości kończy się tym, że cierpi kobieta... :(

Gość kobieta O-B-o=
a proszę bardzo Kahanano, wyszukaj sobie w google temat na kafeterii pt. "Chłopak Pakistańczyk" tam jest wszystko o muzułmanach

Gość mam identyczny problem ......
A ile masz lat? I ile on.

kahanna ja mam podobny [rpblem tyle ze moj nie jes arabem ... kontaktu tez nie chcialam zrywac bo byc razem raczej nie bedziemy ale chyba dorosłam do tej decyzji... raczej bez zerwania kontaktu bedzie ciezko:)

Gość kahanana
ja wiem jak to wygląda... kolejna durna polka poleciała na śliczne oczka jakiegoś turasa... no ale co ja poradzę na to? jest on muzułmaninem, ale nie przestrzega wszystkiego czego powinien, pali papierosy i pije alkohol, co chyba jest w Koranie zakazane. nie modli się 5 razy dziennie. znamy się od czerwca tamtego roku. z wyglądu nie jest on takim typowym turkiem z bokobrodami, wygląda on normalnie, ma tylko troszkę ciemniejszą skórę...

no jakbym siebie czytała 😭

Gość a ile dzieci drogie macie
lat?

Gość kahanana
mam identyczny problem ...... - dobrze, że nie tylko ja taka głupia, naiwna Polka. raźniej :)

Gość kobieta O-B-o=
Kahanna to poczytaj jednak ten temat. Tam wszystkie kobiety tak piszą: "no ten mój jest muzułmanine, ALE" i te ciągłe ALE a kończy się zazwyczaj tak samo.

Gość kahanana
kobieta O-B-o= - ja wiem, że usprawiedliwiam się na siłę i szukam samych pozytywów, ale nie wiem już co mam robić...

Tylko, że Twój jest chociaż przystojny. Ja w moim się kocham tylko i wyłącznie ze względu na osobowość :) Bo piękny to on nie jest. Trwa to już dwa lata. Nie dał mi nigdy żadnego powodu do niepokoju, a mimo to nie umiem się od tego niepokoju uwolnić. Straszne to jest.

mój muzułmanizmem nie jest, ateistą

Gość kahanana
właśnie przez stereotypy się taka lampka w mózgu zapala 'o, on jest turkiem, trzeba uważać'. życzę Ci powodzenia, aby Twoje obawy zniknęły a on okazał się taki jak jest naprawdę :)

kahanana -> nie pytam ile macie lat? I skąd twój Turek pochodzi? Mój to Stambuł.

Gość kahanana
jak chcesz to podaj e-maila możemy pogadać :)