Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniczaaaaaa

Chcę uprawiać sex z robolem

Polecane posty

Gość Global_underground
A zmyślone scenariusze pewnie lęgną się w Twojej główce ... Tylko niechcesz o nich opowiedzieć ... Coś co chciałabyś by zastąpiło tę nudę

Gość co nie stoi na przeszkodzie
by Twoim zdaniem uspokoić tych, którzy nieco wyrastają poza nudne przyjemne życie. Może stąd taka agresja w Tobie? ;) Idę, teraz już naprawdę i miło mi było poznać Cię osobiście :) 🖐️

Gość Global_underground
Raczej nadający się do wizyty u psychologa ... To sposób życia poza tym co wydaje się przyzwoite

Gość acha Moniczaaaaaa
przepraszam :( podszyłe Nie martw się. Będziecie urządzać mieszkanie to Cię ciachnie w przelocie jakiś budowlaniec, jak Twój laluś wyskoczy kupić Ci gumkę do włosów. :P :P 🖐️

Gość margotka 900
Powiem szczerze że wiele lasek ma takie fnatazje -widziałma wiele gł przelotnych związków panienek z dobrych domów z muskularnymi prymitywami ...chyba ich brutalnosć właśnie je kręciła ..A mnie samej oświadczał się kiedyś dawno taki jeden -typ muskularnego chama o bandyckim charakterze -mięśnie i wielki gruby penis (widziałam ) i nic ponadto -mnie tylko popmacał ale inne aż do niego piszczały ,niektóe już w wieku 15 lat same rozkładały przed nim nogi ...I to właśniep nienki z dobtych domów wychuchane znudzone grzecznymi kolegami..

Gość usia siusia
/i co, wychędożył cię ten robol?