Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anexx678

co myślicie o facecie który od razu ciągnie dziewczynę do łóżka?

Polecane posty

Gość o ja cie ...
Jesli Ci na nim zalezy i sa przeslanki do tego, ze jemu w koncu zacznie zalezec na Tobie jak na wartosciowej dziewczynie, a nie tylko do lozka, to kontynuuj znajomosc. A jesli on postrzega Cie tylko jak kawalek miesa, to go olej. Przede wszystkim szanuj sie dziewczyno, znaj swoja wartosc i nie daj sie zaciagnac do lozka zbyt szybko.

Uczciwie przedstawił co od Ciebie chce. A ja bym wolała ławkę z menelami czy schody kościoła niż pierwsze spotkanie u faceta w domu

Gość anexx678
u mnie jest zupełnie inny, u siebie dopiero poczuwa się taki pewny siebie:O ale i tak nie chciałabym chyba być z kimś kto chciał mnie od razu zaliczyć i nawet się nie hamował, chyba to zakończę

Gość o ja cie ...
Skoro za kazdym razem ciagnie Cie do lozka, to raczej nie jest to odpowiedni kandydat do powaznego zwiazku. Chyba, ze chcesz sie z nim zabawic i nic wiecej... Wybor nalezy do Ciebie.

Gość ryśka23
mnie dziwi że facet jeszcze ma ochotę się męczyć skoro za każdym razem dostaje policzek :P

Gość Czy placicie cos tym modelom ?
dupeczka z okieneczka podaje się na tacy? ja nie lubię łatwych facetów Doprowadz do tego zeby sie szybko z toba ozenil to wtedy bedziesz mogla powiedziec ze byl latwy.

Gość ruty siuty arizona teksas
ciota nie facet :O jak byłaś już na łóżku to powinien siłą brać 🖐️

Gość dzwikarz/
szuka latwej okazji zeby zamoczyc

Gość dzwikarz/
Czy placicie... pleciesz glupoty, taki facet jest latwy typ meskiej szmaty i do tego niedojrzaly

Gość 30latek spotyka sie z 22 siksa
bo sa latwiejsze i szybciej daja,szybko sie taka da omotac oto cala tajemnica;)

Gość anexx678
ale czy ja mu dałam? myślę że zdesperowana 30tka szybciej by poszła :)

Gość do 30latek spotyka sie z 22
haha po tym co przeczytałam na forum to podobno nie ma nic złego w dawaniu na 1 randce zarówno u młodych jak i starszych kobiet :D :D

zapomnieliście że tylko 30latką wypada tak dawać :) u nich to nie jest dawanie tylko kobiece potrzeby :D

Gość 30latek spotyka sie z 22 siksa
no wlasnie wiekszosc moich znajomych tak mysli,bo te starsze sa juz cwane i tak szybko sie nie daja,i mysla ze jak mloda to szybko pojdzie urabianie bo bedzie jej imponowal 30latek.to tylko obserwacje,ale jak widac mozna sie przeliczyc:) a 30tki maja wlanie wymagania,calkiem inaczej patrza i taka wlasnie ciezko do wyra zaciagnac

Gość Jabberwocky
co myślicie o facecie który od razu ciągnie dziewczynę do łóżka? że czas jakiś, nie poruchał :D

a i taka wlasnie ciezko do wyra zaciagnac-- chyba żartujesz :D siłą by zaciągnęły :O desperatki

Gość freakylikeme
jebberwpcki sprecyzuj :P tydzień czy 2 lata ? :D

Gość dokladnie 30 latka ma wymagani
a i trudno ja zaciagnac do lozka i zna sie na facetach, a taka mloda naiwna, ktorej imponuje tylko to ze facet jest starszy(nawet jak najwiejszy dupek) szybko poleci na cwane zagrywki starszego faceta:-D

Gość Jabberwocky
zbyt duża tu może być rozbieżność, sprecyzować się nie da ;) W sporadycznych przypadkach może to być nawet jeden dzień :D

chyba żartujecie z tymi 30 tkami! co temat to inne zdanie :O jak był temat że facet nie rucha 30tki po 2tyg, znajomosci to odpisywaly oburzone że w tym wieku to się już nie czeka z seksem !hha

Gość sprawdzałem sam to wiem
30 to łatwe sztuki, wiedzą że im uroda przemija i za 5-10 lat będą mogły tylko pomarzyć. I jeszcze to gadanie, ładuje się sama do wyra a jednocześnie gada że taka nie jest. Normalnie wzór zachowań samicy po 30stce :D :D :D Tylko uwaga, bo łapać na dzieciaka potrafią :P

no właśnie ale one mogą bo starsze to automatycznie "mądre" bzdura:O

ale muszą sobie w jakiś sposób tłumaczyć zainteresowanie faceta młodszą :D na 10000% nie jest to fakt że młodsza jest łatwiejsza :D

Im starsza tym głupsza choć bardziej wyrafinowana - jak sama jest to nie ma nic do stracenia. Swoją drogą nie znam zrównoważonej emocjonalnie 30stki hmmm. Uwaga dla młodszych panów: 30stki lub nawet 40stki lubią się dowartościowywać tym że są z młodszym. Odmładza je to, a jednocześnie może zostać ślad i niesmak w psychice młodego chłopaka.

Młodsze, nie licząc dyskotekowych szmat, nie są łatwe. Z czasem nabierają rozpędu ;) No i potrafią czerpać z łóżka satysfkacje, na wyższym poziomie emocjonalnym.

ale gdzie tam! jak baba jest z młodszym to jest z nim dlatego że ona misiaczka kocha misiaczek ją, a nie że ktoś jest łatwiejszy czy coś.... nie ma nic złego w tym że 30 latka podrywa 20 latka, to jest piękne !!!! natomiast 30 letni facet 22 letnią dziewczynę to już beeeeee

Gość poppieram
na wyższym poziomie emocjonalnym.---dokładnie, dla starszej baby seks to tylko ruchanie cipy i dowartościowywanie się że jakiemuś przy niej stanął

Gość Zapraszam - Tarot allegro!!

Gość dokladnie 30 latka ma wymagani
dzisiejsze 20 latki sa duzo latwiejsze od 30 latki, do tego leca tylko na wiek faceta, a nie zastanowia sie, ze taki starszy moze byc jeszcze wiekszym dupkiem i cwaniakiem

Gość fxfxfdbf
chyba żartujecie :D pokazałabym temat w którym 30 latki mówią że nie poco czekać z seksem do drugiego spotkania :D na jakim świecie żyjecie ?