Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tolerantka

dlaczego faceci chodza do burdeli ?

Polecane posty

Zawsze zastanawia mnie dlaczego faceci zdradzaja swoje zony,narzeczone lub dziewczyny z kobietami lekkich obyczajow. Czy niebrzydza sie wiedzac ze owa kobieta miala stosunek z mnostwem innych samcow i niewiadomo czym jeszcze ? niewiedza tez kto jako ostatni sie na niej pocil..... bleeeee bleeeee

Gość spirit to prawiczek
zarzygany:O

widzę że coraz więcej na forum osób nowych przybywa.... dlaczego mężczyźni chodzą do burdelu??? kiedyś też o tym myślałam....powinno się rozróżnić chyba mężczyzn i przyczyny:( -brak jakiegokolwiek pożycia w domu -brak zrozumienia pomiędzy partnerami i co za tym idzie fact przykładowo ma jakąś fantazje ale nie powie kobiecie ...bo ta z kolei na wszystko mówi nie, łóżko staje się monotonią -kobieta o siebie nie dba i już go nie pociąga jak wcześniej -no i na koniec ma taką naturę ... tylko takie wytłumaczenia znalazłam

Gość Kobieta woodwarda
Bo to kontakt bez zobowiązań, odpowiedzialności, brak zawodu czy możliwości zranienia.

Staszek w takim kierunku nie myślałam o tym ...możliwe że masz racje

moze i nie wszystkie sa dziewicami tylko ze czy kazdy facet jest prawiczkiem ? mam dwoje dzieci bylam z facetem przez 10 lat mimo ze on odemnie 13 lat starszy jest to i tak naokraglo mnie zdradzal w burdelu. nierozumiem tego dlatego ze zawsze w luzku mialam ochote dla urozmaicenia poszlam nawet do sex shopu i kupilam taka fajna bielizne sexi i zrobilam mu striptiz.... czego moze facet chciec jeszcze od laski ? dwa porody nie pozostawily sladu po sobie nawet jednego malutkiego jestem bardzo atrakcyjna kobieta,przynajmniej kumple zawsze mu zazdroscili.....

Gość no bbbbbbbbbbbbbbba
ja myślę,że jednak każdy no dobra większość :( to jest jakaś masakra co te kobiety im dają? takie szerokie rozjebane dziury?

masz racje :D tak to maja wlasna cieplutka i ciasna :) a tamte napewno maja dzydzle naciagniete po kolana hi hi hi

tolerantka czyli wychodzi na to .....że ma taką naturę ...nie umie usiedzieć przy jednej kobiecie... na to nic nie poradzisz ....

Gość no bbbbbbbbbbbbbbba
o z tym to bym sie zgodziła :O

staszku spod monopolowego musze tzn. nie musze ale powiem tylko to ze facet na pewno nie moglby sie ze mna w lozku nudzic......lub bac ze go wysmieje....itp poniewaz jak mowi moj pseudonim jestem kobieta tolerancyjna i jesli moj partner chce abysmy wyprobowali cos to ja jestem zawsze za.... nigdy nie mowie nie poniewaz wszystko jest dla ludzi....

Gość nie dostaje tego czego
pragnie :classic_cool: obejrzyj sobie film "yo putta" :) tam jeden gostek mówi że chodzi do burdelu bo jego żona nie lubi takiego seksu jaki on preferuje.

staszku :) ja czesto swoj wyglad zmienialam :) bylam ruda....blondyna i czarna :) zawsze jestem ogarnieta,przynajmniej staram sie a teraz zmienilam ale faceta :)

wiesz gdyby to robil i kryl sie z tym to ok ale ja nie rozumiem dlaczego po powrocie z tamtad stawal przedemna i mowil tak...wiesz gdzie bylem ? nie ? to powachaj koszule.... i wtedy rozpinal swoja koszule zebym mogla powachac. to chore o co w tym wszystkim chodzi ?

nie tak bylo na serio i dlatego pisze ze nie mam pojecia jak mozna byc tak pi....tym ? jak mozna tak traktowac kobiete i o co mu chodzilo ? co przez to facet chce powiedziec ?....pokazac?

Gość ja już nie wiem...
Sorry, ale taka ku...a o siebie niby dba? I tak niemożliwe żeby miała zero chorób wenerycznych bo prezerwatywa przed hpv i innymi wirusami nie chroni. Tylko przed hiv.

no to wychodzi na to .... że twój facet jest chory moim zdaniem....

Gość Wypisujesz niestworzone rzeczy
Laski w burdelu sie myja w przeciwienstwie do ciebie i to, co klient sie na niej spocil jest umyte zaraz po jego wyjsciu.