Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a g n i e s z k a _

i stalo sie :(

Polecane posty

Gość IMO13246
Pytanie: Czego po tym temacie oczekujesz?

Gość doradzam :)
jestes kretynka wiesz o tym? poczytaj o czym tutaj piszesz.. wszystko jasne jest . on zwyczajnei manipuluje toba. zebys to ty wziela na siebie decyzje o rozstaniu.

sama nie wiem potrzebuje nie wiem moze sie wygadac, wyrzucic to z siebie, jakiegos kopa do dzialania? wszyscy moi znajomi zajeci nauka, nie chca zeby ich rozpraszac siostra w szwajcarii, rodzice w miescie gdzie mieszka ten dupek ;) polecialabym do nich nawet zeby ich zobaczyc 2 dni bo ostatnio sie w swieta widzielismy ale wiem ze on bedzie koczowal pod moich rodzicow domem :o a nie mam ochoty go widziec moze potrzebuje uslyszec kilka slow od kogos obcego, kto mnie w ogole nie zna, a tak to latwiej mowic prawde

one chce pocieszenia! ona chce by ktos napisal ze bedzie wyszystko dobrze bo on powiedzial ze chce z nia miec dzieciaka ona jest kretynka!

to z dzieckiem to nie pisalam ze sie ciesze i skacze, slyszysz jak skacze z radosci? chodzi o to ze mowi jedno, pokazuje jak bardzo mu zalezy ale na boku ma druga wiec po to te teksty o dziecku czy byalbym gotowa i w ogole?o tym mowie

Gość IMO13246
Jeśli oczekujesz motywacji to widze tylko jedno wyjście: Krok po kroku: 1.DZWONISZ do niego i mówisz:" z nami koniec" 2.Odkładasz słuchawkę 3.Kasujesz jego numery 4.Blokujesz/usuwasz go z internetowych portali społecznosciowych 5.Wspólni znajomi maja zakaz Ci o nim gadać 6.Jak dzwoni to z nim nie gadasz 7.Maile i sms'y kasujesz bez czytania 8.Nie wpuszczasz do domu jak sie przyciagnie 9.Cierpisz 10.Cierpisz 11. Czas mija 12.SUKCES! A jeśli chcesz sie tylko wyżalić to ja spierdalam z tąd.

przeciezo ona jest za slaba na ten plan takie pitolenie tylko. cierpietnica od 7 bolesci:O

Gość glupiutkaaa on cie wykorzystuj
i manipuluje toba. jak mozna ufac komus kto bezczelnie klamie??? sama znasz prawde, czytalas wiadomosci, i wiesz, ze to partacz, ktory oszukal i oszukuje i bedzie tak dalej robil, bo mu na to poznwalsz, bo wierzysz? tylko w co ty wierzysz? ze zmieni sie? niby dlaczego mialby to zrobic?:O ! troche godnosci dziewczyno!

Gość IMO13246
Ja juz zaczynam się irytować :) Jak dalej w tym tonie będzie ciągła, to ja zbluzgam i wróce do prowokowania w innych częściach kafeterii ;)

usunelam wiadomosci wszystkie raporty, nr z telefonu, z poczty glosowej wszystko z portali tez usunelam i zablokowalam chce zmienic nr telefonu zeby nie wiedziec czy dzwoni bo po co nie przyleci do mnie bo pracuje, chociaz w sobote ma wolne i nie wiem czy mu nie odbije i cierpie wiem ze bez tego sie nie obejde a tego sie boje i tylko dlatego bym sie odezwala i pozwolila wrocic zebym nei cierpiala ale to nie ma sensu bo tak bedzie ciagle, bez konca, i znowu pozniej ebde go rzucac i on ebdzie wracac nie mam pretensji ze piszecie ze idiotka kretynka itp bo wiem ze sie tak zachowuje powinnam miec godnosc i honor, i umiec powiedziec sobie dosc jeszcze tego nie umiem, musze sie nauczyc ale pierwsze punkty z listy zrobilam wiec jakis maly sukcesik jest

Gość IMO13246
T-O S-P-I-E-R-D-A-L-A-J!

no nie wierze! no jak wytrzymasz pierwszy tydzien... :P to masz piwo! :classic_cool::D

Gość eeeeeeeeeeej
Powiedz mi Ile on ma lat? Daj z nim sobie spokój, jesteś ładną dziewczyną i nie marnuj czasu na takiego palanta

niestety :O ale ktos chetny zapewne znajdzie sie na piwo 🖐️ trzeba byc teraz twardym czlowiek nie powinien sie tak szmacic

Gość qwerrty666
a wyobrazasz sobei miec dziecko z nim, podczas gdy on bedzie krecil na boku? on sie nie zmieni... to taki typ :| Ty bedziesz cierpiec, dziecko pozniej tez... a po co :( ratuj siebie bo widac jestes dobra osoba i do tego ladna :) na pewno jak wyjdziesz na miasto, zrelaksujesz sie to i tuzin adoratorow sie znajdzie ;) trzymam kciuki co do studiow, nie poddawaj sie ;)

aaa i wejdz na uczuciowe. tam pelno tematow gdzie sa ludzi w takiej sytuacji. wspeiraja sie... opisuja co sie u nich dzieje, jak radza sobei, to taki upust emocji ;)

agnieszko wygladasz na fajna, sympatyczna dziewczyne. Odpusc sobie palanta. Skoro jak piszesz nie moze odpisac Ci na waznego smska, bo nie ma czasu (hallo 12 godzin nie zapierdala non stop, przerwy ma? ma, na papieroska wyskoczy? wyskoczy, wiec ma conajmniej 5 okazji by do Ciebie napisac) ale ma czas na pierdolenie glupot na fbto wybacz nie ma sensu glowy sobie nim zawracac. Piszesz, ze go kochasz. A on kocha Ciebie?? Raczej nie. Nie wiem dlaczego jest z Toba, ale zwiazki na odleglosc z reguly sie nie udaja. Glowa do gory i nie daj sobie wmowic, ze to tylko zarty

ma 28lat, ja 22 on chyba nie ma czasu na takie bawienie sie, pitu pitu jakies podchody nie mowie ze juz powinien dziecko bawic ale 28lat to nie 15lat gdzie chlopakom odbija nie daje sobie wmowic bo widze co sie dzieje, on mnie klamie pozniej prosi zebym wierzyla a pozniej znowu widze ze cos robi za moimi plecami mieszkam w poznaniu ale pochodze z koszalina, mialam leciec do niego, ale mam 3 dni wolne piatek-niedziela, wiec jade do koszalina, do znajomych, moze zapomne o tym nieudaczniku niech sobie zyje wlasnym zyciem i bedzie szczesliwy i ja bede o niebo szczesliwsza, nie chce zeby ktos mnie klamal ciagle

Gość qwerrty666
Brawo :) niech sobei zyje wlasnym zyciem - czyli panienkami online... ale Ty korzystaj z zycia, milego pobytu w Koszalinie ;)) masz prawo do szczescia, na nic takie zycie w codziennej niepewnosci

Gość IMO13246
Wreszcie poszła sobie. Głosowanie: kto wierzy, że autorka odejdzie od niego, reka w górę ;)

Gość IMO13246
SPAĆ! ALE JUŻ!

Gość muszxka
i jak tam sprawy Agnieszko? jakbys była jeszcze na forum to odezwij się:)