Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyjatylko tak mam

Mala ma 1,5 roku, piersi nie je od 13 m.z ale ciagle lapki trzyma mi w staniku

Polecane posty

Gość czyjatylko tak mam

Dziewczyny, odstawilam moje dziecko od piersi jak miala 13 miesiecy - niestety byla tak nauczona, ze zasypiala przy piersi. Teraz kiedy ja usypiam-tez musza przy niej lezec (pozniej odkladam ja do lozeczka)to ona ciagle mietosi mi piers, szczypie sutka. W ciagu dnia jak sie przytula albo po prostu siedzi mi na rekach, to jej dlon wedruje mi do stanika. Nie pomaga stanowcze nie, wycuaganie reki zza bluzki - zawsze chce tam sie dobrac. Jak z tym nawykiem walczyc?

hmm.. nie wiem czy z tym walczyć ;) tzn zasypianie powinno byc samodzielne ale jak w ciagu dnia chce sie przytulic do piersi to czemu nie ;) moją małą karmiłam tylko 3 miesiace. ale pieszczoch z niej straszny. ma teraz ponad 2 lata i caly czas uwielbia sie tulic do moich piersi. rączki zawsze wędrują pod bluzke, a jak jestem nago to musi po prostu musi je ucalowac i przytulic ;)

Gość czyjatylko tak mam
z tym zasypaniem to niestety wiem...jeszcze przed porodem zaklinalm sie, ze moje dziecko bedzie spalo tylko w swoim lozeczku i bedzie samo zasypialo :) Samodzielnego zasypiania mam zamiar nauczyc ja za jakies pol roku-jak juz -mam nadzieje, bedzie potrafila zrozumiecdlaczego powinna zasypaic sama

nie chce cie straszyc ale za pół roku to mozesz sie borykac z buntem 2 latka ;) im szybciej tym lepiej ;)

za pol roku? litosci:O kazdego dnia dziekuje bogu ze mnie oswiecilo w pore i moje dziecko praktycznie od urodzenia zasypia samo:) wkladam do lozeczka, buziaczek,mowie dobranoc i tyle :)

Gość matko jedyna!!!!!!
za poł roku?? jak dziecko będzie miało 2 lata to zobaczysz jak da Ci popalić, dziewczyno im prędzej to zrobisz tym lepiej!!

Gość mój będzie miał 3 w marcu
Ssał 1,5 roku, a dalej pamięta o co chodzi z piersią. Jak tylko ma okazję to miętoli mi piersi rękami a jak uda się załadowac piers do buzi, to jest w VII niebie. Walczę z tym jak mogę, liczę że w końcu mu przejdzie.

moja cora karmiona byla piersia prawie 9 miesiecy . teraz ma prawie 20 m a dalej lubi sie wtulic w moje piersi, i tak jeszcze sobie wciagnac powietrze jakby wachala cos tam:-) Smieszne to, nigdy nie robi tego publicznie .