Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grodza

jakie prawa wzgledem chlopaka ma dziewczyna?

Polecane posty

Gość grodza

my z moim chlopakiem jestesmy razem dwa lata. i ogolnie traktujemy ten zwiazek bardzo powaznie w zwiazku z tym mam wplyw na to na co on wydaje pieniadze, na to jak spedza czas wolny, na decyzje ktore podejmuje. oczywiscie dziala to tez w inna strone. ostatnio moj mezczyzna postanowil kupic sobie 52" telewizor na co ja nie wyrazilam zgody przekonujac go ze lepszym zakupem bedzie projektor. no i ostatnio byla u nas znajoma para i moj facet opowiadal o zakupie projektora wspominajac, ze chcial; kupic telewizor ale zona mu nie pozwolila. na co nasz znajomy oburzyl sie i stwierdzil, ze zona jeszcze nie jestem i ze on nie wyobraza sopbie, zeby jego dziewczyna mogla decydowac o tym jak on wydaje pieniadze. po minie jego dziewczyny wywnioskowalam, ze on wcale nie zartowal. jak to jest u was? jakie macie prawa, a jakie chialabyscie miec? no i do czego prawa nie macie:)

Gość ja pitą
aś ty głupia, dlaczego przywłaszczasz sobie prawo do decydowania o tym w jaki sposób ON chce wydać SWOJE pieniadze?!

na miejscu twojego chłopaka bym sie ciebie nie posłuchała i myśle ze zakup telewizora byłby o sto razy lepszy !!! na moje decyzje wpływ mam tylko ja i mój portfel :)

Gość multimedia
szczerze mowiac, to nie ma sie w zwiazku zadnych praw mozna miec oczekiwania, to wszystko ja absolutnie nie kazalabym facetowi kupic projektora, czy zabronilabym kupic duzego tv - w zadnym wypadku moglabym co najwyzej wyrazic swoje zdanie, a to niech on decyduje dlaczego mialabym cokolwiek mu kazac lub zabronic?! kim jestesmy dla siebie?

Gość dvefrsd
Prawa wzgledem chlopaka-pantofla - wszystko mozesz Prawa wzgledem normalnego chlopaka - gowno mozesz :classic_cool:

Gość fejsbooch
Mnie nie obchodzi na co chłopak wydaje pieniądze, dopóki mi na nic nie brakuje.

Projektor jest złym wyborem. Lampy dość szybko się wypalają. Znasz się na tym, żeby tak drastycznie ingerować w decyzję swojego mężczyzny? Czy kierowała tobą zwykła babska próżność?

Gość ruty siuty arizona teksas
projektor ? :O jak się nie znasz to się nie wtrącaj!

Gość ten chlopak to pantofel
bez honoru i bez jaj. ale jak sobie tak daje to czemu nie korzystac. od tego sa pantofle. trzepnij go po rogach. nalezy mu sie.

Gość taki jeden 123
hehe twoj facet to pantofel żeby z technicznym zakupem nie postawić na swoim tylko słuchać się dziewczyny :D...ale się usmiałem..samochód też kupi taki jaki ty mu wybierzesz ? :DD:D: bo kolor ładny ? ,albo w tv widziała

Gość Matolindka
Pierwsze słysze, zeby sie facet posłuchał dziewczyny w kwestiach RTV... To ich świat, niech sobie w nich rzadzą..:) POza tym... ten decyduje kto płaci... U nas wspólnie decydujemy ile przeznaczamy kasy w lodówke:) z reszta kazdy robi co chce:) Mozna sie skonsultowac, ale jak mówie..generalnie ostatnie słowo ma kasjer:):):)

Gość Zapraszam - Tarot allegro!!