Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina98

sprzątanie mieszkan

Polecane posty

Gość karolina98

Jesteśmy firmą sprzątającą specjalizującą się w kompleksowym świadczeniu usług czyszcząco-porządkowych w których skład wchodzą m.in.: sprzątanie mieszkań, czyszczenie domów, mycie okien, sprzątanie biur, na terenie WARSZAWY i okolic. Cechuje nas pełen profesjonalizm i świadczenie usług na najwyższym poziomie, przy użyciu sprzętu renomowanych firm oraz w oparciu o środki czyszczące dobierane optymalnie do warunków i potrzeb. Dzięki zastosowanym technologiom sprzątanie każdego rodzaju powierzchni jest wysoce skuteczne, a efekty miłe dla oczu.

Gość ollama222
MYCIE OKIEN, SPRZĄTANIE Warszawa i okolice tel. 604828244

Gość Basia

Współpracuję z firmą sprzątającą Anilop z Krakowa i nie narzekam, bo zawsze mam wszystko zrobione w terminie, dokładnie i co dla mnie najważniejsze ich godziny pracy nie kolidują z moimi. 

Gość Sonia

Mam kilka biur, których sprzątanie zlecam firmie Anilop i zawsze wszystko jest w idealnym porządku. Fachowo, szybko i sprawnie

W naszym biurze sprząta firma Romwit jest bardzo czysto, dokładnie sprzątają, co ważne mamy serwis dzienny i na bieżąco sprzątane są sale konferencyjne oraz pomieszczenia pracownicze tzw socjale więc zawsze można przyjąć klientów w fajnych warunkach!