Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reverie

brak wiary w siebie..

Polecane posty

Gość reverie

Cześć.. Piszę tutaj, bo już nie wiem co mam zrobić.. :( Jakiś czas temu zaczęłam się odchudzać, schudłam 9kg, teraz przy wzroście 171cm ważę 54kg: patrzę w lustro i widzę wielki brzuch, grube nogi itp. Jem, wymiotuję, jem wymiotuję i tak na zmianę. Nienawidzę patrzeć w lustro, nie podobam się sobie, ktoś powiedział że mam ładne oczy, kości policzkowe, ładne rysy twarzy i zgrabną figurę- ale ja w to nie wierzę. Mam brzydką cerę i włosy, noszę okulary i jestem blada. Nie wierzę, jeśli ktoś mówi, że jestem ładna, od razu myślę, że kłamie i mówi to, żeby nie sprawić mi przykrości, a w rzeczywistości myśli co innego. Czuję się brzydka, nijaka i w ogóle nie zauważana, no i niekochana. Nie ma nikogo, komu by na mnie zależało, a jeśli ktoś taki niby się pojawia to mu nie wierzę i wciąż szukam ideału.. Nic potrafię cieszyć się tym co mam, bo wciąż chciałabym więcej: co z tego, że skończyłam studia, skoro nie mam dobrze płatnej pracy? Owszem mam pracę, ale mnie nie satysfakcjonuje, mam znajomych, ale nie przyjaciół. Nie mam nikogo, kto chciałaby mnie kochać i kogo mogłabym pokochać.. Nie mam nikogo komu mogłabym zaufać, komu mogłabym to wszystko opowiedzieć.. Próbowałam uwierzyć w siebie, ale nie potrafię, kiedy chcę wypisać na kartce swoje plusy- widzę same minusy, zarówno pod względem wyglądu jak i charakteru. Niepotrzebna, niekochana i głupia. Marzę o tym, aby zasnąć i już nigdy więcej się nie obudzić.. A przecież wcale nie chcę tak żyć.. :(

Gość reverie
i cisza...

Gość httututut
podniose ci temat sama juz nie wiem co napisac moze jutro cos wymysle

Gość fdgdgdgdg
uuuuuuupppppppp

Gość reverie
czyli tak jak myślałam, mi nie można pomóc.

nie można bo można wręcz powiedzieć że ważysz za mało. ćwicz aby modelować sylwetkę tylko jak zaczniesz ćwiczyć to nie patrz na wagę bo mięśnie ważą więcej niż tłuszcz ;)

Gość romkaaaalolka
potrzebujesz isc do psychologa....

Gość reverie
jak już to nie anoreksja, tylko bulimia. a poza tym moja waga jest w normie. psycholog? po co? musiałby być naprawdę dobry, a jakoś nie sądzę żeby udało mi się na takiego trafić.. poza tym to głupie płacić komuś za godzinę 200zł, żeby się wygadać? bez efektów? bez sensu.

Gość idz do szamana
plemiennego

Gość jeśli to nie prowo
idź do lekarza sama sobie z tym nie poradzisz,masz ewidentnie zaburzenia odżywiania a to może skończyć się tragicznie!