Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kingusia-124

Szkolne ofiary same są sobie winne!

Polecane posty

Nie żałuje ich ani trochę. Czytam czasem topici od czasu do czasu na kafe i tak, tu chłopak(w obronie własnej opluł dziewczynę):D, nasłał zbirów na grupe która go wyśmiewała bo pewnie dał im powód do tego. Wkurza mnie jeszcze to że takie dupki się stawiają.

Gość Afrodyta z Knidos
to jest wredne

Gość Kingusia--124
jestem nastoletnią kurrwą :o

Gość hoohoo
trudno twierdzić że dziecko z którego nabijają sie inni jest samo sobie winne:o bardziej winne jest wychowanie itp ale samo dziecko nie ma na nie wpływu..

Co jest wredne? To że prawdę mówię, osoby dręczone w szkole(szczególnie jeśli wyśmiewają się z chłopców) same są sobie winne i nie ma co się nad nimi litowac.

Gość madziatttttttttttttttttt
Dlaczego sami sobie winni.Czy każdy musi owczym pędem być taki jak nakazuje większość. Nie robi się tym krzywdy innym ,więc dlaczego dręczy się takie osoby?

Gość taaaa
ktos jest dreczony, bo nosi okulary, jego wina, jak cholera !! chore jest takie podejscie ! nie kazdy jest sobie winny ! czasem zdarzaja sie wynalazki, ktore zasluguja wrednym zachowaniem, ale to rzadkosc. pfff. co za czlowiek bez empatii moze tak myslec chamsko..

To już Ci odpowiadam dlaczego bo nie umieją się zintegrowac z grupą, bo unikają spotkań bo są bezwartościowi i takim otóż zachowaniem prowokują ludzi. Każdy by się wściekł na takich typków. A jak tutaj piszę mi ktoś że chłopak dziewczynę opluł jest dla nad wyraz oburzające, zwłaszcze że to pewnie prowokacje bo nie wierzę by dziewczyna prześladowała kogoś bez powodu.

Często ofiarami w szkole jest się przez zazdrość. Wystarczy, że jesteś ładniejsza i masz więcej pieniędzy. Zastanów się nad sobą dziewczyno bo pustkę reprezentujesz.

a może on ją opluł bo to ona jest bezwartościowa? ale po co to tłumaczę bezmózgiej blacharze :D kurrwa bo ktoś unika spotkań to jest bezwartościowy :D:D:D albo ten temat to prowokacja albo pisała to naprawdę tępa szmata :D

Gość Afrodyta z Knidos
A możesz wytłumaczyć czemu są tacy beznadziejni?

Gość hoohoo
szkolną ofiarą zostaje sie zwykle z przyczyn nie zależnych od siebie, zwykle sa to osoby które w jakiś sposób odstaja od reszty w danym środowisku zaleznie od srodowiska ofiara moze zostać osoba biedniejsza lub bogatsza od reszty, niższa ale też i wyższa, grubsza, chudsza, okularnik, kujon itp

Wkurza was to że mam rację. To wyrzutki prowokują takie sytuację w szkole że są poniżane, wyśmiewana, gnojone bo na to najwyraźniej zasługują. Nawet nie którzy nauczyciele przynali by mi rację pod tym względem.

Gość Afrodyta z Knidos
Niby czemu przyznaliby ci rację?;p mas zjakies dowody czy opierasz się tylko na swojej "wiedzy"?;p;/

Trzeba być patologią, żeby wyśmiewać i gnoić innego człowieka i Ty chyba nią jesteś.

I tak wiekszosc nauczycieli widzi wine szkolnej ofiary niż tych co go rzekomo prześladują. Jeśli ktoś jest gnojony, poniżany, wyśmiewany to sam na to zasługuje, to jest życie i taka jest prawda.

Gość Afrodyta z Knidos
Hm u mnie sytuacja byla inna uwzieli sie na mnie chlopacy z klasy nienawidzili mnie za to ze zyje o malo sie wtedy nie zabilam. wiem ze bardzo tego chcieli. nastawili nawet nauczycieli przeciwko mnie. tak wiec mysle ze to sa osoby ktore poprostu "nadaja sie na politykow" umieja niezle zmanipulowac i konwersowac, przekonywac

U Ciebie sprawa jest trochę inna ponieważ jesteś dziewczyną, ale pewnie dawałaś powody do takiego zachowania skoro aż kilka osób się na Twoją osobę uwzięło.

Gość sgshhhs
jak ktos sobie pozwala, to tak ma, znalem wielu grubych, w okularach i brzydkich z ktorych nikt sie nie smial, bo sobie nie pozwalali na to.

Czyli sobie na to zasłużyli. Ale wkurza mnie że takie typki jeszcze się stawiają mimo iż na to zasługują. I nie brońcie tych szmaciarzy wyśmiewanych w szkołach bo gnoje same prowokują swoimi zachowaniami.

Gość IMO13246
Całkiem udana prowokacja, 8/10

Jeśli ktoś sobie na to pozwala no śmiechu warte !! Jak się postawisz to za przeproszeniem po mordzie dostaniesz! Podpadniesz jednej osobie to na tym się nie skończy. Ona nastawi przeciwko tobie więcej osób i już się jest przegranym!

Gość hjklllo
He He Większość ty królów Gimnazjów , kończy jako tania siła robocza .Przyjdzie czas i na ciebie Kingusia .Ty też będziesz poniżana. Przypomni sobie w tedy to co tutaj napisałaś.

Gość sgshhhs
a co ty myslisz ze osoby z ktorych sie nie smieja nie sa caly czas probowane na to zeby z nich zrobic ofiary? kazdy jest potencjalna ofiara dla agresora, jesli agresor czuje respekt to cie zostawi, a na ten respekt trzeba ciagle pracowac.

Gość yth yth yth
"motłoch" zbiera sie w myslenie grupowe i zbiorowe znęcanie sie nad kimś wywołuje w motłochu poczucie wspólnoty i podniesienie własnej wartości. Tylko że takie osoby wyśmiewane często potem okazują sie bardzo zdolne, dochodzą do wielkich rzeczy, zostają artystami, a ten motłoch co je gnębił cóż, motłochem zostaje całe życie :D Pamiętam to ze szkoły, takie największe suki teraz przytyły, zbrzydły i mają dzieciaki i robią zakupy w Biedronce tudzież tam pracują :P

Gość dlatego współczesna szkoła
to zbrodnicza instytucja nie z tej epoki

Gość yth yth yth
chciałam powiedzieć, nie mam nic przeciwko biedronce. Też czasem robie tam zakupy, ale zawsze lepiej robic tam zakupy jako student niż jako już w ten sposób "ustawiona" żona miejskiego żula :D (za pitu pitu)

Gość dlatego współczesna szkoła
kołchoz rządzi,kołchoz radz,kołchoz nigdy cię nie zdradzi,esencja współczesnej szkoły