Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana.

To dziwne?!!!

Polecane posty

Gość zdezorientowana.

jestem szczupła waże 51 kg przy wzroście 170, ale mam jeden odwieczny problem. a mianowicie mój brzuch , który jest dość spory. Dlaczego?

Gość Wicuś Trzepałkiewicz
zmień okulary kobieto ale te kontakty, źle widzisz albo masz o jeden zwój w głowie mniej niż ma normalna kobieta :)

Gość zdezorientowana.
łatwo tak mówić komuś kto nie ma takiego problemu. nigdy sie nie odchudzałam, nie mam obsesji żadnej, ale to troszkę dziwne, że tak się dzieje.

Gość errela
ja mam podobnie. taka budowa :/

Gość errela
mam koleżanki, które ważą więcej, mają grubsze nogi, ale za to brzuchy jak deski..

Gość zdezorientowana.
ale to naprawdę czasami jest straszne. kurde nogi wszystko super, piersi też a zdarza sie tak że bardzo dopasowanej sukienki nie mogę założyć. może ma ktoś jakiś patent na to!!!!

Gość jestem przykładem :P
mięśnie brzucha :) zapewne z natury jesteś taka szczupła i w ogóle nie ćwiczysz. jak zjadasz posiłki to od razu brzuch Ci rośnie :) moja rada- troche ćwiczeń na mięśnie brzucha i po sprawie :)

Gość zdezorientowana.
od zawsze nie chodziłam na wf z lenistwa, ale nigdy nie był mi potrzebny do czasu!!! cholera próbowałam ćwiczeń ale się zniechęciłam gdyż ćwiczyłam jakiś okres czasu nagle przestałam i dosłownie po 2 tygodniach zaczęło wszystko wracać.

Gość zdezorientowana.
wezmę sobie te rady do serca i od jutra powrót do ćwiczeń do wakacji jeszcze trochę, może dam rade;)