Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roma kraków 20

NO I ZNOWU SIĘ ZAKOCHAŁAM!!!!!!

Polecane posty

Gość roma kraków 20

Nie wiem o co mi w życiu chodzi ale, non stop się w kimś zakochuje tym razem padło na gościa z roku który wodzi za mną oczami ale, jest nieśmiały i nawet mi jego kumple gadają żebym do niego zagadała bo on im mówi że chciałby się ze mną umówić ale, ja się z nim w życiu nie umówie tak mi jego kumple mówią no to ja im na to że dlaczego nie? fajny z niego facet niech zarywa...a, oni mi na to że on im zabronił o tym mówić i nie mają wyjścia :/ No cholera mnie bierze żyjemy tak blisko siebie a, nie możemy się jakoś spiknąć...z dnia na dzień coraz mniej ukrywa to że mu się podobam uśmiecha się itp. ostatnio się spytał czy mam może notaki ale, dalej nic nie robi wstydzioch jeden...:O szlak mnie trafi :/

Gość trafić dziecinko to Cię
może co najwyżej szlag,a nie szlak

Gość roma kraków 20
weź mnie nie denerwuj bo i tak już jestem wkurzona na tą melepete :/

Gość anjkare
ty z nim gadaj i pozwol mu sie otworzyc

Gość roma kraków 20
ale, kurde o czym z takim nieśmiałym facetem gadać :O Ostatnio zagaiłam coś o imprezie że Jacek robi w piątek impreze i czy przyjdzie...a, on kurde cisza i się tak na mnie patrzy....Ładne masz oczy!...na to ja mu na to dzięki za komplement ale, zadałam ci pytanie słyszałeś....a, tak tak przyjde napewno...i się zapytał : A ty będziesz?...no to ja mu na to...jasne ja nie opuszczam fajnych imprez....a, on do mnie to fajnie że będziesz i stoi i się wlepia jak w obrazek we mnie...no to się uśmiechnełam i poszłam sobie :O

Gość cudownie, cudownie
Popatrz jak łatwo zakochać się i odkochać... Nieco trudniej pokochać innego człowieka

Gość roma kraków 20
Napisałam że się zakochałam bo jak go widze to serce mi mocniej bije,ciągle o nim myśle i nie moge przestać chociaż mam troche tego dosyć bo tak naprawde to zawsze mnie pociągali nieśmiali faceci ale, problem w tym takiego trzeba rozruszać a, ja kurde nie umiem chyba :/