Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczurza fanka

Silny ból kośći ... Co to może być? Zaczynam się martwić

Polecane posty

Gość szczurza fanka

Zaczęło się gdzieś miesiąc temu. Ból lewego kolana. Silny,kłójący,ciężko było mi chodzić. Po jakiś dwóch tygodniach ból przeniósł się wyżej,do kości uda. Był tak samo silny-nawet ketonal nie pomagał... Teraz boli mnie jakby w krzyżu ale ból promieniuje w stronę lewo biodra. Czasami na odwrót,bardzo boli lewe biodro i promieniuje w stronę krzyża(mam nadzieje,że rozumiecie o co mi chodzi). Dzisiaj zaczęłam odczuwać silny ból w połowie pleców. Już od tygodnia nie potrafię z bólu siadać,kłaść się,leżeć,stać czy siedzieć dłużej w jednej pozycji,wstawać,kucać,zginać się. No po protu nic. Wybieram się do lekarza,ale muszę jeszcze trochę zaczekać. Nasz lekarz pierwszego kontaktu jest specjalistą od kręgosłupa ale teraz sam jest chory i nie ma go:( Ja już nie wiem jak sobie ulżyć w tym bólu. Przestałam jeść tabletki bo musiałabym się uzależnić:O

Gość szczurza fanka
kujący* wybaczcie

Gość szczurza fanka
kłujący* grrr

Gość sipa
szoruj do lekarza. do jakiegokolwiek.. dziewczyno możesz mieć guza nawet, a ty sobie czekasz, aż jakiś tam lekarzyna z chorobowego wróci?

Gość może to
rwa kulszowa czy jakoś tak... Dziwne,tak od dołu do góry. Spróbuj spać na czymś twardym,może troszke mniej będzie boleć...

Gość popełniasz błąd;
sprawdzałas poziom kwasu moczowego w organizmie?

Gość szczurza fanka
Byłam u lekarki w naszej przychodni ale przepisała tylko leki przeciwbólowe,doradziła masaże i kazała isć do tego co jest na chorobowym zaraz kiedy wróci. Kazała mi leżeć i się nie forsować.

Gość szczurza fanka
Poziom kwasu moczowego może mieć jakiś wpływ? Nie znam się za bardzo...O co dokładnie chodzi?

Gość szczurza fanka
Dzięki,na pewno spytam o to lekarza....

Gość dziewczyno pędem
na pogotowie. To nie jest normalne,żeby tak ból się przemieszczał. Ja bym się bała,że to coś poważnego.