Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wanesska

Uwaga Vamos to nowy nick Egoist*_31

Polecane posty

Gość wanesska

Został zdemaskowany na innym topie.

Gość a kto to egoist?>
kto to jest?

Gość zjxskg
taki od wolnego seksu

pudło :) Myslisz, ze tylko jeden facet ma takie poglądy? :D

no właśnie. Tylko nie każdy facet ma siłę wyrażać je non stop na forum :) Ja I Vamos jesteśmy zupełnie różnymi osobami

no właśnie. Tylko nie każdy facet ma siłę wyrażać je non stop na forum :) Ja I Vamos jesteśmy zupełnie różnymi osobami

belle de jour - wpadnij na forum życie uczuciowe tam się wypowiadamy o seksie miłości i tym co liczy sie dla facetów:

Witaj belle Chodzi o poglą, ze lata leca a nam ciagle podobaja sie młode laski :D

Cały czas próbuje to niektórym uświadomic :O Może Ty jako kobieta ich przekonasz :P Dlaczego nie ma zdjęcia z listkami?

Nie mam zbytniego daru przekoniwania:) No ale przeciez zawsze tak bylo, jest i bedzie, ze facetom bez wzgledu na wiek podobaja sie mlodsze. Nie oszukujmy sie, kobiety z wiekiem traca ta jedrnosc, powab, iskre, chocby nie wiem co robily. No ale ja tam wole starszych, meskich, mmmmmmmm:):):)

Bo jestes normalna ale nie każda kobieta jest czterordzeniowa 🌻

"belle de jour 82" No ale przeciez zawsze tak bylo, jest i bedzie, ze facetom bez wzgledu na wiek podobaja sie mlodsze. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Bele to nie jest prawda: Jeżeli mam do wyboru 30-letnią piękność, i ładną 23-kę, z miejsca biorę 30-kę. Geny się liczą widoczne w wyglądzie a nie wiek. Z miejsca biorę 41-letnia Naomi Campbell: http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Fashion+Di%20nner+AIDS+Sidaction+1K2XJSFVAhDl.jpg a nie równolatkę Dodę: http://www.tapeciarnia.one.pl/details.php?image_id=15381&big=1