Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RE3

POLSKI FACET- OBRAZ NĘDZY I ROZPACZY

Polecane posty

Gość RE3
Heh banani nie mam jakis super zlych doswiadczen. W gruncie rzeczy moje zycie mnie satysfakcjonuje ale lubie tez debatowac na takie tematy

Gość banani
R3...my o dziwo też rozglądamy się za kobietami o wielu cechach których Wy szukacie u nas:) Ok, jakby co wyrazam własne zdanie;)

r3- słaba wiara w siebie? dzieci to coś co może jedynie zmotywować do działania, nigdy nie ograniczyć :) my kobiety potrafimy dużo, bardzo dużo;) myślę, że więcej niż mężczyźni;) ... ale oni wcale nie są tacy beznadziejni;)

Gość przy_stojnacha
ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' ' ja jestem ok ' ' ' '

Gość banani
chance opisuje faceta który rano może się nie ogoli ale umyje dokładnie, w pracy rozciągnie krawat ale podejmie setkę poważnych decyzji, kokietuje kolezanki aby poprawić atmosferę w pracy ale tęskni za własną kobietą, a wracając do domu zrzuci ubranie gdziekolwiek bo spieszy się aby zaliczyć kobietę jeszcze przed kolacją w restauracji... itd. ;)

Gość RE3
Banani ty tu tyle gadasz- lepiej powiedz szczerze jakim ty jestes mezczyzna?:P

Gość banani
ja mam 35 lat;)

Gość taka jedna xx
Tak samo w Polsce jak i gdziekolwiek indziej zdarzaja sie rozne charaktery, rozne typy mezczyzn jak i kobiet. Nie ma co generalizowac, znam zapyzialych ale inteligentnych, mezczyzn, wysportowanych i seksownych polglowkow, wysportowanych i zadbanych madralinskich, chuderlawcow z ogromnym ego i tak mozna wyliczac do rana. Wszystko zalezy jak nas mamusia z tatusiem wychowali, czego nauczylismy sie od innych, od rowiesnikow, no i od "zyciowych szans', rozdawanych losowo... :)

Gość POLSKI FACET- OBRAZ NĘDZY I RO
Smutna prawda

Gość gość
dziękuję autorce, właśnie o tym dzisiaj myslałam :* dobrze, że wiele z nas tak myśli, może ich zmienimy

Gość gość
Maciej jachowski marcin kwasny fajnie :)